Podimo Test: Markedets beste podkast app?

Podimo

Inneholder annonsørlenker

Podimo skiller seg ut blant tilbyderne av podkaster, da man også får fri tilgang til lydbøker. Hvordan kommer Podimo ut i vår test, og hva ble våre erfaringer?

Podimo Erfaringer: Kort Oppsummert

BESTE PODKAST APP - Podimo

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Podimo Logo
Antall abonnementer: 2 Lyttetid: 10 timer / Ubegrenset Offline innhold: Ja Bindingstid: Nei Flere brukerprofiler: Nei

Podimo ble lansert i Danmark i 2019, og har siden den gang vokst til å bli en av de største podkast og lydbok-appene på markedet.

Via Podimo får du tilgang til et bredt utvalg podkaster, og man finner mange kjente navn på listen. Vi nevner blant annet Tone Damli, Jan Thomas, Lili Bendriss og Henrik Thodesen!

Det som gjør Podimo til en unik tjeneste er at man får tilgang til både podkaster og lydbøker. Utvalget av podkaster er som nevnt svært godt, og man finner faktisk en god del titler blant lydbøkene. Podimo har riktig nok litt færre lydbøker enn andre lydbok-apper.

Som abonnent hos Podimo kan du velge mellom 2 ulike abonnementer. Du får tilgang til samtlige av podkastene og lydbøkene på begge abonnementene. Forskjellen er enkelt og greit at du kun får 10 timer lyttetid til lydbøker med det rimeligste abonnementet. Podkastene kan du lytte til så mye du vil, uavhengig av hvilket abonnement du velger!

Prisnivået er også riktig så fornuftig. Det rimeligste abonnementet koster 79 kr / mnd, mens Plus-abonnementet har en prislapp på 169 kr / mnd. Vi nevner også at du får omtrentlig 40% rabatt om du velger å betale for et helt år av gangen. Dette liker vi!

Podimo tilbyr både podkaster og lydbøker via sin tjeneste. Utvalget er godt, og appen er enkel i bruk!

Fordeler

 • Fornuftig pris.
 • Gratis prøveperiode.
 • Ingen binding.
 • Podkaster og lydbøker.
 • Mange ulike podkaster.
 • Brukervennlig app.
 • Offline modus.
 • Personlige anbefalinger.

Ulemper

 • Kan ikke sette opp flere brukerprofiler.
 • Få lydbøker for barn.
 • Få lydbøker sammenlignet med andre lydbok-apper.

Ulike abonnementstyper

Podimo er tilgjengelig gjennom 2 ulike abonnementstyper. I det store og hele setter vi pris på at det er relativt få abonnementer å velge mellom, og prismodellen fremstår som enkel og oversiktlig. Her er det enkelt å velge et godt abonnement.

Den store fordelen med tjenesten til Podimo er at man ikke bare får tilgang til lydbøker. Her kan man også lytte til et hav av ulike podkaster!

1. Podimo Premium

Pris: 79 kr / mnd (50 kr / mnd for et helt år)

Podimo Premium har en prislapp på kun 79 kr / mnd. Til tross for den lave prislappen får du tilgang til alle eksklusive podkaster og lydbøker hos Podimo.

Om ønskelig kan du også velge å registrere deg for et helt år av gangen. Du vil da kun trenge å betale et engangsbeløp på 599 kroner. Et månedlig abonnement vil totalt koste 948 kroner i løpet av 1 år. Sagt med andre ord får du altså hele 37% rabatt ved å velge det årlige abonnementet!

Podimo Premium er altså et rimelig abonnement. Haken er at du kun kan lytte til 10 timer med lydbøker per måned. Sammenlignet med de andre tilbyderne på markedet er likevel ikke denne begrensningen uhørt. Til en så lav pris må man rett og slett forvente at det er visse begrensninger på abonnementet.

Begrensningen gjelder for øvrig kun for lydbøkene. Du får ubegrenset tilgang til podkastene uavhengig av hvilket abonnement du måtte velge!

2. Podimo Premium Plus

Pris: 169 kr / mnd (104 kr / mnd for et helt år)

Podimo Premium Plus har en total pris på 169 kr / mnd. Likt som med Premium-abonnementet kan du også her velge å betale for et helt år av gangen. Prisen vil da være 1250 kroner. I praksis får du altså hele 38% rabatt ved å melde deg opp for et helt år.

