De beste lydbok-appene: Se vår testvinner

Lydbok app

Inneholder annonsørlenker

Det kan være godt å ha noe på øret mens man arbeider i huset. Vi i redaksjonen har tatt en gjennomgang av det vi mener er de beste lydbok-appene på det norske markedet. Hvilken app har vi kåret til best i test?

Lydbok-apper blir stadig mer populære. Derfor har vi i redaksjonen valgt å teste flere av de mest populære lydbok-appene på det norske markedet.

Ulikt mange andre tester av lydbok-apper, har vi lastet ned og testet samtlige av appene grundig. I denne artikkelen gir vi deg en oppsummering av lydbok-appene vi har testet. Om du vil lese hele testen for en av lydbok-appene er det bare å klikke på lenken nederst i hver oppsummering.

Hvilken app har vi kåret til den beste lydbok-appen?

Oppsummert er dette rangering i vår test av lydbok-apper. Nextory stikker av med en knepen seier, og utvalget er godt innenfor mange ulike sjangre.

 1. BEST I TEST - Nextory
 2. BESTE BUDSJETTVALG - Fabel
 3. Storytel
 4. BookBeat
 5. BESTE PODKAST APP - Podimo

1. Nextory

BEST I TEST - Nextory

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Nextory Logo
Antall abonnementer: 3 Lyttetid: 30 timer / Ubegrenset Offline innhold: Ja Bindingstid: Nei Flere brukerprofiler: Ja

Nextory ble grunnlagt i Sverige i 2015, og har siden den gang utvidet sitt bibliotek betraktelig. Tilbyderen omtaler seg selv som en av Nordens største abonnementstjenester for lyd- og e-bøker, og vi var derfor spente før vi skulle plassere Nextory under lupen.

Godt utvalg av bøker

Med over 400.000 lydbøker og e-bøker i biblioteket kan vi raskt konkludere med at utvalget er godt. Man finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, barnebøker, romantikk, romaner og biografier.

En stor andel av bøkene er samtidig tilgjengelige både som lydbok og e-bok. Her kan du selv velge om du vil lese eller lytte. Dette liker vi!

Selve utvalget er det også lite å utsette på. Spesielt godt er utvalget innenfor sjangrene spenning, barnebøker, romantikk, romaner og biografier. På den negative siden kunne utvalget vært noe bedre innen humor og fantasy / science fiction.

Abonnementene

Nextory tilbyr totalt 3 ulike abonnementstyper. Forskjellen mellom abonnementene er stort sett basert på hvor lenge du kan lese og lytte per måned, samtidig som 2 av abonnementene har visse begrensninger for hvor mange som kan bruke appen samtidig.

Sølvpakken er det rimeligste abonnementet. I skrivende stund koster dette 139 kr / mnd, og gir tilgang til 30 timer med lesing / lytting per måned. Du kan sette opp 4 brukerprofiler, men kun én person kan bruke appen av gangen.

Med Gullpakken får du ubegrenset lyttetid, og prislappen er på 189 kr / mnd. Begrensningen med én bruker av gangen gjelder også for denne pakken.

Familiepakkene koster fra 239 – 339 kr / mnd, hvor du kan ha 2 – 4 samtidig brukere i appen. Også her kan du sette opp 4 brukerprofiler, likt som på de andre abonnementene.

Mobilappen

Via Google Play Store har Nextory-appen fått hele 4,4 av 5 stjerner basert på omtrentlig 15.000 anmeldelser. Etter å ha testet appen er vi også fornøyde, og registreringsprosessen gikk som smurt.

Appen fremstår som brukervennlig og lettfattelig, og det oppfattes som enkelt å finne den sjangeren man ønsker. Bestått!

Oppsummert

Alt i alt er Nextory en god leverandør av lydbøker. Utvalget er spesielt godt innenfor kategoriene krim, spenning, barnebøker, romantikk, romaner og biografier.

