Vindusvasker Test: Disse anbefaler vi for deg

vindusvasker

Ønsker du å kvitte deg med nalen og vaske vinduene på en enklere måte? I vår test har vi sett nærmere på flere populære vindusvaskere og funnet våre favoritter. 

Det er vel de færreste som synes at det å pusse og vaske vinduene er en drømmeoppgave. Spesielt om huset er stort og vinduene mange. Heldigvis finnes det måter for å gjøre jobben enklere.

En vindusvasker er spesielt tilpasset for å fjerne skitt og smuss fra vinduene, helt uten at du trenger å skrubbe til den store gullmedaljen. Flere av vindusvaskerne i denne testen etterlater seg samtidig et svært godt resultat, helt uten skjolder. For hva er vel kjedeligere enn å vaske vinduene i 2 – 3 timer, kun for å se haugevis av skjolder så snart sola stikker frem?

På det norske markedet finnes det mange ulike vindusvaskere. Felles for alle er selvfølgelig at de skal få vinduene rene og pene i løpet av kort tid. Problemet er å finne den vindusvaskeren som passer best til deg og ditt behov.

I vår omfattende test av vindusvaskere har vi tatt hensyn til ekspertenes erfaringer, tilbakemeldinger fra kundene, og selvsagt spesifikasjonene på produktene. Hvilken vindusvasker har vi valgt å kåre til best i test?

Test av vindusvaskere: Disse er best i vår test

Oppsummert er dette rangeringen i vår test av vindusvaskere. Mer informasjon om hvert produkt får du lenger ned i artikkelen.

Lenkene i denne oppsummeringen fører til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.

  1. BEST I TEST - Kärcher WV 6 Plus
  2. BESTE MELLOMVALG - Bosch GlasVAC
  3. Kärcher WV 2 Plus
  4. Kärcher WV 1 Plus
  5. Rubicson vindusvasker

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

1. Kärcher WV 6 Plus

BEST I TEST - Kärcher WV 6 Plus

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Kärcher WV 6 Plus
Trådløs: Ja Vannkapasitet: 0,15 liter Driftsområde: 300 m² Driftstid: 100 minutter Ladetid: 170 minutter Mål (B x D x H): 28 x 12,6 x 31 cm Vekt: 0,8 kg

Kärcher WV 6 Plus er en av de mer kostbare vindusvaskerne i testen, men er også den med best batteritid. Her er alt lagt til rette for at du kan vaske så mange vinduer som mulig i løpet av én lading!

Etterlater rene vinduer uten flekker

Kärcher WV 6 Plus er utstyrt med en helt egen teknologi på nalgummien. Resultatet er skinnende rene vinduer på et blunk. I tillegg har vindusvaskeren en utrolig god sugeevne. Derfor passer den utmerket til å rengjøre både bad og kjøkkenbenk, i tillegg til vinduene.

Du kan selvfølgelig også bruke den til å rengjøre speilene dine, eller ta den med når bilen skal vaskes. Faktisk kan nær sagt alle overflater i hjemmet kan vaskes med Kärcher WV 6 Plus. På nettet finnes det utallige videoer av hvordan du kan bruke denne modellen. Kanskje finner du noen gode tips du ikke tenkte over?

Lang batteritid

Har du en stor bolig med mange vinduer, kan det være lurt å vurdere Kärcher WV 6 Plus. Batteriet holder i hele 100 minutter, noe som er desidert best av vindusvaskerne i testen vår. Dette holder til cirka 300 m², eller omtrentlig 100 vinduer. Her blåser Kärcher konkurrentene av banen!

Modellen fra Kärcher kommer også med hurtiglader, og det vil ta omtrentlig 170 minutter å lade opp batteriet. Dette er absolutt ikke dårlig, sett i sammenheng med den gode batteritiden.

En annen positiv ting med Kärcher WV 6 Plus er at vaskeren har et display som hele tiden forteller deg hvor lang tid du har igjen før batteriet er tomt. Da slipper du overraskelsen med å bli batteritom mens du holder på med et vindu. Brukervennlig!

