Boligalarm Test: Innhent de beste tilbudene!

Illustrasjonsbilde for test av boligalarmer

Er du på utkikk etter boligalarm? Vi gir deg oversikten over de beste boligalarmene og hvordan du kan innhente de beste tilbudene fra våre samarbeidspartnere!

I denne artikkelen får du som forbruker et sammendrag av en grundig undersøkelse vi har foretatt i forhold til boligalarmer. Alle ønsker trygghet for seg og sine, men hvilken boligalarm skal man velge? Det kan være like vanskelig som å velge strømleverandør!

En sammenligningstjeneste vil kunne hjelpe deg med å finne den beste boligalarmen. Vi anbefaler å bruke Tjenestetorget, som vil finne fram til den boligalarmen som passer best til ditt hjem. På denne måten kan du både få en helhetlig oversikt over hva som fins av boligalarmer, samt hva du bør tenke på når du skaffer en boligalarm.

En boligalarm er ikke bare en brannvarsler. Den er også en del av et såkalt smart hjem, og derfor mye mer aktuelt for alle typer boliger i dag. Skal du velge en alarm tilknyttet en sentral, slik at du kan få hurtig hjelp med vektertjenester, eller en frittstående sirene? Vi har gått gjennom de beste boligalarmene steg for steg.

Pris på boligalarm avhenger av flere ting. Vår vurdering tar alle disse faktorene med, slik at vi kunne komme frem til det beste svaret. Det har hjulpet oss til å komme nærmere hvilken boligalarm vi synes er best. Les mer om du ønsker en moderne boligalarm til ditt hjem.

Tjenestetorget Logo

Tjenestetorget

Motta uforpliktende tilbud fra flere leverandører!

Boligalarm Test: De beste leverandørene

1. Verisure Boligalarm

Verisure Alarm

Verisure er en av Norges mest populære boligalarmer. Hva gjør at Verisure har alarmbransjens mest lojale kunder?

Selskap med lang og bred erfaring

Verisure er den populære totalleverandøren av boligalarmer som har fått mange fornøyde kunder de siste årene. Med sin satsning på smarte hjem, så kan selskapet som startet opp i 1988 under navnet Securitas Direct, nå gi trygghet til boligeiere i Norden og store deler av Europa.

Fornuftig pris tilpasset din bolig

Verisure baserer prisene sine på flere faktorer. Det som er avgjørende for å gi deg best service er beliggenhet, størrelse, type bolig og en del andre punkt. Det som er fint er at når man går inn og bestiller en boligalarm, kan man enkelt legge inn disse faktorene i en priskalkulator. Man vil få et uforpliktende tilbud basert på variablene som ble registrert. Helt nøyaktig prissetting forutsetter for øvrig en befaring.

Godt utvalg alarmpakker

Fordelene til Verisure er at de har implementert trådløs kommunikasjon med blant annet seriekoblet røykvarsler, Zerovision teknologi og fjernkontroll av flere enheter, noe som gjør at vekteren kan reagere lynraskt. Komponentene deres er rett og slett tilegnet den nye tiden, der digitalisering gjennom ny teknologi er svært utbredt. Verisure har lenge vært en aktør for bedrifters sikkerhet, men med tanke på at flere etterspør sikre løsninger i hus og hjem, så har de også tatt dette markedet med storm.

Smart mobilapplikasjon

Verisure passer ikke bare for dem med enebolig, da de også tilbyr boligalarm for leiligheter og hytter. Stadig flere innbrudd skjer i slike bygg, og det har Verisure en løsning for. Man kan styre en rekke funksjoner med produktene via mobilappen deres. Enten det er å varme opp hytta før man ankommer en iskald vinterdag, eller koble opp en smart funksjon på døren, slik at du kan snakke med besøkende om du ikke er hjemme.

God og tilgjengelig kundeservice

Det er stadig mer fokus på strømforbruk og priser i dag. Verisure har smartkontakt som kobler sammen enheter og kan spare en storfamilie for opptil 500 kWh per år. Når man har Verisure i bakhånd, så vil man kunne få den hjelpen man trenger for å utnytte alle fordelene selskapet gir. Bruk deres gode kundeservice for den aller beste utnyttelsen. Over 1440 omtaler på Trustpilot gir 4,4 / 5 mulige poeng til Verisure Norge!

Fordeler

 • Konkurransedyktige priser.
 • Trådløs kommunikasjon.
 • Smart hjem applikasjoner.
 • Utmerket kundeservice.
 • Flest installerte sensorer.

Oppsummert

Man kan godt si at Verisure har den beste alarmløsningen for boligkunder i dag. Moderne løsninger som treffer kundene er noe av det viktigste. Funksjonene som optimaliserer hjemmet med deres egen app, gjør at både brann -og tyverisikring blir en lek. Men fri installering og utrykning ved alarm, så kan kundene nyte godt av å vite at eiendelene er sikret.

