Beste eiendomsmegler: Slik sammenligner du tilbud!

Selge hus og finne beste eiendomsmegler

Er du en av de som selger bolig for første gang og trenger litt info om hvilke eiendomsmeglere som finnes? Eller kanskje du syns det er vanskelig å velge blant de ulike meglerne i ditt område? I denne artikkelen gir vi deg oversikt over hvordan du kan finne den beste eiendomsmegleren.

Hvordan man skal velge riktig eiendomsmegler er et viktig spørsmål man bør stille seg. Ikke bare er det store prisforskjeller mellom meglerne, men salgssummen du sitter igjen med kan naturligvis også variere fra megler til megler.

Neste gang du har behov for en eiendomsmegler anbefaler vi å ta en tur innom tjenestetorget.no. Dette er en anbudstjeneste hvor meglerne kan konkurrere om deg som kunde, og samtlige av tilbudene er uforpliktende.

Beste eiendomsmegler: Flere av de største meglerne på markedet

Det er mange faktorer som bør tas hensyn til når du skal finne en god eiendomsmegler. Kanskje ønsker du å gå for et lokalt firma med god kjennskap til boligmarkedet i området. Eller kanskje du vil velge et av de store og godt etablerte meglerhusene, som er godt kjent for å få presset opp prisen i budrunden.

Det er også en mulighet å selge boligen selv, men husk. Det er mange ting å tenke på. Selv om du kan selge selv, så må du mest sannsynlig ta deg fri fra jobb og tape penger på den måten. Vi mener derfor at det beste er å velge en eiendomsmegler som tar seg av alle disse tingene, og ikke minst. Øke sjansen for at boligen selges over takst!

Merk at meglerne i denne listen er rangert i tilfeldig rekkefølge. Tilbudene varierer fra bolig til bolig, og område til område. Igjen anbefaler vi at du benytter deg av en anbudstjeneste!

Partners-gruppen

&Partners Logo

Som det fremkommer av navnet Partners, så er meglerfirmaet samarbeidspartner med en rekke aktører over hele landet. Med hovedkontor i hovedstaden og kontorer spredd rundt om i landet dekker Partners en stor målgruppe. Da kan man se samarbeid som Kaaland & Partners, Østmark & Partners, Söderberg & Partners med flere.

Det betyr at du får en eiendomsmegler med ambisjoner utenom det å selge bolig. Lokalt engasjement som uavhengig spesialist innen eiendomsmegling, utgjør Partners en større markedsandel år for år. Det kan være avgjørende for at du skal selge boligen din til riktig pris i et stadig mer presset marked. Partners tilbyr innsiktsanalyser og med en skreddersydd salgsstrategi vil de alltid sørge for å være din beste eiendomsmegler.

Det er på grunn av det store fagfeltet og tilgjengeligheten at Partners er med i denne omtalen. De har en bred kunnskapsbase å plukke fra når du skal selge bolig, enten det er enebolig eller leilighet. Da kan de benytte seg av inhouse-kompetanse som ingen andre besitter. Og som Partners sier det selv: de er ikke tilknyttet noen bank!

Tjenestetorget Logo

Tjenestetorget.no

100% uforpliktende tilbud på eiendomsmegler!

Krogsveen

Krogsveen Logo

Eiendomsmegler Krogsveen er et av landets mest erfarne meglerfirmaer med over 45 år i bransjen. Med base på Fornebu så har de et perfekt grunnlag for å gi deg en helhetlig salgsopplevelse. Deres eiendomsmeglere har bred kunnskap og kjenner markedet inn og ut.

Med et godt renomme har de sine avdelinger i landets største byer og et spesielt godt fotfeste på Sørlandet. Hovedmålet er rett og slett å skape en enkel boligreise for kundene sine. Enten man vil selge eller få en ny verdivurdering, så legger Krogsveen sine beste evner på å optimalisere opplevelsen.

Videre omtales Krogsveen som en ryddig og profesjonell eiendomsmegler som alltid er med deg i salgsprosessen og gir potensielle kjøpere det aller beste inntrykket.

Tjenestetorget Logo

Tjenestetorget.no

100% uforpliktende tilbud på eiendomsmegler!

Notar

Notar logo

Notar er en eiendomsmegler med kontorer i 13 store og mellomstore byer i Norge. Det som er fint med Notar som eiendomsmegler er at de har en salgsgaranti som er en fordel for selgeren. Dette gir en uvurderlig trygghet når boligen skal legges ut for salg.