Tips: Du kan lese hele vår test av Nextory her!

Fordeler

 • Offline innhold.
 • Lesedagbok.
 • Gratis prøveperiode.
 • Ingen bindingstid.
 • Godt utvalg.
 • Fornuftig pris.
 • Mulighet for flere brukerprofiler.

Ulemper

 • Enkelte har trøbbel med pause-funksjonen.

2. Fabel

BESTE BUDSJETTVALG - Fabel

4.7
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Antall abonnementer: 4 Lyttetid: En bok / Ubegrenset Offline innhold: Ja Bindingstid: Nei Flere brukerprofiler: Ja

Lydbok-appen Fabel er levert av Lydbokforlaget AS, og tilbyr lydbøker fra flere store norske forfattere.

Utvalget

Fabel oppgir ikke nøyaktig hvor mange bøker man kan finne i biblioteket, men vi bemerker oss at utvalget er spesielt godt innenfor sjangrene krim, barnebøker og romaner.

Om du hovedsakelig er ute etter bøker av norske forfattere er Fabel et godt alternativ. Vi registrerer også med glede at forfattere som Jo Nesbø og Arne Dahl er representert. I tillegg er utvalget blant barnebøker mer enn tilstrekkelig.

Ulikt mange andre leverandører gir Fabel kun mulighet for at man kan lytte til bøkene. I biblioteket finner du ingen e-bøker, og dette er nok også mye av årsaken til at utvalget er litt mer begrenset. Om du ikke skulle ønske å kjøpe et abonnement nevner vi også at man kan kjøpe bøker direkte i appen. Fint for deg som kun skal lytte til en spesiell bok!

4 abonnementer å velge i

Totalt kan du velge mellom 4 ulike abonnementer, med en prislapp fra 89 kr / mnd til 229 kr / mnd. Det rimeligste abonnementet (89 ,-) gir deg for øvrig kun mulighet til å lytte til én lydbok i måneden. Et godt valg for deg som ikke identifiserer deg som en klassisk bokorm!

De resterende abonnementene gir fri tilgang til de fleste av bøkene på plattformen. Forskjellen mellom abonnementene går hovedsakelig på hvor mange som kan lytte samtidig.

Familie-abonnementet  tillater 2 samtidige strømminger, mens Famile Pluss lar deg strømme på 4 enheter samtidig.

Samtidig er det kun de 2 mest kostbare abonnementene som gir tilgang til lydbøker for barn og ungdom. Barnemodus er også kun støttet på disse 2 abonnementene. Til gjengjeld er prisnivået hos Fabel svært fornuftig, og du får naturligvis en gratis prøveperiode.

Mobilappen

I skrivende stund har Fabel en gjennomsnittlig vurdering på 4,1 / 5,0 stjerner, basert på omtrentlig 3.000 anmeldelser via Google Play Store.

Via appen kan man også laste ned lydbøkene slik at man kan lytte i offline modus på et senere tidspunkt. Om ønskelig kan du også legge inn bokmerker, justere avspillingshastighet og aktivere søvnfunksjon. Dette liker vi!

Oppsummert

Fabel er en norsk lydbok-app som tilbyr både norske og engelske titler. Utvalget er litt mer begrenset enn hos konkurrentene, men til gjengjeld er prisnivået svært fornuftig!

Tips: Klikk her for å lese hele vår test av Fabel!

Fordeler

 • Fornuftig pris.
 • Mange krim-bøker.
 • Fokus på norske forfattere.
 • God vurdering på mobilappen.
 • Bøker kan kjøpes.
 • Kan justere avspillingshastighet.
 • Offline modus.
 • Barnemodus.
 • Gratis prøveperiode.

Ulemper

 • Litt mindre utvalg enn hos konkurrentene.
 • Søkefunksjon i appen kunne vært bedre.
 • Ingen e-bøker.

