Levoit 600 Hybrid Test: Luftfukter i toppklasse

Vi har fått kloa i luftfukteren Levoit 600 Hybrid. Hvordan kommer den ut i vår test, og hva ble våre erfaringer?

Mange sliter med tørr inneluft. Dette gjelder spesielt på vinteren, da den kjølige luften som kommer inn ofte er svært tørr. En luftfukter kan bidra til et bedre inneklima, og er et godt tilskudd til hjemmet – spesielt i vinterhalvåret.

Vi i redaksjonen har fått tak i luftfukteren Levoit 600 Hybrid for test. Dette er en ultrasonisk luftfukter, og vi tildeler den hele 5 av 5 stjerner.

Levoit 600 Hybrid – Kort Oppsummert

BESTE LUFTFUKTER - Levoit 600 Hybrid

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Levoit 600 Hybrid
Type: Ultrasonisk Dekningsareal: 40 - 70 m² Dampeffekt: 500 ml/t Vanntank: 6 liter Støynivå: 24 - 28 dB Brukstid: 60 timer Effektnivåer: 3 nivåer Appstyring: Nei Fjernkontroll: Ja LED-display: Ja

Levoit 600 Hybrid er en av de mest populære luftfukterne på markedet, og denne ultrasoniske modellen kommer svært godt ut i vår test.

Den maksimale dampeffekten er hele 500 ml/t. Dette gir mye fuktighet til den omkringliggende luften, og Levoit 600 Hybrid kan håndtere et område på hele 70 m².

Med 3 ulike effektnivåer kan du enkelt justere hvor mye fuktighet som skal tilføres, og det innebygde hygrometeret gir god oversikt over den nåværende luftfuktigheten.

Levoit 600 Hybrid er en kraftpakke av en luftfukter. Dekningsarealet er godt, og den romslige vanntanken gir lang driftstid!

Fordeler

  • Roterende dyse.
  • Stort dekningsareal.
  • Romslig vanntank.
  • Lavt støynivå.
  • Egen fjernkontroll.
  • Brukervennlig betjeningspanel.
  • Varme- og kuldefunksjon.

Ulemper

  • Ingen appstyring.

Dekningsareal og vanntank

Levoit 600 Hybrid Test

Levoit 600 Hybrid leveres med en maksimal dampeffekt på hele 500 ml/t. I løpet av én time presterer altså Levoit 600 Hybrid å tilføre luften hele 500 milliliter vann. Dampen kan videre spres hele 100 cm opp i lufta, og den 360-graders roterbare fukteren sikrer at fuktigheten raskt spres ut i rommet.

Resultatet av denne solide dampeffekten er at du som forbruker får stor fleksibilitet sett i forhold til hvor luftfukteren kan benyttes. Det maksimale dekningsarealet er hele 70 m², og Levoit 600 Hybrid gjør det derfor godt selv i store rom. Perfekt for deg som har stor stue eller åpen løsning mellom stue og kjøkken!

Den kraftige dampeffekten gjør at det potensielt kan tilføres mye vann til luften i løpet av kort tid. I vår test av Levoit 600 Hybrid har vi derfor også tatt hensyn til hvor mye vann man får plass til i vanntanken.

Heldigvis er Levoit 600 Hybrid utstyrt med en stor vanntank som rommer hele 6 liter. I praksis gir dette en maksimal driftstid på hele 60 timer før det må fylles på med nytt vann. I tillegg sørger den patenterte moist-teknologien for at vanndampen spres på en effektiv måte. Dette liker vi!

Effektnivåer

Levoit 600 Hybrid Betjeningspanel

Levoit 600 Hybrid leveres med 3 ulike effektnivåer. Med disse justerer du enkelt og greit hvor mye vann som skal tilføres luften. De 3 nivåene gir gode variasjonsmuligheter, og det er dermed enkelt å angi hvor høy luftfuktighet man ønsker i rommet.

Ulikt mange andre luftfuktere er Levoit 600 Hybrid utstyrt med et innebygd hygrometer. Dette sikrer at luftfukteren til enhver tid har oversikt over hvor fuktig luften er.

