HelloFresh Test

Matkasse Test

Inneholder annonsørlenker

Matkasser levert hjem på døren er den siste tiden blitt mer og mer populært, og det kommer stadig nye leverandører av denne tjenesten.

For mange er det en enkel og praktisk løsning. Du slipper å finne ut av hva du skal ha til middag og du slipper å gå på butikken for å handle.

I tillegg kan en matkasse gi deg mulighet til å prøve noe du aldri ville kommet på selv, og er en fin måte å finne nye smaker og favoritter på kjøkkenet.

I vår gjennomgang av HelloFresh har vi gått grundig til verks, og gitt en total vurdering basert på blant annet kvalitet på råvarer, menyutvalg, leveringstidspunkter og kundetilfredshet.

HelloFresh Logo

HelloFresh

Se tilbud hos HelloFresh

Se tilbud

HelloFresh Test: Kort Oppsummert

HelloFresh

5
HelloFresh Logo

HelloFresh er en ny leverandør på det norske markedet, men har likevel lang erfaring med leveranse av gode og smakfulle matkasser.

Siden oppstarten i Tyskland i 2011, har selskapet fått mer enn 7.3 millioner kunder, og har levert over 600 millioner matkasser.

HelloFresh tilbyr totalt 6 ulike matkasser, og kommer med en ny og spennende meny hver eneste uke.

I tillegg får man også gode valgmuligheter med tanke på hvor mange måltider man ønsker per matkasse. Samtidig kan du også velge hvor mange personer matkassen skal tilpasses til.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på at HelloFresh er CO2-nøytrale, ved at de kompenserer for 100% av de direkte CO2-utslippene fra virksomheten!

Fordeler

  • Stort leveringsområde.
  • Fornuftig pris.
  • Godt utvalg av matkasser.
  • Ukesmeny.
  • CO2-nøytrale.
  • Egen app.

Ulemper

  • Ingen tilpasset matkasse for allergikere.

Levering

Levering HelloFresh

HelloFresh har et overraskende bredt leveringsområde, og de utvider stadig med nye områder. Via nettsiden får du en stor oversikt over ulike steder hvor HelloFresh kan levere, og vi sitter igjen med et inntryk av at de så absolutt er konkurransedyktige sett opp mot de andre norske leverandørene.

Vi kan naturligvis ikke liste ut alle steder hvor HelloFresh leverer, og vi anbefaler derfor at du tar en titt på denne oversikten.

Som standard leveres matkassene mellom 15:00 – 22:00. I enkelte områder er for øvrig tidspunktene litt mer innskrenket, og det leveres dermed mellom 17:00 – 21:00.

Leveransene kjøres ut på søndag, mandag og tirsdag. Du kan til enhver tid se oversikt over forventet levering via appen til HelloFresh.

Om du ikke skulle være hjemme når leveransen kommer vil sjåføren ta direkte kontakt med deg for å finne en god løsning. Matkassen er pakket med isolering og isposer, slik at råvarene holder den gode kvaliteten uansett om varene må stå ute en liten stund.

Vi i redaksjonen setter også pris på at HelloFresh er CO2-nøytrale. Ved å investere i grønne initiativer gjennom Planetly kompenseres det for 100% av de direkte CO2-utslippene tilknyttet virksomheten, og vi liker svært godt at HelloFresh har fokus på bærekraftige løsninger.

HelloFresh Logo

HelloFresh

Se tilbud hos HelloFresh

Se tilbud

Menyen til HelloFresh

Hos HelloFresh kan du velge mellom 6 ulike matkasser. Uavhengig av hvilken matkasse du velger kan du selv håndplukke de oppskriftene du liker best.

Menyen oppdateres hver eneste uke, hvor du finner mer enn 17 spennende oppskrifter.

Klassisk

Dette er kassen for deg som kan spise det aller meste, og som er på utkikk etter en variert meny. Oppskriftene inneholder både kjøtt og fisk, samtidig som man også finner innslag av vegetariske måltider.

Kassen kan bestilles for 2 eller 4 personer, og bestå av 3 – 5 måltider.

Familievennlig

Spesielt rettet mot småbarnsfamiliene. Kassen er bestående av klassiske retter med en barnevennlig vri, og passer godt for 2 – 4 personer.

Også her kan kassen bestå av inntil 5 måltider.

Vegetarisk

Som navnet tilsier er dette matkassen for vegetarianeren. Oppskriften inneholder mye sunne og næringsrike grønnsaker, og gode proteiner fra planteriket.

Passer for 2 – 4 personer, og kan bestå av inntil 5 måltider.

Raskt og Enkelt

Lite tid til overs i hverdagen? Da er Raskt og Enkelt noe for deg.

Samtlige av oppskriftene tar mindre enn 25 minutter å lage, og er lite kompliserte.

Passer for 2 – 4 personer, med inntil 5 måltider per kasse.

Kalorismart

Vi setter stor pris på at HelloFresh også har inkludert en matkasse for de som ønsker å begrense kaloriinntaket. Her finner man gode middager med under 650 kalorier, og kassen er bestående av 3 måltider.

Passer for 2 – 4 personer.

Fisk og grønnsaker

Hvem har vel ikke godt av å spise litt mer fisk og grønnsaker?

I denne kassen finner man sunne og gode oppskrifter bestående av fisk og vegetariske måltider. Passer for 2 – 4 personer, med inntil 5 måltider.

Råvarer

HelloFresh har et overordnet fokus på lokale råvarer, så langt det lar seg gjøre. Man mottar også ingredienser som er i sesong, som både er mer bærekraftig og mer smakfullt.

Til tross for at HelloFresh fokuserer på lokale råvarer, finner man også innslag av importerte varer. Den greske salatosten kommer blant annet fra Hellas, mens pastaen importeres direkte fra Italia. Det får bli opp til deg å avgjøre om det er en fordel eller ei.

HelloFresh Logo

HelloFresh

Se tilbud hos HelloFresh

Se tilbud

Pris

Prisnivået hos HelloFresh er overraskende lavt. En matkasse for 4 personer med 5 måltider vil koste 1099 kroner (inkludert frakt). Dette er faktisk rimeligere enn flere av de andre etablerte leverandørene på markedet, og fraktkostnaden er kun 49 kroner.

Om du kun ønsker 3 måltider vil kassen koste 879 kroner, inkludert frakt. Her får man utvilsomt mest for pengene om man går for alle 5 måltidene, og vi skulle gjerne sett at prisen var litt lavere for de små matkassene.

HelloFresh Erfaringer: Oppsummert

Alt i alt er HelloFresh så absolutt en verdig konkurrent til de andre norske leverandørene. De har lang fartstid i det internasjonale markedet, og har over 7 millioner kunder på verdensbasis.

Vi liker spesielt godt de fleksible løsningene hos HelloFresh. Du velger selv matretter fra ukesmenyen, og det er totalt 6 ulike matkasser å velge mellom.

Leveringsområdet er så absolutt tilstrekkelig, og vi setter pris på at HelloFresh fokuserer på bærekraftige løsninger.

Vi anbefaler at du sjekker ut vår test av matkasser for å få en full oversikt over de beste matkassene på markedet!

HelloFresh Logo

HelloFresh

Se tilbud hos HelloFresh

Se tilbud