Verisure Erfaringer – Resultater 2021

 • Bytt.no: 2,3 / 5
 • Norsk kundebarometer (Tilfredshet): 73,0 / 100
 • Norsk kundebarometer (Lojalitet): 78,6 / 100
 • TrustPilot: 4,4 / 5
Verisure Logo

Verisure

Motta uforpliktende tilbud via Tjenestetorget!

2. Sector Boligalarm

Sector Alarm

Vaktselskap med boligalarm

Sector Alarm er det største norskeide alarmselskapet på markedet. Med over 25 års erfaring så kan mange dra nytte av produktene og tjenestene til Sector Alarm. Ved å tilby kundene en helhetlig løsning med boligalarm, brannvarsling og smarte hjem-funksjonalitet, så har selskapet vunnet en rekke priser.

Utnevnelser og priser

Norsk Kundeservicepris utnevner priser for utsøkt kundesupport. Denne prisen har Sector Alarm vunnet flere ganger, senest i 2021. Dette er et viktig punkt for alle bedrifter som ønsker å markedsføre seg i positive ordlag. Sector Alarm har nesten 200.000 kunder i Norge alene.

Enkelt med stor funksjonalitet

Fordelene med Sector Alarm er at de har utviklet kameraovervåkning i HD-kvalitet og multifunksjonell app. Dermed kan man se hva som skjer selv om man ikke er i huset, eller detektere bevegelser. Boligalarm fra Sector Alarm inneholder også ting som smartplugg, optisk røykvarsler og vanndetektor. Med Sector Alarm vaktstasjon får man også jevnlig kontrollert at anlegget fungerer optimalt.

Fordeler

 • Fri installasjon.
 • Markedsledende i mange år.
 • Funksjonelt og brukervennlig.
 • Rask responstid.

Oppsummert

Det er trygt å velge Sector Alarm. Uovertruffen erfaring gir et produkt som er gjennomgående kunnskapsbasert. Mange velger deres boligalarm også fordi man får installasjon med på kjøpet. En fordel kan være at Sector Alarm har en dedikert avdeling som tar seg av varsler og kontroll.

Sector Alarm Erfaringer – Resultater 2021

 • Bytt.no: 1,9 / 5
 • Norsk kundebarometer (Tilfredshet): 77,6 / 100
 • Norsk kundebarometer (Lojalitet): 81,6 / 100
 • TrustPilot: 4,7 / 5
Sector Alarm Logo

Sector Alarm

Motta uforpliktende tilbud via Tjenestetorget!

3. Avarn Boligalarm

Avarn Security

Vekter -og alarmselskap

Avarn Security er en sikkerhetsleverandør som inntil nylig het Nokas. De er spesialisert på vektertjenester, men med sin helhetlige utforming, så er de også en av de fremste innenfor boligalarmer. Man kan føle seg trygg med å ta i bruk deres alarmtjeneste.

Alt-i-ett-pakkeløsning for privatkunder

Avarn tilbyr en alt-i-ett løsning der alle kostnader er synlige og fordelt på månedsrater. De bruker trådløs kommunikasjon som vil varsle en av mange vektere klare for å rykke ut. Den skreddersydde boligalarmen kan styres med selskapets velutviklede app som kan lastes ned til mobil. Avarn tilbyr alarmpakke med lave månedlige kostnader. Som medlem av Boligbyggelagenes Medlemsfordeler får man i tillegg gode rabatter!

Dyktige vektere

Avarns vektere jobber med alt fra veiarbeid til utrykning på boligalarmer. De har en bred kunnskapsbase, noe som er viktig for at man skal føle seg trygg. Man kan også få patruljerende vektere ved bestilling av dette. Avarn får skryt for kundeservice på både nett og mobil, samt deres effektive vektere.

Fordeler

 • Laveste månedspris
 • 5% medlemsrabatt på produkter
 • Dyktige vektere

Oppsummert

Som ny aktør blir mange skeptiske til hva selskapet har å by på. Men Avarn Security er en helhetlig alarmtjeneste som har mange fordeler. I tillegg kan Avarn tilby deg fri installasjon og markedets laveste faste priser.

Avarn Erfaringer – Resultater 2021

 • Bytt.no: 3,0 / 5
 • Norsk kundebarometer (Tilfredshet): Ikke rangert
 • Norsk kundebarometer (Lojalitet): Ikke rangert
 • TrustPilot: Ikke rangert
Avarn Security Logo

Avarn Security

Motta uforpliktende tilbud via Tjenestetorget!

4. Stanley Security

Stanley Security

Stanley Security er en leverandør av sikkerhetssystemer til bedrifter og boligkomplekser. De har levert sikkerhet i Norge i over 90 år, og har som mål om å bli en av de store aktørene for boligalarmer på bedriftsmarkedet. Stanley Security er et alternativ for borettslag og boligkompleks, hvor sikring av bygg mot brann, skader og innbrudd er helt avgjørende for beboerne.