Notar består av en frisk gjeng eiendomsmeglere som setter kunden i forsetet og leder an når store beslutninger skal taes. Det er eiendomsmeglerne selv som eier og driver meglerfirmaet, og man forstår fort at det krever dedikerte og engasjerte arbeidere.

Dessuten har Notar et verktøy som kan få fart på sakene. Det virtuelle 3D-verktøyet deres er med på å gjøre boligen mer attraktiv ved at kunder kan gå inn og få et direkte inntrykk av boligen. Dette kan være nyttig om man bor langt unna eller har begrenset tid!

Tjenestetorget Logo

Tjenestetorget.no

100% uforpliktende tilbud på eiendomsmegler!

Privatmegleren

Privatmegleren logo

Privatmegleren er et meglerfirma som bruker sømløse tjenester for å realisere drømmen om boligsalg. De setter stort fokus på kunden, enten det er en kjøper eller en selger av bolig.

Privatmegleren har utviklet et verktøy for å koble selgere av bolig og potensielle kjøpere. Verktøyet heter Klikk, og brukes på sosiale medier for å dele ut viktig informasjon om boliger med flott design, bilde og tekst.

Dessuten får selgeren veiledning med appen Mitt Boligsalg, slik at man ikke glemmer viktige datoer eller gjøremål. Dette er et svært hendig verktøy som kan være nyttig før et boligsalg. Privatmegleren har i tillegg dedikerte designere som går igjennom hvordan man skal møblere før bildetakning slik at boligen fremstår fra sin beste side!

Tjenestetorget Logo

Tjenestetorget.no

100% uforpliktende tilbud på eiendomsmegler!

EiendomsMegler 1

EiendomsMegler1 Logo

Eiendomsmegler 1 er tilknyttet bankgruppen Sparebank 1, som er en landsomfattende bank med mange fordeler. Som kunde kan man her få gode tjenester i tilknytning til salg av bolig. De er et av landets største og mest respekterte selskap for bank og meglertjenester med over 900 aktive eiendomsmeglere.

Det vi liker med Eiendomsmegler 1 er at man får en uforpliktende verdivurdering av dem. En tjeneste som vanligvis koster mellom 1.500-5.000 kroner er en god hjelp for mange i dag.

Med over 25 års erfaring er det i dag Eiendomsmegler1 som selger flest boliger i Norge. Det har selvfølgelig noe med størrelsen på selskapet å gjøre, men helt klart også med kvaliteten de leverer. Det kan også ha noe med at de har en reklamasjonsnemd som jobber for at du som kunde alltid skal bli fornøyd!

Tjenestetorget Logo

Tjenestetorget.no

100% uforpliktende tilbud på eiendomsmegler!

Nordvik

Nordvik Logo

Nordvik Eiendom ble stiftet i 1989 og har siden den gang blitt en av de store aktørene i Oslo. I dag kan man finne dem fra Tønsberg i sør til Finnsnes i nord, med i alt 27 kontorer. Nordvik Eiendom ser enkelt og greit muligheter der andre gir opp. De liker å snakke om bolig. Ikke bare litt, men om alt som har med bolig å gjøre.

Nordvik har en flott hjemmeside hvor man kan lese om boligsalg og hvordan det foregår. Samtidig har de lekre bilder som viser deg hvordan huset ditt kan bli markedsført ved salg.

Appen deres fungerer utmerket for å estimere hva boliger er verdt uten at den er en garanti for verdivurdering. Nordvik Eiendomsmegler opererer i sjiktet med premiumboliger i landet. Eieren er kjent fra Lukket Visning, et program på TV3!

Tjenestetorget Logo

Tjenestetorget.no

100% uforpliktende tilbud på eiendomsmegler!

EIE Eiendomsmegling

EIE Eiendomsmegling Logo

EIE Eiendomsmegler er en gründer-basert eiendomsmegler startet opp i 2005. Det drives av Magne Blindheim og Kai Wongraven. EIE Eiendomsmegler scorer høyest på Norsk Kundebarometer, noe som er verdt å ta med seg når man skal vurdere hvilken eiendomsmegler som er best.

Så hvorfor bør man velge EIE Eiendomsmegler? Fra å være en liten forretning med noen ansatte, har selskapet på under 15 år vokst til å ha 50 kontorer og sørger for omtrentlig 9.000 boligsalg hvert år. De har ikke bare kunnskap om salg av bolig, men også advokattjenester forbundet med salg.

