Talkmore Strøm Erfaringer: Hva sier kundene?

Talkmore Strøm Erfaringer

Nå kommer mobilselskapet Talkmore også med strømavtale, som gir deg mulighet til å samle telefoni og strøm i én og samme tjeneste. Produktet er basert på strømpris helt uten påslag. Men hva sier kundene som har oppgradert til denne avtalen, og hva ble våre erfaringer?

Talkmore Strøm – Kort Oppsummert

Talkmore startet sin reise helt tilbake i 2004 med slagordet «Det Koster Så Lite». Det var den gangen telefoni kostet flere kroner per minutt, og konkurransen om mobilkundene skapte store overskrifter.

Siden den gang har Talkmore gått fra å være en liten konkurrent i lavprismarkedet, til å være en ledende leverandør for privatkunder og bedrifter. Talkmore sitt abonnement gir full Telenor-dekning med 4G og 5G.

I 2020 utvidet de tilbudet med sin velvalgte og ærlige strømavtale. Her får man energi som følger strømbørsens prisnivå, helt ut overraskende gebyrer.

Med både kraftrop og motkraft som uttrykk for folks frustrasjon for utgifter til energi og oppvarming, så kan Talkmore-gruppen tilby kundene sine en god løsning. Med billig mobilabonnement, familiepakker, mobilt bredbånd og ikke minst konkurransedyktig strøm er Talkmore en solid totalleverandør på markedet. I tillegg kommer 90% av strømmen fra våre fornybare energikilder!

Talkmore Strøm er en fullverdig tjeneste, helt i samhold med nåtiden, både med tanke på miljøvennlighet og pris. Det er tydelig at Talkmore har tatt steget opp blant de beste strøm -og telefonileverandørene i landet. De tilbyr noe mange etterspør, nemlig ærlige priser, enkel oversikt og utmerket kundeservice.

Talkmore Strøm Logo

Talkmore Strøm

Gode tilbud på strømavtaler hos Talkmore

Talkmore + Strøm = Sant?

I løpet av de siste årene har søkelyset på det grønne skiftet omstilt landet. Selv om det finnes mange strømleverandører i dag, så opplever mange å ikke få det de blir forespeilet. Mange ender opp med en uoversiktlig strømregning som man ikke forstår noe av. Over tid har kundeklager til enkelte strømleverandører økt.

De opplevde mye dyrere strøm enn de ble lovet, og dette var noe Talkmore Strøm mente de kunne endre på.

Da Talkmore gikk over til å levere konkurransedyktig strøm i 2020, var det ikke alle som hadde tro på det. Men med Telenor Group i ryggen, skulle mange finne den nye løsningen perfekt. Det er ikke rart administrerende direktør John Sebastian Slørdahl er fornøyd med den fornyede produktporteføljen sin. Med bakgrunn fra Dipper, har han god kjennskap til mobilmarkedet i Norge, og strømavtalen skuffer heller ikke.

Visjonen til Talkmore har alltid vært «Det Koster Så Lite, Men Kan Bety Så Mye». Det er akkurat det vi kan se med den framtidsrettede strategien til Talkmore Strøm. Det var heller ikke uten grunn selskapet mottok sertifikatet Great Place To Work, med sine over 20.000 fornøyde medarbeidere. Utdelingen kom fordi Talkmore er en bedrift som opprettholder en solid tillitskultur med sin gode kundeservice.

Alt i alt så mener vi at Talkmore som totalleverandør er et meget sterkt førstevalg. Er det noe folk trenger nå så er det helhetlige løsninger som reduserer utgiftene deres til strøm og telefoni. Dette er noe Talkmore gir forbrukerne sine!

Hva får man med strømavtalen fra Talkmore Strøm?

Talkmore Strøm er relativt nye på markedet, men utvikler seg stadig. Per dags dato kan Talkmore Strøm tilby strøm til innkjøpspris. Et månedsbeløp på 49 kroner skal gå til å dekke administrative oppgaver.