Enkel å bruke

Kärcher WV 6 Plus kommer med 28 centimeter lang sugenal av gummi. Den ekstra lange nalen gjør at du kan fjerne væske fra større områder i én sveip. Vi skulle kanskje ønske at det også fulgte med et smalere munnstykke, men vi lar Kärcher slippe unna med den helt store kritikken. Det er jo også en trøst at du har muligheten til å kjøpe det i tillegg.

Du kan riktignok stille inn bredden på sprayflasken, så du får en smalere mikrofiberklut. Men det er jo helst nalen som er vanskelig å komme til med.

Den gode sugekapasiteten gjør at du unngår at vann og skitt renner nedover vinduet eller flaten du rengjør. Vindusvaskeren er i tillegg utformet på en måte som gjør at du enkelt kommer til i kriker og kroker.

Oppsummert

Denne toppmodellen fra Kärcher får virkelig jobben gjort. Det kraftige batteriet, kombinert med den gode ytelsen, gjør dette til en sikker vinner!

Fordeler

  • God batteritid.
  • Hurtiglading.
  • God sugeevne.
  • Display med gjenværende batteritid.
  • Kan håndtere inntil 300 m² på en lading.

Ulemper

  • Kommer kun med én nal.

2. Bosch GlasVAC

BESTE MELLOMVALG - Bosch GlasVAC

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Bosch GlasVAC
Trådløs: Ja Vannkapasitet: 0,1 liter Driftsområde: 105 m² Driftstid: 30 minutter Ladetid: 130 minutter Vekt: 0,7 kg

Bosch er absolutt verdig en plass i denne testen, med sin Bosch GlasVac. Det er ikke uten grunn at den kommer godt ut i flere tester.

Kan brukes på mange områder

Bosch GlasVac kan brukes til flere formål. I tillegg til å vaske vinduer i boligen og bilen, kan du også bruke den når dusjen skal til pers, eller når fliser og speil trenger en rengjøring.

Skulle du ha kondens eller annet søl, kan du samtidig bruke GlasVac til å suge det opp. Praktisk!

Takler nederste del av vinduet

Noen vindusvaskere er ikke så gode når det kommer til å håndtere den nederste delen av vinduet. Det kan ofte bli litt skjoldete, og man må dra på med et horisontalt drag til slutt.

Bosch GlasVAC er derimot utstyrt med en litt kortere kropp. Gumminalen er mykere og har en gummileppe som er smidig og bred, sammenlignet med mange andre vindusvaskere.

Dagbladet sitt testpanel påpeker for øvrig at sprayflaska til mikrofiberen kan være litt vanskelig å håndtere. Det er litt vrient å få satt på mikrofiberen så den ikke kommer i veien for vannstrålen. Dette kan føre til en del ekstra søl, og en stråle som treffer mikrofiberen og ikke vinduet.

Alt i alt er likevel både testerne og forbrukerne jevnt over fornøyde med produktet. Prislappen kan man jo heller ikke klage på.

Dekker store flater

Batteritiden til Bosch GlasVac er omtrent den samme som for Kärcher WV 2 Plus, som er omtrentlig 30 minutter. Dette holder til å vaske over vinduer eller areal på ca 105 m², eller 35 normalstore vinduer. Her har du nok kapasitet til en mellomstor bolig, og vel så det.

Har du en større bolig, eller mange store vinduer, bør du kanskje heller gå for Kärcher WV 6 Plus. WV 6 Plus har jo trossalt 3 ganger så god batteritid.

Opplading av batteriet tar for øvrig kun 130 minutter. Dette er mye raskere enn WV 2 Plus fra Kärcher, som faktisk har samme batteritid.

Håndleddstropp for bedre sikkerhet

Noe av det vi liker best med Bosch GlasVac, er at vaskeren har en stropp til å feste rundt håndleddet. Ved å bruke den, unngår du å miste vaskeren i gulvet så den går i stykker. Det er spesielt praktisk når du arbeider i høyden. Hvertfall om det står en uheldig stakkar under deg.

Du kan samtidig bære med deg vindusvaskeren i stroppen, uten at den begynner å dryppe. Lettvindt når du skal flytte deg litt rundt om på tomta.

