Berg Favorit 430: Les våre erfaringer

Berg Favorit har mottatt gode tilbakemeldinger fra forbrukerne. I denne artikkelen gir vi deg oversikt over våre erfaringer med trampolinen!

Berg Favorit: Kort oppsummert

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Produktet i denne artikkelen er ikke testet i virkeligheten av vår redaksjon.

Berg Favorit

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Berg Favorit
Diameter: 4,3 meter Antall fjærer: 96 Maksimal brukervekt: 120 kg Høyde: 90 cm Høyde med sikkerhetsnett: 270 cm Kantpolstring (Bredde x Tykkelse): 38 x 2 cm Garanti på ramme: 8 år Vekt: 99 kg

Berg Favorit er en solid trampoline som har mottatt gode tilbakemeldinger fra kundene. Trampolinen inngår i samme serie som Berg Champion, men prisnivået er altså litt lavere.

Likt som med Berg Champion leveres Favorit med et sikkerhetsnett på 180 centimeter. Det finmaskede nettet gir god beskyttelse mens man hopper, og man risikerer ikke å sette seg fast i nettet. Samtidig er den selvlukkende inngangen svært praktisk.

Forbrukerne melder om god sprett på trampolinen. Mye av årsaken er nok GoldSpring Solo-fjærene, som sikrer godt spenn i hoppeduken. Både fjærene og rammen er rustbestandige, og rammen har en garantitid på hele 8 år!

Berg Favorit er valget for deg som er opptatt av kvalitet, og som samtidig ikke ønsker å tømme hele sparekontoen. Sikkerheten er upåklagelig, og den bunnsolide rammen gjør trampolinen svært stabil!

Fordeler

  • Svært solid ramme.
  • Selvlukkende inngang.
  • Rustbestandige fjærer.
  • God sprett.
  • Fornuftig pris.
  • Gode sikkerhetsløsninger.

Ulemper

  • Maksimal brukervekt kunne vært litt høyere.
  • Ingen norsk monteringsmanual.

God sprett

Berg Favorit Sprett

Trampolinene i Berg-serien er kjent for å ha god sprett. Berg Favorit er intet unntak.

Mange av kundene som har kjøpt Berg Favorit rapporterer om god sprett. Om barna vil trikse litt rundt om på trampolinen kan vi også melde om at spretten er jevn over hele hoppeduken.

Til sammenligning er nok hoppeduken litt mindre repsonsiv enn den man finner på Berg Champion, men til gjengjeld får man bedre kontroll mens man hopper. Samtidig er jo prisnivået også litt mer fornuftig for Berg Favorit!

GoldSpring Solo-fjærer

Berg Favorit fjærer

Mye av årsaken til den gode spretten til Berg Favorit er nok GoldSpring Solo-fjærene. Fjærene sikrer god sprett over hele hoppeduken, og er laget for å tåle hard belastning over lengre tid.

Med hele 96 fjærer som spenner opp hoppeduken kan du føle deg trygg på at spretten er mer enn god nok. Samtidig er fjærene produsert av rustbestandig stål, slik at de vil tåle både vær og vind i lang tid fremover.

Garantitiden for fjærene er 2 år, men med riktig vedlikehold og innendørs lagring på vinteren kan du forvente at fjærene holder mye lengre!

God sikkerhet på trampolinen

Sikkerhet er selvfølgelig viktig på en trampoline. Faktisk er det nylig innført et EU-direktiv som krever at alle trampoliner til fritidsbruk selges med sikkerhetsnett.

Selvlukkende sikkerhetsnett

Berg Favorit selvlukkende inngang

Heldigvis er Berg kjent for å levere trampoliner hvor sikkerheten er satt i høysetet.

Det medfølgende sikkerhetsnettet har en høyde på 180 centimeter. Dette er mer eller mindre en bransjestandard, og vi er selvfølgelig fornøyde med at Berg forholder seg til dette.

Samtidig er sikkerhetsnettet produsert med et finmasket materiale. Det finmaskede materialet sikrer at man ikke setter fast armer eller ben i sikkerhetsnettet om man først skulle være uheldig å komme inntil nettet.

Det mest praktiske er nok likevel den selvlukkende inngangsmekanismen. Her trenger du ikke å følge med på om barna lukker inngangen etter seg!

Kantpolstringen

Berg Favorit Kantpolstring

Kantpolstringen på Berg Favorit er produsert med slitesterkt PVC-materiale som beskytter mot vær og vind. Samtidig er polstringen også UV-beskyttet, slik at den ikke vil falme over tid.

Polstringen har en bredde på 38 centimeter bred, og er 2 centimeter tykk. I praksis dekker den godt over rammen, og gir god beskyttelse dersom uhellet først skulle være ute.

Likt som for fjærene har også kantpolstringen en garantitid på 2 år.

Forbrukerne er fornøyde

Alt i alt ser det ut til at kundene er svært fornøyde med Berg Favorit. I skrivende stund har trampolinen fått nesten 50 anmeldelser, og vurderingen er hele 4,9 / 5,0 stjerner!

La oss ta en titt på hva noen av kundene har å si.

Roald:

«Kjapp levering, og utrolig bra sprett på trampolinen.»

Kristoffer:

«Levert som avtalt og godt fornøyd med produktet. Anbefales!»

Mari:

«Har hatt denne trampolinen i snart 7 år og den er like god som ny, og har veldig god sprett. Også veldig tjukk kantpolstring som gjør at man ikke treffer fjærene»

Produsert for å tåle vær og vind

Berg Favorit er utstyrt med en bunnsolid ramme, som er konstruert for å sikre en stabil trampoline under bruk. Rammen er laget av rustbestandig stål, noe som sikrer at trampolinen kan tåle ulike værforhold og langvarig bruk.

Som et ekstra kvalitetsstempel nevner vi at rammen har en garantitid på hele 8 år!

Berg Favorit Erfaringer: Oppsummert

Berg Favorit er valget for deg som er opptatt av kvalitet, og som samtidig ikke ønsker å tømme hele sparekontoen. Sikkerheten er upåklagelig, og den bunnsolide rammen gjør trampolinen svært stabil!

Avatar

Hege Vestrum

Hege brenner for å gi leserne god informasjon, enten det er gjennom detaljerte produktvurderinger eller ved å gi gode interiørtips. På fritiden vier Hege mye tid til plantene sine, og man kan trygt si at hun har "grønne fingre". Hege trives godt med å oppgradere hjemmet, og har fått nyttig erfaring gjennom mange spennende DYI-prosjekter. Hege er samtidig en av våre ivrige researchere for ulike produkter tilknyttet hjem og hage.