3. Storytel

Storytel

4.7
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Storytel Logo
Antall abonnementer: 2 Lyttetid: Ubegrenset Offline innhold: Ja Bindingstid: Nei Flere brukerprofiler: Ja

Storytel ble lansert på det norske markedet i 2014, og har siden den gang levert både lydbøker og e-bøker til sine abonnenter. Selskapet har sitt utspring fra det svenske selskapet Bokilur, som ble startet opp allerede i 2005. I 2007 endret de navn til Storytel.

Et omfattende bibliotek

Storytel tilbyr over 400.000 lydbøker og e-bøker på enten norsk, svensk eller engelsk. I praksis er dette et av de mest omfattende lydbok-bibliotekene vi har sett på markedet.

Storytel skiller seg spesielt godt ut innenfor kategoriene barnebøker, klassikere, romaner, biografier, dokumentarer, krim, noveller og spenning. Dette gjelder både for norsk og engelsk innhold.

Om vi skal trekke frem noen kategorier hvor Storytel ikke har like mye innhold må det bli innenfor sjangrene personlig utvikling og fantasy / sci-fi. Dette er for øvrig ikke unikt for Storytel, og sammenlignet med de andre tilbyderne ser faktisk utvalget ut til å være litt bedre.

Etter å ha gått gjennom Storytel’s lydbøker og e-bøker er vi kort og godt imponerte over hvor mye innhold man finner. Her finner man noe for enhver smak.

2 abonnementer å velge i

Du finner 2 ulike abonnementstyper hos Storytel. Prisen på abonnementene er fra 199 kr til 319 kr per måned. Begge abonnementene støtter både offline modus og Kids Mode, og det er ingen begrensninger på hvor mange timer man kan lytte per måned. Dette liker vi!

Det som skiller abonnementene fra hverandre er hovedsakelig hvor mange brukerprofiler man kan sette opp, og abonnementene har samtidig visse begrensninger på hvor mange som kan lytte samtidig.

Det rimeligste abonnementet (Storytel Unlimited) passer for deg som skal bruke appen alene. Om flere i familien skal lytte til lydbøker er det Family-abonnementet som gjelder, hvor du kan sette opp 2 – 3 brukerprofiler.

Utfordringen oppstår om dere er 4 personer i husstanden, som alle vil lytte til lydbøker samtidig. Hos Storytel kan maksimalt 3 stykker lytte samtidig. Om dere trenger enda flere brukerprofiler må dere såfall mikse og trikse litt med flere abonnementer, som jo kan bli kostbart.

Gode vurderinger av mobilappen

Mobilappen til Storytel har en gjennomsnittlig vurdering på hele 4,5 / 5,0 stjerner, basert på nesten 400.000 tilbakemeldinger. Dette stemmer også godt overens med våre erfaringer, og vi sitter igjen med et inntrykk av at appen er både funksjonsrik og brukervennlig.

Etter å ha registrert en bruker blir vi bedt om å velge noen av våre favorittkategorier. Disse valgene brukes slik at man skal kunne få egne, personlige anbefalinger i appen. Med over 400.000 titler er man rett og slett nødt til å få noen gode forslag. Det kan trossalt være litt vanskelig å finne frem i havet av lydbøker og e-bøker.

Som tidligere nevnt kan du også laste ned bøkene ved behov. På denne måten slipper du å bruke av den inkluderte datatrafikken din når du er på farten. Videre kan du også justere avspillingshastigheten slik du selv ønsker, og bokmerkefunksjonalitet er naturligvis inkludert.

Slik bruker du Storytel

Som nevnt er appen til Storytel både brukervennlig og oversiktlig i bruk. Ta gjerne en titt på videoen under, som enkelt viser hvordan du bruker Storytel-appen!

Oppsummert

Storytel tilbyr et omfattende bibliotek av lydbøker og e-bøker. Begge abonnementene støtter offline modus, og det er ingen begrensninger på hvor mye du kan lytte i løpet av en måned!

Tips: Her kan du lese hele vår test av Storytel!