Fordelene med Talkmore Strøm

  • Enkelt å bytte avtale.
  • Spotpris uten påslag.
  • Oversiktlig faktura.
  • Ingen skjulte gebyrer.
  • Totalleverandør av både mobiltjenester og strøm.

Det som er like viktig med Talkmore Strøm sin avtale, er at det ikke kommer påslag for el-sertifikater. Dette gir deg som har tro på fornybare energikilder en lavere strømpris. Her følges enkelt og greit spotprisen!

Talkmore Strøm Logo

Talkmore Strøm

Gode tilbud på strømavtaler hos Talkmore

Slik bytter du til Talkmore Strøm

Det er heldigvis en enkel prosess å bytte strømavtale til Talkmore. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut bestillingsskjemaet på nett, og kundeservice står til enhver tid klare via både telefon og chat om du skulle trenge litt hjelp på veien.

1. Fyll inn navn, mobilnummer, adresse og e-post

2. Fyll inn målernummer (serienummer på strømmåler)

3. Signer avtalen

Vil man også skifte over til Talkmore Mobil, så får man alltid 1000 kroner avslag når man kjøper ny telefon. Verver man nye kunder til Talkmore Strøm får man 500 kr rabatt på strømregningen!

Er det noen ulemper med spotprisen til Talkmore Strøm?

Vi kan ikke si at denne avtalen er dårligere enn andre. Det er fordi Talkmore velger å ikke legge på ekstra kostnader for høyt forbruk, og prisnivået er derfor fornuftig sammenlignet med andre leverandører på markedet. Selv på kalde vinterdager vil ikke strømmen koste mer enn innkjøpsprisen.

Men spotpris endrer seg hver time, og prisene reguleres i markedet Nord Pool, der strøm selges og kjøpes over landegrensene. Selv om spotprisen er en mer gunstig avtale over tid, så vil man få en strømregning som varierer fra måned til måned, ulikt en strømavtale med fast pris.

Hva sier kundene om Talkmore Strøm?

Talkmore har en høy andel fornøyde kunder. Hele 87% av de nye kundene forteller at de varmt vil anbefale denne strømavtalen. Selv om selskapet nettopp har startet opp med strømavtaler har veldig mange allerede vært innom Bytt.no og gitt sine tilbakemeldinger. Her er hva noen av kundene sier:

Bjørn S:

«Gunstig pris, imøtekommende kundeservice – jeg er veldig fornøyd med Talkmore Strøm.»

Sigmund A:

«Jeg har aldri før hatt en så enkel strømregning, skulle bare ønske dere også kunne levere den andre delen av det vi betaler for, nemlig kraft.»

Marit S:

«Veldig enkelt å bytte og lett å forstå! Oversiktlig faktura, god kundeservice!»

Ane:

«Veldig fornøyd med at jeg får 500 kr rabatt for alle jeg verver. Har nesten ikke betalt noe for strømmen de siste månedene.»

Talkmore Strøm – Oppsummert

Totalt sett er vi overrasket over at ikke Talkmore har mer enn 50% markedsandel. Med strømavtalen fremstår enkelt og greit Talkmore som en solid totalleverandør av både strøm og mobile tjenester.

Fakturaene er svært oversiktlige og skjuler ingen uventede gebyrer eller overraskende strømpriser. Abonnement og strømavtaler er enkle å forholde seg til, noe vi også har sett at kundene erfarer.

Strømavtalen fra Talkmore er enkelt og greit et solid tilbud for deg som vil ha lavere strømutgifter og mer økonomisk oversikt!

Talkmore Strøm Logo

Talkmore Strøm

Gode tilbud på strømavtaler hos Talkmore

Kilder

Avatar

Bård Fjeldavli

Bård Fjeldavli har solid teknisk innsikt omkring temaene bolig og oppussing. Han er dedikert til å veilede leserne mot de beste valgene, spesielt når det gjelder ulike tjenester som leveres til hjemmet. Her nevner vi både strømleverandører, boligalarmer og ulike eiendomsmeglere. Bård har bakgrunn fra logistikk, og skilter med en bachelorgrad fra 2013 hvor han dykket dypt inn i emner som lager, transport og salg.
facebook-social twitter-social webpage-social