Selve vaskeren er kun 22 centimeter høy, og er derfor svært enkel å stue vekk etter bruk. I tillegg veier den kun 700 gram, så selv om det ikke er testens letteste vindusvasker, vil de aller fleste kunne håndtere den med letthet.

Bosch får et lite trekk fordi delene ikke kan vaskes i vaskemaskinen, slik tilfellet er for de fleste andre i testen vår.

Oppsummert

Bosch GlasVac er en allsidig vindusvasker, som kan utføre flere oppgaver. Samtidig gir håndleddsstroppen deg bedre kontroll på vaskeren. Vindusvaskeren får samtidig pluss for at den også klarer å vaske den nederste delen av vinduet, uten at den etterlater seg striper.

Fordeler

  • Lader relativt raskt.
  • Gir et godt resultat over hele vinduet.
  • Håndleddstropp for ekstra sikkerhet.

Ulemper

  • Litt kronglete å sette på mikrofiberen.
  • Delene kan ikke vaskes i oppvaskmaskin.

3. Kärcher WV 2 Plus

Kärcher WV 2 Plus

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Kärcher WV 2 Plus
Trådløs: Ja Vannkapasitet: 0,15 liter Driftsområde: 75 m² Driftstid: 35 minutter Ladetid: 185 minutter Mål (B x D x H): 12 x 28 x 32 cm Vekt: 0,6 kg

Vindusvaskerne fra Kärcher har fått 3 av testens 5 plasser, og det er ikke uten grunn. De leverer alltid kvalitet når det kommer til rengjøringsprodukter.

Enkel i bruk

Kärcher vet hvordan man lager brukervennlige produkter, og WV 2 er både enkel å sette sammen og å bruke. Det at delene kan vaskes i vaskemaskinen er samtidig et pluss.

I Dagbladets test trekker de derimot frem at gummileppa på nalen er for kort og stiv. Det gjør det litt vanskelig å komme til helt nederst i vinduskarmen. Resultatet blir en horisontal stripe, som ikke er særlig pen å se på.

Dette problemet er løst med toppmodellen til Kärcher, WV 6 Plus, som vi også har omtalt i denne testen. WV 6 har fått en bredere nal av silikon, som både er mykere og mer fleksibel. Til gjengjeld er WV 6 Plus noen hundrelapper dyrere.

På den positive siden er sprayflasken på Kärcher WV 2 Plus svært enkel å bruke. Foruten problemene nederst i vinduskarmen, leverer den et godt vaskeresultat!

Middels batterilevetid

Det er oppgitt at Kärcher WV 2 Plus har en batteritid på 35 minutter. Det er ikke den korteste batteritiden i testen vår, men helt klart dårligere enn Kärcher WV 6 Plus, som kan skilte med hele 100 minutter.

Likevel vil du få unnagjort en del jobb på 35 minutter. I følge Kärcher vil én batterilading holde til omtrentlig 105 m² med vinduer.

Noe annet vi merker oss er tiden det tar å lade opp batteriet. Kärcher oppgir at oppladningstiden er hele 185 minutter. Sammenligner vi med Bosch GlasVac, som har omtrent samme brukstid, ser vi at den lades 100 minutter raskere. Vi skulle tro Kärcher klarte bedre enn dette.

Rene vinduer på et blunk

Ekspertene hos Klikk.no har også testet Kärcher WV 2 Plus. Noe av det de trekker frem, er hvor godt vindusvaskeren ligger i hånden. Med sine 600 gram er den enkel å håndtere, og du vil ikke bli spesielt sliten av å holde den i hånda.

WV 2 Plus kommer med 2 munnstykker som har ulikeb redder. Du bytter helt enkelt munnstykke ved å trykke på en knapp på vindusvaskeren. Sprayflasken er for øvrig ikke veldig stor, så du må regne med å fylle den et par ganger.

Det kan være lurt å vaske den medfølgende mikrofiberkluten før du tar i bruk vindusvaskeren. Dette for å unngå loingen som kan forekomme før førstegangs vask.

Oppsummert

Kärcher WV 2 Plus er en god vindusvasker. Produktet får likevel litt trekk i vår test, hovedsakelig på grunn av oppladningstiden og at den sliter med å vaske helt nede ved vinduskarmen.