Fordeler

 • Svært godt utvalg.
 • Kids Mode.
 • Offline innhold.
 • Personlige mål.
 • Ingen bindingstid.
 • God app.
 • Ubegrenset lytting.
 • Mulighet for flere brukerprofiler.

Ulemper

 • Maksimalt 3 brukerprofiler.
 • Litt begrenset innhold innen fantasy / sci-fi.

4. BookBeat

BookBeat

4.5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
BookBeat Logo
Antall abonnementer: 3 Lyttetid: 20 timer / 100 timer / Ubegrenset Offline innhold: Ja Bindingstid: Nei Flere brukerprofiler: Ja

BookBeat er en nykommer på det norske markedet, og tilbyr en prisvennlig abonnementstjeneste for lydbøker og e-bøker.

3 abonnementer

Hos BookBeat kan du velge mellom 3 ulike pakker, hvor hver av pakkene er tilpasset ulike bruksmønstre.

Basic-pakken gir deg mulighet til å lytte inntil 20 timer i måneden, mens du med standard-kontoen kan lytte hele 100 timer per måned. Til storforbrukeren nevner vi også premium-pakken, som gir ubegrenset lytting og lesing.

Samtlige av abonnementene kan oppgrades til en familiekonto. Her kan du registrere opptil 5 brukerprofiler, hvor hver av profilene koster 49 kr / mnd.

Utvalget

Etter å ha tatt en titt på biblioteket til BookBeat er vi jevnt over fornøyde med utvalget.

Via BookBeat får du tilgang til over 500.000 bøker. Om du kun ønsker norske lydbøker / e-bøker er utvalget noe mer begrenset.

Innenfor sjangrene romantikk, barnebøker, romaner og krim er det norske utvalget tilfredsstillende, men vi skulle gjerne sett at utvalget for humor, science fiction og fantasy var bedre. Innenfor fantasy-sjangeren finner man riktig nok klassikeren Harry Potter, men vi savner samtidig kjente titler som Ringenes Herre og Game of Thrones.

Gode vurderinger av appen

BookBeat tilbyr naturligvis også en egen mobilapp. Med en gjennomsnittlig vurdering på 4,3 / 5 stjerner basert på over 15.000 anmeldelser kan man føle seg trygg på at dette er en god og brukervennlig app.

I løpet av vår testperiode bemerket vi oss ikke noe spesielt negativt med appen – snarere tvert i mot. Det fremstår som enkelt å navigere mellom ulike sjangre og kategorier, og inspirasjonsfanen gir gode og spesialtilpassede anbefalinger.

Samtidig er søkefunksjonen som forventet, og designmessig fremstår appen som minimalistisk og lettfattelig.

Oppsummert

BookBeat har lang fartstid på det internasjonale markedet, og er nå endelig lansert i Norge. Vi i redaksjonen setter pris på det brede utvalget av lydbøker og e-bøker, og de ulike pakkene gir gode valgmuligheter!

Tips: Her finner du hele vår test av BookBeat!

Fordeler

 • Gratis prøveperiode.
 • Brukervennlig mobilapp.
 • Ingen bindingstid.
 • Offline innhold.
 • Inntil 5 samtidige brukere.

Ulemper

 • Begrenset innhold for enkelte sjangre.

5. Podimo

BESTE PODKAST APP - Podimo

4.9
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Podimo Logo
Antall abonnementer: 2 Lyttetid: 10 timer / Ubegrenset Offline innhold: Ja Bindingstid: Nei Flere brukerprofiler: Nei

Podimo ble lansert i Danmark i 2019, og har siden den gang vokst til å bli en av de største podkast og lydbok-appene på markedet.

Både podkaster og lydbøker

Via Podimo får du tilgang til et bredt utvalg podkaster, og man finner mange kjente navn på listen. Vi nevner blant annet Tone Damli, Jan Thomas, Lili Bendriss og Henrik Thodesen.