Med Podimo Premium Plus får du naturligvis tilgang til samtlige av podkastene og lydbøkene på platformen. Med Premium Plus-abonnementet er også lyttebegrensningen på lydbøkene fjernet. Her kan du lytte så mye du bare vil til både podkaster og lydbøker!

Gratis prøveperiode

De aller fleste lydbok-appene på markedet tilbyr en gratis prøveperiode. Stort sett er denne prøveperioden på 14 dager. Vi registrerer derfor med glede at man kan prøve Podimo i hele 30 dager før man må betale for tjenesten.

Prøveperioden er naturligvis helt uforpliktende, og du kan til enhver tid si opp abonnementet. Når du først har blitt en betalende kunde er det heller ingen bindingstid på abonnementet, utover den perioden du allerede har betalt for. Dette liker vi!

Podimo Logo

Podimo

Podkaster og lydbøker hos Podimo!

Godt utvalg av podkaster

Podimo utvalg

La oss få en ting helt klinkende klart. Podimo skiller seg utvilsomt ut i mengden. Via appen får man ikke bare tilgang til podcaster, men også en god del lydbøker.

Blant podkastene finner man mange kjente og gode favoritter. På listen finner man podkaster fra mange kjente profiler, som blant annet Tone Damli, Jan Thomas, Solveig Kloppen og Henrik Thodesen. Om du trekkes mot det okkulte nevner vi også podkasten Uforklarlig av Lilli Bendriss. Podimo har tydeligvis også fått med seg at True Crime er i vinden, og man finner mange gode podkaster og lydbøker for krim-elskeren.

Om man kun ser på lydbøkene er er også utvalget hos Podimo relativt greit. I biblioteket finner man flere kjente, norske titler. Hva med å sette i gang med Harry Hole-serien fra Jo Nesbø? Eller kanskje du vil lese en detaljert biografi om Jens Stoltenberg? Utvalget er godt, og her finner man noe for enhver smak.

Vi nevner likevel at lydbok-utvalget hos Podimo er mer begrenset enn hos andre lydbok-apper. Podimo har blant annet ikke spesielt mange barnebøker. Om du primært er ute etter en lydbok-app anbefaler vi at du tar en titt på vår test av lydbok-apper.

Til tross for at Podimo ikke har det største utvalget av lydbøker, kommer tjenesten likevel svært godt ut i vår test. Mye av årsaken til dette er det svært gode utvalget av podkaster. Endelig en app som tilbyr både podkaster og lydbøker på samme sted!

Mobilappen

Lydbok app

Podimo har altså et godt utvalg av både podkaster og lydbøker. Men hva med selve appen? Hvor god er den i bruk?

Førsteinntrykket er godt. Via Google Play Store har Podimo-appen en gjennomsnittlig vurdering på 4,3 / 5,0 stjerner. Dette er basert på over 14.000 anmeldelser, og appen har over 1 million nedlastninger!

De gode tilbakemeldingene stemmer også overens med våre erfaringer med appen. Designmessig fremstår appen som stilig og moderne, og vi har ingen problemer med å finne frem i appen. På startsiden finner man blant annet personlige anbefalinger basert på det man har lyttet til tidligere. Om ønskelig kan du også endre interessene dine via konto-fanen, slik at anbefalingene blir så gode som mulig.

Vi bemerker oss videre at søkefunksjonen fungerer godt. I tillegg kan man filtrere resultatene basert på om man vil finne en podkast eller en lydbok. Dette liker vi!

Podimo-appen støtter naturligvis også nedlastning av innhold for offline modus, justering av avspillingshastighet, bokmerker og søvnfunksjon.

Om du er riktig så fornøyd med Podimo kan du også invitere venner til plattformen. For hvert nye medlem du verver får du 1 måned gratis!

Podimo Erfaringer: Oppsummert

Podimo tilbyr både podkaster og lydbøker via sin tjeneste. Utvalget av podcaster er godt, og appen er enkel i bruk!

Podimo Logo

Podimo

Podkaster og lydbøker hos Podimo!

Avatar

Hege

Hege brenner for å gi leserne god informasjon, enten det er gjennom detaljerte produktvurderinger eller ved å gi gode interiørtips. På fritiden vier Hege mye tid til plantene sine, og man kan trygt si at hun har "grønne fingre". Hege trives godt med å oppgradere hjemmet, og har fått nyttig erfaring gjennom mange spennende DYI-prosjekter. Hege er samtidig en av våre ivrige researchere for ulike produkter tilknyttet hjem og hage.