EIE tar seg tid til å gjøre tingene ordentlig, og avlaster deg med å foreta alle undersøkelser. De står for en premium rådgivning, som både kan være til inspirasjon og hendig når det kommer til boligsalg. EIE Eiendom er å finne i alle regioner av landet.

Tjenestetorget Logo

Tjenestetorget.no

100% uforpliktende tilbud på eiendomsmegler!

Eiendomsmeglere: Ofte stilte spørsmål

down-arrow Hvilken eiendomsmegler er best?

Vi kan ikke si hvilken eiendomsmegler som er best for deg.

Nøyaktig hvilken megler som er best vil variere basert på hvor i landet du befinner deg, type bolig du skal selge, hvor mye eiendomsmegleren koster og mye mer.

Vi anbefaler enkelt og greit at du bruker anbudstjenesten hos tjenestetorget.no!

down-arrow Trenger jeg eiendomsmegler?

Det er ingen plikt om å selge bolig via meglerfirma, men det sparer deg for mye arbeid og formaliteter du må sette deg inn i.

Selv med en eiendomsmegler så har du nok å gjøre med å pakke ned ting, vaske, flytte og alle andre mulige gjøremål.

down-arrow Hvordan velge riktig eiendomsmegler?

For å velge riktig eiendomsmegler må du rett og slett kunne sammenligne tilbud fra flere leverandører. Vi anbefaler som nevnt anbudstjenesten tjenestetorget.no.

down-arrow Trenger jeg boligselgerforsikring?

Du er ikke forpliktet til å ha en boligselgerforsikring, men det kan være svært nyttig.

Skulle det være ting som ikke blir satt fokus på og kjøperen etterpå vil ha oppgjør, så dekker forsikringen alt.

Det kan være vanskelig å oppdage slike mangler, og derfor er en slik forsikring veldig god å ha.

down-arrow Hvor mye koster en eiendomsmegler?

Det er mange faktorer som avgjør hva en eiendomsmegler koster. Alt fra hvilken type eiendom man har til utfordringer med boligen som man ikke har tenkt på.

Eiendomsmegleren er alltid ute etter å hjelpe deg til å sitte igjen med overskudd, slik at de også selv tjener penger.

down-arrow Hva koster det å ta en verdivurdering?

Det er alltid lurt å få tatt en verdivurdering før man velger å selge boligen. Den vil avdekke om det er forhold som bør utbedres, og om små utbedringer kan være med på å øke prisen på boligen.

En verdivurdering koster alt fra 1.500-5.000 kroner. Mange eiendomsmeglere vil også gi deg verdivurderingen gratis dersom du velger å selge boligen gjennom deres firma.

down-arrow Er megler verdt det?

Vårt bestemte svar er ja. Det sies at boliger solgt med eiendomsmegler i snitt går for mer enn dem som selges uten.

Stort sett selges de aller fleste boliger av megler i dag, bortsett fra boliger som går i arv.

Oppsummering

Enten du skal verdivurdere, kjøpe eller selge bolig så kommer du garantert i kontakt med en eiendomsmegler. Disse har en større rolle enn mange kanskje tror. Meglerne håndterer alle de offentlige dokumentene og formalitetene, og de skaffer også til veie nyttig informasjon for overføringer av eiendom.

Hva som er din beste eiendomsmegler kommer an på så mange ting at vi ikke kan rangere noen av dem. De er alle profesjonelle aktører som alltid vil søke etter å optimalisere salget. De finner til veie grundige rapporter om tilstanden, har kompetanse på markedsføring og gjør at du som kunde alltid blir ivaretatt.

Det er ikke så mange omtaler om eiendomsmeglere og det tyder på at de aller fleste er godt fornøyde med tjenestene de får. Vi krysser fingrene for at også du finner den beste eiendomsmegleren for din bolig.

Kilder

Meglersmart
Tjenestetorget.no
Bytt.no
Norsk Kundebarometer

Avatar

Bård Fjeldavli

Bård Fjeldavli har solid teknisk innsikt omkring temaene bolig og oppussing. Han er dedikert til å veilede leserne mot de beste valgene, spesielt når det gjelder ulike tjenester som leveres til hjemmet. Her nevner vi både strømleverandører, boligalarmer og ulike eiendomsmeglere. Bård har bakgrunn fra logistikk, og skilter med en bachelorgrad fra 2013 hvor han dykket dypt inn i emner som lager, transport og salg.
facebook-social twitter-social webpage-social