Det som gjør Podimo til en unik tjeneste er at man får tilgang til både podkaster og lydbøker. Utvalget av podkaster er som nevnt svært godt, og man finner faktisk en god del titler blant lydbøkene.

Podimo har riktig nok en god del færre lydbøker enn konkurrentene, men kombinasjonen av lydbøker og podkaster gjør likevel at Podimo kommer godt ut i vår test.

Du kan velge mellom 2 abonnementer

Som abonnent hos Podimo kan du velge mellom 2 ulike abonnementer. Du får tilgang til samtlige av podkastene og lydbøkene på begge abonnementene.

Forskjellen er enkelt og greit at du kun får 10 timer lyttetid til lydbøker med det rimeligste abonnementet. Podkastene kan du lytte til så mye du vil, uavhengig av hvilket abonnement du velger!

Prisnivået er også riktig så fornuftig. Det rimeligste abonnementet koster 79 kr / mnd, mens Plus-abonnementet har en prislapp på 169 kr / mnd. Vi nevner også at du får omtrentlig 40% rabatt om du velger å betale for et helt år av gangen. Dette liker vi!

Appen er brukervennlig

Førsteinntrykket av appen er godt. Via Google Play Store har Podimo-appen en gjennomsnittlig vurdering på 4,3 / 5,0 stjerner. Dette er basert på over 14.000 anmeldelser, og appen har over 1 million nedlastninger.

De gode tilbakemeldingene stemmer også overens med våre erfaringer med appen. På startsiden finner man blant annet personlige anbefalinger basert på det man har lyttet til tidligere. Om ønskelig kan du også endre interessene dine via konto-fanen, slik at anbefalingene blir så gode som mulig.

Podimo-appen støtter naturligvis også nedlastning av innhold for offline modus, justering av avspillingshastighet, bokmerker og søvnfunksjon.

Om du er riktig så fornøyd med Podimo kan du også invitere venner til plattformen. For hvert nye medlem du verver får du 1 måned gratis!

Oppsummert

Podimo tilbyr både podkaster og lydbøker via sin tjeneste. Utvalget er godt, og appen er enkel i bruk!

Tips: Klikk her for å lese hele vår test av Podimo!

Fordeler

 • Fornuftig pris.
 • Gratis prøveperiode.
 • Ingen binding.
 • Podkaster og lydbøker.
 • Mange ulike podkaster.
 • Brukervennlig app.
 • Offline modus.
 • Personlige anbefalinger.

Ulemper

 • Kan ikke sette opp flere brukerprofiler.
 • Få lydbøker for barn.
 • Få lydbøker sammenlignet med andre lydbok-apper.

Lydbok-apper: Vilkårene i vår test

Lydbok-app utvalg

Lydbok-utvalg: Vi har vurdert utvalget av lydbøker som er tilgjengelig i de ulike appene.

Her har vi sett etter kjente titler som et minimum bør inngå i en lydbok-app, og samtidig sett på det totale antallet lydbøker.

Det gis samtidig et pluss i vår test om flere av bøkene også er tilgjengelige som e-bøker.

pris

Pris: I vår kåring av beste lydbok-app har vi naturligvis vurdert prisene på de ulike appene.

Prisnivået bør reflekteres av innholdet i tjenestene, og vi har ansett det som en fordel dersom man kan velge mellom flere abonnementstyper.

kundeanmeldelser

Kundeanmeldelser: For å danne oss et godt bilde av lydbok-appene har vi tatt en titt på tilbakemeldingene fra kundene.

Vi har hovedsakelig fokusert på tilbakemeldinger via Google Play og Apple Store.

Brukervennlighet

Brukervennlighet: For å finne de beste appene har vi evaluert brukervennligheten til de ulike appene.

Her har vi blant annet sett på søkefunksjon, navigering i appen, avspillingskontroller med mer.

brukerprofiler

Antall brukerprofiler: Antall brukerprofiler som kan opprettes på de ulike abonnementene er en viktig faktor.