Fordeler

  • Ligger godt i hånden.
  • Enkel i bruk.
  • Veier lite.
  • Delene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Ulemper

  • Litt lang ladetid.
  • Dekker ikke veldig mange vinduer.
  • Vanskelig å komme til nederst i vinduskarmen.

4. Kärcher WV 1 Plus

Kärcher WV 1 Plus

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Kärcher WV 1 Plus
Trådløs: Ja Vannkapasitet: 0,1 liter Driftsområde: 55 m² Driftstid: 25 minutter Ladetid: 100 minutter Mål (B x D x H): 13 x 25 x 27,5 cm Vekt: 0,5 kg

Den tredje Kärcher-modellen i testen vår er en god kandidat for deg som trenger en rimelig vindusvasker. Dette er også testens lettvekter, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Lav vekt – mange bruksområder

Kärcher WV 1 Plus veier beskjedne 500 gram. WV 1 Plus er derfor et svært godt valg for deg som vil ha en letthåndterlig vindusvasker.

Tross den lave vekten, har den fortsatt de gode kvalitetene som Kärcher er kjent for. Dette er en vindusvasker som kan mer enn å vaske vinduene. Den er vel så god å bruke på speil, i dusjen og på fliser.

Gjør grundig rent

Noen vindusvaskere kan gi et litt ujevnt resultat og etterlate seg striper. Takket være den gode sugeevnen til Kärcher WV 1 Plus, vil du unngå både lekkasjer og vann som renner nedover vinduet.

Denne modellen fra Kärcher er svært enkel i bruk, og gjør jobben raskt og effektivt. Vi merker oss at enkelte hevder at den bråker en del, men litt støy tåler vi vel i en halvtimes tid.

Lader batteriet raskt

Kärcher WV 1 Plus kan ikke skilte med lang batteritid. Produsenten oppgir selv at et fulladet batteri varer i cirka 25 minutter. Dette er testens nest dårligste batteritid, hvor kun Rubicson er dårligere.

På den annen side lades vaskeren raskt opp i løpet av 90 minutter. Relativt mye raskere enn WV 2 Plus, som bruker hele 185 minutter på en oppladning.

Det høres kanskje ikke så mye ut med 20 minutter, men du vil bli overrasket over hvor mange vinduer du rekker på den tiden. Med mindre du har et stort hus med store vindusflater, kan du fint rekke over de fleste vinduene i hjemmet.

Oppsummert

Kärcher WV 1 Plus er en lett og rimelig vindusvasker fra kvalitetsmerket Kärcher. Den har en god sugeevne, og etterlater ikke striper. Vaskeren får pluss i vår test for rask oppladningstid, men selve batteritiden kunne vært mye bedre.

Fordeler

  • Vasker rent, uten striper.
  • Er lett å holde.
  • En rimelig vindusvasker.
  • Rask oppladningstid.

Ulemper

  • Kan oppleves litt støyete.
  • Relativt kort brukstid.

5. Rubicson vindusvasker

Rubicson vindusvasker

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Rubicson Batteridrevet vindusvasker
Trådløs: Ja Vannkapasitet: 0,25 liter Driftstid: 20 minutter Vekt: 0,7 kg

Testens rimeligste vindusvasker kommer fra den kanskje mer ukjente produsenten Rubicson. Iallfall sammenlignet med både Bosch og Kärcher.

Rask rengjøring

Vindusvaskeren fra Rubicson er beregnet på vask av ulike flater. Du kan altså vaske mer enn bare vinduer. Vi nevner blant annet dusjkabinett, fliser og speil, eller vinduene på bilen din.

Den fungerer som andre vindusvaskere, ved at du sprayer på vann, vasker med mikrofiberkluten og deretter suger opp og pusser vinduet. Det er nemlig dette som er fordelen med elektrisk vindusvasker, kontra en vanlig nal. Mens du bruker nalen, suges vannet opp og du slipper at det renner nedover vinduet og lager striper og skjolder.