Vi bemerker oss også at man enkelt kan velge om luftfukteren skal sende ut varm eller kald damp. Dette passer perfekt om du vil ha litt ekstra varme mens du oppholder deg i stua, eller eksempelvis har behov for å kjøle ned soverommet når du skal sove.

For å justere mellom de ulike innstillingene kan du enkelt benytte deg av den medfølgende fjernkontrollen, eller eventuelt kontrollere luftfukteren direkte fra det oversiktlige betjeningspanelet.

Eteriske oljer

Levoit 600 Hybrid Eteriske Oljer

På siden av luftfukteren finner du en hendig aromaboks. Her kan du tilsette eteriske oljer for å tilføre rommet en god og behagelig duft.

Det eneste du trenger å gjøre er å tilsette noen få dråper av den eteriske oljen du ønsker å bruke, og Levoit 600 Hybrid vil deretter fordele duften godt i rommet. Dette liker vi!

Støynivå

Til tross for den høye effekten er Levoit 600 Hybrid svært stillegående. Med et støynivå på 24 – 28 dB er faktisk denne modellen en av de mest stillegående luftfukterne på markedet.

Om du planlegger å bruke luftfukteren på soverommet nevner vi også sovemodusen. Denne modusen gir enda lavere støynivå, og passer perfekt når du vil holde luften fuktig gjennom natten.

Etter å ha testet Levoit 600 Hybrid er vi enkelt og greit svært fornøyde med støynivået. Man hører nærmest ikke at luftfukteren er påskrudd, og støynivået er særdeles lavt selv når den kjører på full kraft.

Brukervennlighet

Levoit 600 Hybrid Fjernkontroll

Levoit 600 Hybrid er altså en kraftpakke av en luftfukter, med lavt støynivå. Men hva med brukervennligheten? Hvor enkelt er det å endre mellom de ulike innstillingene på luftfukteren?

Det første vi bemerker oss er det oversiktlige betjeningspanelet. Her finner du hurtigtaster for både dampnivå, varmefunksjon, fuktighetsnivå, timerfunksjon og autofunksjon.

Funksjonen for fuktighetsnivå lar deg enkelt angi hvor høy luftfuktighet du ønsker i rommet. Luftfukteren vil deretter ved hjelp av det innebygde hygrometeret automatisk justere luftfuktigheten i rommet.

Videre vil autofunksjonen automatisk tilpasse dampnivået for å opprettholde en optimal luftfuktighet. Ved behov vil den også skru av luftfukteren om fuktigheten er som ønsket. Enklere blir det ikke!

Vi i redaksjonen setter også stor pris på at Levoit 600 Hybrid leveres med en tilhørende fjernkontroll. Her kan du enkelt justere innstillingene uten å måtte bevege deg bort til luftfukteren!

Vedlikehold

Alle luftfuktere krever en viss form for vedlikehold. Levoit 600 Hybrid er intet unntak.

Den brede åpningen på toppen av luftfukteren gjør det enkelt å fylle på nytt vann, helt uten at man trenger å løsne vanntanken fra enheten. Dette fører også til at rengjøringen blir riktig så enkel, siden man enkelt kan føre hånden ned i tanken og rengjøre med en våt klut.

Det innebygde vannfilteret sørger også for at vannet automatisk renses, og du kan derfor føle deg trygg på at dampen som skilles ut er fri for skadelige bakterier.

Oppsummert

Levoit 600 Hybrid er en kraftpakke av en luftfukter. Dekningsarealet er godt, og den romslige vanntanken gir lang driftstid.

Levoit 600 Hybrid: Gode Tilbud

Avatar

Anders O

Anders har bachelorgrad i fornybar energi, med tilleggsfordypning i økonomi og energimarkedet. I tillegg kan han skilte med en bachelorgrad i informatikk, hvor han også dykket dypere inn i ulike økonomifag. Han har blant annet vært en god bidragsyter til vår test av bredbåndsleverandører. Anders står stødig som en av hjemoghage.no's mest pålitelige testeksperter. Med mange års erfaring, vet Anders nøyaktig hva man skal se etter i produktene. Enten han baserer seg på erfaringer fra andre forbrukere eller dykker dypt inn i egne tester, danner han seg alltid et godt bilde av produktene.