Flere av appene tilbyr familie-abonnementer, og da er det mer eller mindre helt nødvendig at man kan opprette flere brukerprofiler.

barnemodus lydbokapp

Barnemodus: For familie-abonnementene er det spesielt viktig med barnemodus.

På denne måten kan du begrense hvilket innhold barna skal få tilgang til.

Wifi

Offline modus: Vi har testet hvor enkelt det er å laste ned bøkene i de ulike appene.

Offline-modus gir mulighet for å høre på lydbøker uten å være koblet til internett, og er noe så godt som alle lydbok-apper tilbyr.

Tid

Avspillingshastighet: Det er et pluss om man kan justere avspillingshastigheten i appen.

Om du synes teksten leses opp for raskt / tregt bør du enkelt kunne justere hastigheten.

Nyttig å vite om lydbøker

Før du bestiller en lydbok-app er det flere faktorer du bør vurdere for å finne den appen som passer best for akkurat deg.

Vi gir deg nå litt nyttig informasjon om lydbok-apper, slik at du enklere kan finne den beste lydbok-appen for deg!

Hvor mye koster en lydbok-app?

Jevnt over er prisnivået relativt lavt for lydbok-apper. Generelt sett kan abonnementene koste fra 79 – 350 kr / mnd, avhengig av hvilket abonnement du velger.

De aller fleste tjenestene tilbyr flere ulike abonnementer. I all hovedsak er det disse faktorene som skiller mellom abonnementene:

 • Samtidig brukere. De rimeligste abonnementene gir normalt ikke mulighet for at flere kan høre på lydbøker samtidig. De litt mer kostbare familie-abonnementene tillater gjerne alt fra 2 – 6 samtidig brukere.
 • Brukerprofiler. Om dere er flere som skal bruke lydbok-appen kan det lønne seg å sette opp flere brukerprofiler. Abonnement med mulighet for flere brukerprofiler koster gjerne litt mer enn de ordinære abonnementene.
 • Ubegrenset lytting. Enkelte av de rimeligste abonnementene gir ikke mulighet for ubegrenset lytting. Lyttetiden begrenses ofte til antall bøker eller x antall timer.
 • Barnemodus. Noen av tilbyderne legger også begrensninger på oppsett av barnemodus for de rimeligste abonnementene.

Bindingstid på lydbok-apper

Bindingstid er noe de færreste av oss liker. Heldigvis har vi ikke registrert at noen av lydbok-appen har bindingstid på sine abonnementer.

Sagt med andre ord. For alle lydbok-appene kan du avslutte abonnementet når som helst. Samtidig tilbys det gratis prøveperioder hos flere av tilbyderne, som gir deg mulighet til å teste ut appen før du kjøper et abonnement.

I enkelte perioder kjøres det såkalte årstilbud på noen av lydbok-appene. Det vil si at du kan betale for et helt år av gangen, og totalt sett få en rabattert månedspris. På sett og vis kan dette sees på som en form for bindingstid, da du strengt talt betaler for et helt år av gangen.

Fordelen er naturligvis at du får rabattert pris. Et godt valg når du vet at du uansett skal fortsette å bruke lydbok-appen!

Offline-lytting: Slik fungerer det

Offline-lytting er en funksjon som gjør at du kan laste ned lydbøker til enheten din, slik at du kan lytte til bøkene uten internett. Dette er spesielt nyttig når du er på farten og ikke har tilgang til Wi-Fi, eller når du bare vil spare på mobildataen.

For å laste ned en lydbok for offline-lytting, må du først finne boken du ønsker å laste ned i appen og se etter en nedlastings-knapp. Vanligvis er dette et ikon som ligner på en pil som peker nedover. Når du trykker på knappen vil lydboken lastes ned til mobilen din.