Det man får med løsningene til Stanley Security er god kjennskap til sikring av bygg mot innbrudd og tyveri, samt sikkerhet knyttet til brann og vannskader. Foruten å være FG godkjent, noe som betyr at de er anerkjent av forsikringsselskapene og har en operativ enhet som rykker ut ved varsling, så er Stanley Security eksperter på alt fra overvåkning og kontroll.

De har de også en rekke nyvinninger som gjør dem aktuelle på boligmarkedet. Skytjenester og Validrone  er noe Stanley Security spesialiserer seg på. Stanley sikrer sine kunder med flere kommunikasjonskanaler dersom en skulle bli satt ut av spill.

Fordeler

 • Lang erfaring med sikkerhetssystemer
 • FG-godkjent stasjon
 • Passer for bedrifter og borettslag

Oppsummert

Stanley Security er en av de store selskapene som har funnet plassen sin i det norske markedet. Med ønske om å være en lokal vektertjenester med sikkerhetssystemer, har de etablert seg i 17 ulike deler av landet. Stanley har utsøkte løsninger som kan gi deg den tryggheten du trenger!

Stanley Security Logo

Stanley Security

Motta uforpliktende tilbud via Tjenestetorget!

Tjenestetorget: Uforpliktende tilbud!

Sikkerhet og varsling er fagområder Tjenestetorget setter høyt. Gjennom sin anbudstjeneste har de hjulpet mange kunder med å finne det beste tilbudet på boligalarm.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på at samtlige av tilbudene som innhentes er uforpliktende. Her kan du lene deg tilbake og vurdere alle tilbudene i ro og mak, og kun slå til når du føler det beste tilbudet har kommet.

Boligalarm Test: Ofte stilte spørsmål

down-arrow Trenger man boligalarm?

En boligalarm er generelt veldig betryggende når det gjelder brann. Mange bruker den også som tyverisikring, med kamera og overvåkningssensorer.

Boligalarmer er også godt kjent for at de potensielt kan ha en prevantiv effekt mot innbrudd.

down-arrow Hvilke funksjoner bør boligalarmen ha?

En boligalarm bør ha brannvarsling og innbruddsalarm. Men mange foretrekker også funksjoner som akutthjelp, vannalarm og smartfunksjon for adgang og låsing. Det fins utallige løsninger for smarte hjem i dag, der boligalarm er en del av det.

down-arrow Kan en boligalarm gi billigere forsikring?

Det er sannsynlig at oppklarende bilder kan gjøre at man fakker tyven eller ser hvor brannen har oppstått. Dessuten kan man i noen tilfeller få lavere forsikringspremie og til og med utlegg for egenandel.

down-arrow Hva koster en boligalarm?

Installering av en boligalarm kan koste fra noen tusen kroner og oppover. Man kan få avanserte alarmer som er tiltenkt bedrifter for titalls tusen kroner. Da får man også et produkt som overgår det meste av alternativene.

down-arrow Hvor finner jeg de beste tilbudene på boligalarm?

Det er mange som tilbyr boligalarmer. Tjenestetorget er en sammenligningsside hvor man kan få den beste oversikten. Man trenger simpelthen fylle inn litt enkel informasjon om boligen man ønsker alarm til, før alarmselskapene tar kontakt med uforpliktende tilbud.

Oppsummering

En boligalarm kan gjøre livet litt enklere og man kan senke skuldrene. Ikke bare fordi den gir et alarmsystem med sirener og mulighet for utrykning ved mange ulike hendelser, men også fordi man i dag bruker mye elektronikk som gjør at man også må tenke på ting som brannfare og strømforbruk. Med alarmselskapenes smart hjem-løsninger blir hverdagen både enklere og tryggere!

Et hjem med boligalarm er også billigere å forsikre. Det er både fordi det er enklere å dokumentere hva som er skjedd, og fordi det er avskrekkende å rane. Samtidig kan det være lurt å sette seg inn i alt boligalarmen kan gjøre. Ikke bare registrerer sensoren det minste antydning til røykutvikling, men kan man også aktivisere sjokkalarm og hindringer for forbrytere.

Alt i alt finner vi løsningen til Verisure den beste, selv om forskjellene kan variere og gjøre at et annet valg er bedre for noen. En av grunnene til at vi velger Verisure, er den helhetlige pakken man får ved å bestille boligalarm. Sensorer, kamera, sirene, avlyttingsutstyr og mye mer er hva man får med i pakken til Verisure.

Når det er sagt, pris og installering avhenger av mange faktorer som man må opplyse om når man bestiller. Her gjelder det å holde øynene åpne for det beste tilbudet, enkelt og greit!

Kilder

Avatar

Bård Fjeldavli

Bård Fjeldavli har solid teknisk innsikt omkring temaene bolig og oppussing. Han er dedikert til å veilede leserne mot de beste valgene, spesielt når det gjelder ulike tjenester som leveres til hjemmet. Her nevner vi både strømleverandører, boligalarmer og ulike eiendomsmeglere. Bård har bakgrunn fra logistikk, og skilter med en bachelorgrad fra 2013 hvor han dykket dypt inn i emner som lager, transport og salg.
facebook-social twitter-social webpage-social