Vi ser av kundeanmeldelsene at mange trekker frem at vindusvaskeren fra Rubicson kan lekke en del. Det er uvisst om det er grunnet produksjonsfeil eller lav kvalitet, men en stor ulempe er det likevel.

Korteste batteritiden i vår test

Vindusvaskeren fra Rubicson klarer kun å holde det gående i omtrentlig 20 minutter. For mange kan dette bli for lite. Her spiller likevel størrelsen på huset en stor rolle. Har du få vinduer kan du klare deg med kort batteritid, men for store hus er ikke dette et spesielt godt alternativ.

En brukervennlig vindusvasker

Noe annet som blir trukket frem i anmeldelsene av vindusvaskeren er at den er enkel i bruk. Den er god å holde i og jobber effektivt. Det liker vi!

Vindusvaskeren fra Rubicson har kanskje ikke samme sugeevne som toppmodellene fra Kärcher og Bosch, men så er jo også modellen en god del rimeligere.

Oppsummert

Vindusvaskeren fra Rubicson er et rimelig budsjettvalg som har fått varierende tilbakemeldinger. Batteritiden er kort, og flere nevner at vindusvaskeren lekker når den er i bruk.

Fordeler

  • Fornuftig pris.
  • God vannkapasitet.

Ulemper

  • Kort batteritid.
  • Flere rapporterer om at vindusvaskeren lekker.

Vindusvaskere: Vilkår i vår test

Før du går til innkjøp av en vindusvasker er det greit å vite hva du bør se etter. Vi har derfor satt sammen en oversikt slik at du får mer kunnskap om produktene.

Effektivitet

Effektivitet: Med en vindusvasker er det selvfølgelig ønskelig at den skal rengjøre vinduene grundig, uten å etterlate seg hverken striper eller skjolder.

I vår gjennomgang har vi derfor tatt høyde for kundenes og ekspertenes tilbakemeldinger om ytelsen til vindusvaskerne.

Ytelsen avhenger i stor grad av kvalitet på nalen og sugeevnen til vindusvaskeren.

Vannkapsitet vindusvasker

Vannkapasitet: Når du skal kjøpe en vindusvasker er det også viktig at du tar hensyn til vannkapasiteten. Med vannkapasitet mener vi størrelsen på vanntanken hvor det skitne vannet samles opp.

En vindusvasker med høy vannkapasitet kan håndtere større områder, slik at du kan vaske mange vinduer på en gang. Uten at du trenger å tømme vanntanken.

Med en stor vanntank vil du enkelt og greit spare en god del tid, da du slipper å tømme tanken i tide og utide.

 

tilbehør vindusvasker

Tilbehør: Som med nesten alle andre produkter er det selvfølgelig viktig å se på tilbehøret som følger med vindusvaskeren.

Noen vindusvaskere leveres med ekstra tilbehør, slik som mikrofiberkluter, ulike naler og forlengesstenger.

Spesielt praktisk er det jo om det følger med en egen mikrofiberklut, som er spesielt tilpasset vindusvaskeren du skal bruke. Da slipper du styret med å finne en passende klut selv!

Vekt

Vekt: Selv om det går mye raskere å vaske vinduene med en vindusvasker, vil det jo fortsatt ta litt tid. Vekten på vindusvaskeren er derfor viktig.

Med lav vekt vil det være enklere å håndtere vindusvaskeren, og det vil samtidig være enklere å komme til på litt mer utilgjengelige steder.

Vindusvaskere med stor vanntank har den ulempen at de gjerne kan bli litt tunge når vanntanken begynner å bli full.

For de fleste vil likevel ikke dette være et stort problem, da en vindusvasker med full vanntank sjeldent veier mer enn omtrentlig 1 kg.

Batteri

Batteritid: Batteritiden. Selvfølgelig er det viktig.

I vår test av vindusvaskere finner du produkter med batteritid fra kun 20 minutter og helt opp til 100 minutter for toppmodellen.

Fordelen med god batteritid er åpenbar. Du får enkelt og greit bedre tid til å rengjøre vinduene, og om det er mange vinduer er det jo kjedelig å stoppe halvveis for å lade opp igjen vindusvaskeren.