Husk på at det kan gå med en del mobildata når du laster ned lydbøkene. Om du vil spare på mobildataen er det lurt å laste ned lydbøkene når du er koblet til WiFi. Når lydboken er lastet ned, kan du lytte til den når som helst, selv når du ikke er kobla på nettet!

Fordelene med å bruke en lydbok-app

Lydbok-apper er så absolutt i vinden, og det er ikke uten grunn. Dette er noen av fordelene vi la merke til når vi testet ulike lydbok-apper.

 • Godt utvalg. Mange lydbok-apper tilbyr et stort utvalg av bøker fra ulike sjangre og forfattere. Her er det enkelt å utvide horisonten!
 • Fleksibelt. Lydbok-apper gir deg muligheten til å lytte til bøker når som helst og hvor som helst. Langt mer fleksibelt enn vanlige bøker!
 • Man sparer tid. Å lytte til en lydbok kan spare deg for tid sammenlignet med å lese en vanlig bok. Du kan lytte mens du gjør andre ting, som å lage mat eller ta husvasken.
 • Justerbar hastighet. De fleste lydbok-apper gir deg muligheten til å justere hastigheten på lesingen. Dette er spesielt nyttig hvis du vil lytte raskere eller langsommere enn standardhastigheten.
 • Enkel navigering. Lydbok-apper gir deg enkel navigering gjennom kapitler og sider.
 • Mer miljøvennlig. Lydbok-apper reduserer behovet for trykte bøker og papiravfall. Lydbøker er langt mer miljøvennlige enn fysiske bøker.
 • Mer økonomisk. Lydbøker på apper er ofte mye billigere enn fysiske bøker. Om du skulle ha kjøpt alle bøkene som inngår i en lydbok-app ville du raskt tømt sparekontoen!

Ikke bare lydbøker

Selv om vi jo snakker om lydbøker, er det faktisk ikke bare lydbøker du får tilgang til med appene. Flere av appene gir deg også tilgang til e-bøker, både på norsk og engelsk.

Testvinneren Nextory er blant disse appene. Når du registrerer deg for et abonnement får du altså tilgang til både lydbøker og e-bøker. Enkelte av bøkene er tilgjengelige både som e-bok og lydbok, mens andre kun er tilgjengelige i et av formatene.

Om du først velger en e-bok kan det være greit å ha i bakhodet at det ikke nødvendigvis er så behagelig å lese bøker på telefonen. Da kan det være greit med et lite lesebrett, som har en betydelig større skjerm enn mobiltelefonen. Praktisk for både deg og barna!

Lydbøker: Ofte stilte spørsmål

down-arrow Hva er den beste lydbok-appen?

I vår test av lydbok-apper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier.

I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

down-arrow Hvordan har dere testet lydbok-appene?

Vi har foretatt en detaljert og grundig gjennomgang av hver lydbok-app som inngår i denne testen.

For hver av lydbok-appene har vi sett på blant annet utvalg, brukervennlighet, funksjonsnivå, pris og abonnementstyper.

Gjennom vår test har vi lastet ned alle appene, og testet funksjonene manuelt!

down-arrow Hvor mye koster en lydbok-app?

Det er litt variasjoner mellom de ulike tilbyderne når det kommer til prisnivå.

Prisen vil stort sett avhenge av hvor mye du skal lytte hver måned, og det er samtidig visse begrensninger når det kommer til antall brukerprofiler man kan sette opp.

Generelt sett vil en lydbok-app koste alt fra 79 kr / mnd til 350 kr / mnd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Avatar

Hege Vestrum

Hege brenner for å gi leserne god informasjon, enten det er gjennom detaljerte produktvurderinger eller ved å gi gode interiørtips. På fritiden vier Hege mye tid til plantene sine, og man kan trygt si at hun har "grønne fingre". Hege trives godt med å oppgradere hjemmet, og har fått nyttig erfaring gjennom mange spennende DYI-prosjekter. Hege er samtidig en av våre ivrige researchere for ulike produkter tilknyttet hjem og hage.