Rentbrennende bålpanner fra Frost: Effektiv varme!

Frost Villa R Balpanne Fra Hyttefeber.no

Bålpanner har utviklet seg fra å være et supplement for utekos på hytta, til å bli en ekstra kos for de fleste anledninger. I dag finner man rentbrennende bålpanner i mange ulike former og størrelser.
Det er mange grunner til å skaffe seg nettopp en ny bålpanne, og i denne artikkelen skal vi se litt nærmere på Frost-serien fra Hyttefeber.no!

Hyttefeber Logo

Hyttefeber.no

Se tilbud på Frost-serien!

Tidlig på 2000-tallet fikk norske hyttefolk opp øynene for bålpanner. De kunne fyres opp ute for deilige grill-måltider etter lange skiturer i fjellheimen. Det var både sikkert og trygt å varme seg rundt bålpanna, slik som man også kan gjøre rundt et tradisjonelt bål.
De nye rentbrennende bålpannene har likevel flere nye funksjoner og en brukervennlighet som gjør grilling og bålkos mye mer aktuelt for flere.

En rentbrennende bålpanne fyrer i tillegg på avgass, slik at det meste av røyken forsvinner. Utformingen på disse gjør at røyken går rett opp, og ikke utover slik vi er vant til.

I denne artikkelen ser vi på serien Frost, som er flyttbare bålpanner for hytta, terrenget eller koselige stunder i hagen.
En utsøkt bålbrenner for sene høstkvelder, lyse soloppganger på våren eller frost-kalde vinterdager.

Vi skal se nærmere på tre typer kalt Camper, Cabin og Villa. Disse norskproduserte konstruksjonene er designet i rustfritt stål, og blinker deilig i sola eller fra utelampen på kvelden.

Frost Camper R Bålpanne

Frost Camper R Balpanne Fra Hyttefeber.no
Frost Camper R Balpanne Fra Hyttefeber.no

Frost Camper R er en bålpanne som kun veier 12 kg. Dette gjør den anvendelig på campingturer, dager i fjæra og klasseturer med barna. Med et håndsydd trekk er den enkel å ta med og lett å holde ren

Camper R inngår i rekken av rentbrennende bålpanner fra Frost, og leveres med flere nyttige funksjoner.

  • Avtakbar flamme-ring
  • Kombinert askeskuff
  • Beskyttende bunnpanne

Fyringsplaten er produsert slik at osende røyk brennes på nytt og gir lavere utslipp. Dette er noe som gjør at man virkelig kan kose seg rundt bålpannen, selv om det rufser litt i håret. Ute-varmen blir samlingspunkt på sene kvelder, hvor man kan dele historier, samt god mat og drikke.

Det spiller ingen rolle om det er kuling eller minusgrader, denne bålpanna må bare oppleves!

Hyttefeber Logo

Hyttefeber.no

Se gode tilbud på Frost Camper R!

Frost Cabin R Bålpanne

Frost Cabin R Balpanne Fra Hyttefeber.no
Frost Cabin R Balpanne Fra Hyttefeber.no

Bålpannen Frost Cabin R er det naturlige valget for fjellhytta. Den delikate anretningen veier kun 20 kg og glir inn i den norske fjellheimen på en naturlig måte. Etter lange turer i bakken er det godt å komme hjem til en moderne bålplass for å varme seg og snakke om dagens hopp og sprell.

Frost Cabin R er laget i tykkere stål og tåler lave temperaturer, og bålpanna gjør seg like godt ved sjøen som på fjellet. Her står den seg ut i omgivelsene som en kulinarisk opplevelse for øyet. Dessuten gir den sansene nytelse i form av duft og smak.

Med sin relativt lave vekt og volum, så er denne rentbrennende bålpannen grei å stue bort eller ta med seg i bilen. Det fins heldekkende trekk som den passer perfekt i. Rentbrennende bålpanner gir større effekt fordi avgassen som stiger opp blir brent på nytt, slik at pannen avgir mindre røyk og mer varme.

Hyttefeber Logo

Hyttefeber.no

Se gode tilbud på Frost Cabin R!

Frost Villa R Bålpanne

Frost Villa R Balpanne Fra Hyttefeber.no
Frost Villa R Balpanne Fra Hyttefeber.no

Frost Villa er en naturlig bålpanne for hus og hjem. En veranda uten varme fra en energikilde blir sjelden brukt utover sensommeren og høsten. Med en Frost Villa bålpanne som har en rentbrennende effekt, vil det hverken være til sjenanse eller fare for andre.

Design og utforming gjør den til et vakkert møbel og supplement for trivelige kvelder med familie og venner. Høytlesning fra en bok eller noen glass vin med venninner blir nå en mulighet.

Frost Villa har en egenvekt på 29 kg, og en fastmontert bunnpanne som gjør den stødig og stabil. Det er mulig å montere hjul på den, slik at man kan stue den under taket eller inn i trekket.

Hyttefeber Logo

Hyttefeber.no

Se gode tilbud på Frost Villa R!

Oppsummert

Frost er norskproduserte bålpanner av høy kvalitet. De skiller seg ut ved at de har en rentbrennende effekt som minimerer røyk og os.

Vekten er lav, og de er derfor både flyttbare og anvendelige. Passer like godt i hagen eller i fjæra, som på hytta!

Avatar

Bård Fjeldavli

Bård Fjeldavli har solid teknisk innsikt omkring temaene bolig og oppussing. Han er dedikert til å veilede leserne mot de beste valgene, spesielt når det gjelder ulike tjenester som leveres til hjemmet. Her nevner vi både strømleverandører, boligalarmer og ulike eiendomsmeglere. Bård har bakgrunn fra logistikk, og skilter med en bachelorgrad fra 2013 hvor han dykket dypt inn i emner som lager, transport og salg.
facebook-social twitter-social webpage-social