Tiden det tar å lade opp batteriet er også tatt hensyn til i vår test. Oppladningstiden er spesielt viktig for modellene som har kort batteritid, da man må lade relativt ofte.

Støynivå

Støynivå: Alle vindusvaskere gir fra seg litt støy mens de er i bruk. Det er ikke til å komme unna.

Likevel er det ganske så stor forskjell mellom de ulike produktene.

Enkelte av vindusvaskerne gir fra seg relativt lite støy mens de er i bruk, mens andre produkter fort kan bli et aldri så lite irritasjonsmoment.

I vår test har vi tatt høyde for kundenes tilbakemeldinger når det kommer til støynivå for vindusvaskerne.

Brukervennlighet

Brukervennlighet: En god vindusvasker skal være enkel å bruke.

Vindusvaskeren bør leveres med et ergonomisk design, og håndtaket bør føles behagelig å holde i.

Med en godt designet vindusvasker vil den være enklere å håndtere, spesielt om du har relativt mange vinduer du skal rengjøre.

Enkelte vindusvaskere leveres også med innebygd LED-display som viser gjenværende batteritid. Produkter med dette får et stort pluss i vår test!

Vedlikehold

Vedlikehold: Vindusvaskere krever relativt lite vedlikehold.

Hovedsakelig trenger du kun å lade opp batteriet når det er tomt, og rengjøre de avtakbare delene fra tid til annen.

I vår test har vi gitt pluss til vindusvaskere hvor man kan vaske de avtakbare delene i vaskemaskinen. Det er jo strengt talt ingen som foretrekker å vaske for hånd.

pris

Pris: Prisnivået for vindusvaskere er ikke spesielt høyt. Hvertfall ikke når man tar til betraktning hvor mye tid man sparer med en vindusvasker.

Stort sett koster vindusvaskere fra omtrentlig 500 kroner i det nedre sjiktet, til i overkant av en tusenlapp for de mest kostbare produktene.

Garanti

Garanti: Sjekk gjerne garantitiden på vindusvaskeren før du går til innkjøp.

De ulike nettbutikkene opererer med ulik garantitid. Her må du altså sjekke hvilken garantitid du får fra nettbutikken du velger å handle hos.

Tips: Et produkt som virkelig kan sette fart på rengjøringen er robotstøvsugere. Sjekk gjerne ut vår test av robotstøvsugere her!

Vindusvasker: Ofte stilte spørsmål

down-arrow Hvilken vindusvasker ble best i test?

Vi har kåret Kärcher WV 6 Plus til den beste vindusvaskeren i denne testen.

WV 6 har god batteritid, og har fått gode tilbakemeldinger fra testerne og forbrukerne!

down-arrow Kan jeg vaske vinduer når det er sol?

Du kan selvfølgelig vaske vinduene når det er sol. For å få best mulig resultat bør du likevel ikke ha direkte sollys på vinduene.

Om du vasker vinduene i direkte sollys kan det lett bli skjoldete. Resultatet blir fort at du må ta en runde til.

down-arrow Hvordan fungerer en vindusvasker?

Å bruke en vindusvasker er heldigvis veldig enkelt.

Du fukter og vasker simpelthen vinduet med den medfølgende sprayflasken og mikrofiberkluten. Deretter bruker du den elektriske vaskeren til å suge opp vannet.

down-arrow Hvor mye koster en vindusvasker?

Vindusvaskere har et relativt lavt prisnivå.

Om vi ser bort fra rabatter og kampanjer koster stort sett en vindusvasker fra 500 – 1000 kroner.

De mest funksjonsrike produktene kan ha en prislapp i overkant av 1000 kroner, men det er sjeldent prisnivået er noe særlig høyere enn dette.

Kristin Aksnes

Kristin Aksnes

Kristin har flere års erfaring som tekstforfatter og oversetter. I tillegg har hun lang erfaring fra både reiselivsbransjen og helsesektoren. Bak hver tekst Kristin skriver ligger det nøye research, slik at du som leser kan føle deg trygg på at du får god og riktig informasjon. Ellers har Kristin en egen evne til å finne smarte og kreative løsninger som forenkler hverdagen i hjemmet.
facebook-social instagram-social xplace-social