Rundt spisebord med ileggsplate: Våre favoritter

Middag på et rundt spisebord

Hvis du er ute etter den intime og koselig følelsen rundt middagsbordet, burde du vurdere et rundt spisebord.

Med et rundt spisebord får du ingen endepartier eller kanter, og alle rundt bordet er like mye i sentrum. På den måten flyter samtalen mye enklere. Med et rundt spisebord med ileggsplate, har du i tillegg plass til middagsgjester.

Vår erfaring er at praten går mye lettere rundt et rundt spisebord, kontra et firkantet. Perfekt etter en lang dag på jobb og skole, når familien skal samles for å snakke om dagens hendelser. I tillegg skaper det runde bordet en koselig atmosfære i rommet.

I denne artikkelen har vi samlet noen av våre runde favoritter. Les videre for å få inspirasjon til familiens nye spiseplass!

Bevel spisebord med uttreksplate fra Ferm Living

Bevel Ferm Living

Bevel spisebord fra Ferm Living er et bord som oser av luksus. Det ligger en del høyere i prisklasse enn enkelte andre spisebord, men det er ikke uten grunn. Dette bordet er tvers gjennom laget av solid, FSC™-sertifisert eik.

Bordbeina er brede og skulpturerte, og gjør at bordet får det ekstra elegante uttrykket. Selv om beina er brede, er de ikke i veien når du sitter til bords. De er nemlig ikke så tykke og står i tillegg skråstilt sånn at du enkelt får plassert stolene inntil bordkanten.

Når bordet står uten ileggsplate måler det 117 cm og har plass til fire personer. Når det er uttrekt, blir bordet 167 cm langt og gir plass til to ekstra gjester.

Lunehjem.no logo

Bevel Ferm Living

Se tilbud hos Lunehjem.no!

Novac uttrekkbart bord fra Kave Home

Novac - Kave Home

Med Novac fra Kave Home får du et råstilig bord med bordplate i naturfarget eikefinér. Bordbeina er i sort metall og gir bordet et flott helhetsinntrykk. Vi liker ekstra godt at beina tar såpass lite plass, så det er enkelt å få plassert stolene inntil bordet.

Novac spisebord fra Kave Home gir rommet det lille ekstra, uten å være prangende og dominant. Har du et lite kjøkken eller en liten stue, er dette et perfekt bord.

Bordet er 120 cm bredt når det er sammenslått til rundt bord. Når du setter i ileggsplaten, blir bordet 200 x 120 cm.

homeroom.no logo

Novac Kave Home

Se tilbud hos Homeroom.no!

Oakland Spisebord fra Kave Home

Oakland Kave Home

Oakland er et rundt spisebord med ileggsplate. Bordplaten er av hvit, mattlakkert fiberplate, som gir en fin kontrast til beina av naturfarget bøk. De slanke beina gjør i tillegg at man ikke må lirke seg inntil bordet, for ikke å skumpe inn i bordbeinet.

Her kan barna sitte og gjøre lekser mens du ordner med middagen. Og skulle de ha med seg noen venner hjem, kan du enkelt trekke det ut, så får du plass til 2 ekstra personer rundt bordet.

Bordet er 120 cm bredt uten ileggsplate. Når det trekkes ut blir det 200 cm. Her er det god plass til noen ekstra middagsgjester!

homeroom.no logo

Oakland Kave Home

Se tilbud hos Homeroom.no!

Marbella Spisebord fra Venture Home

Marbella Venture Home

Også uteplassen fortjener et rundt bord. Marbella spisebord fra Venture Home er et tidløst bord du vil ha glede av i mange år fremover.

Vi liker spesielt godt at det er av aluminium, noe som gjør det både slitesterkt og vedlikeholdsfritt. Aluminium er i tillegg et lett materiale, så du enkelt kan flytte bordet om det skulle være ønskelig.

Dette er et bord som vil gi masse glede i årene fremover. Her kan dere nyte grillmiddagen eller ha hyggelige kvelder med gode venner. Uten ileggsplaten er bordet i tillegg lite plasskrevende, så det ikke tar opp altfor mye av uteplassen.

Bordet er 140 cm bredt, men kan forlenges til 190 cm med den medfølgende ileggsplaten.

homeroom.no logo

Marbella Venture Home

Se tilbud hos Homeroom.no!

Runde spisebord med ileggsplate: Kort oppsummert

Det er stadig flere som får øynene opp for runde spisebord. Det gir en helt egen stemning å sette seg rundt et bord der alle enkelt kan få øyekontakt med hverandre. Alle føler seg inkludert, og det gjør det enklere å holde samtalen flytende.

Hvis du er ute etter et nytt spisebord til hjemmet, anbefaler vi deg å vurdere et rundt spisebord med uttrekk. Da har du et lite nett bord til hverdagsmiddagene. Samtidig har du muligheten til å forlenge bordet med en ileggsplate, hvis du skulle få gjester eller trenger ekstra plass av andre årsaker!

Kristin Aksnes

Kristin Aksnes

Kristin har flere års erfaring som tekstforfatter og oversetter. I tillegg har hun lang erfaring fra både reiselivsbransjen og helsesektoren. Bak hver tekst Kristin skriver ligger det nøye research, slik at du som leser kan føle deg trygg på at du får god og riktig informasjon. Ellers har Kristin en egen evne til å finne smarte og kreative løsninger som forenkler hverdagen i hjemmet.
facebook-social instagram-social xplace-social