Jumpmaster Test: En prisvennlig trampoline

Jumpmaster er en av de mer populære trampolinene i Norge, og har mottatt gode tilbakemeldinger fra forbrukerne. Les videre for å finne ut mer om Jumpmaster!

Jumpmaster: Kort oppsummert

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Produktet i denne artikkelen er ikke testet i virkeligheten av vår redaksjon.

BEST I TEST - Jumpmaster

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Jumpmaster trampoline
Diameter: 4,3 meter Antall fjærer: 96 Maksimal brukervekt: 120 kg Høyde: 90 cm Høyde med sikkerhetsnett: 272 cm Kantpolstring (Bredde x Tykkelse): 30 x 3 cm Materiale kantpolstring: PVC Garanti på ramme: Livstidsgaranti Vekt: 107 kg

Jumpmaster er en populær trampoline i Norge, og tilbakemeldingene fra forbrukerne er svært gode.

Trampolinen leveres med både stige og sikkerhetsnett, og den maksimale brukervekten er 120 kg. Samtidig gir den tykke kantpolstringen god beskyttelse, og sikkerhetsnettet har en høyde på hele 182 centimeter.

Forbrukerne melder om god kvalitet på selve rammen, noe som også reflekteres i garantitiden. Med Jumpmaster får du faktisk livstidsgaranti på rammen!

Oppspennet og spretten i hoppeduken omtales som god, og prisnivået er så absolutt fornuftig!

JumpMaster har mottatt knallgode tilbakemeldinger fra forbrukerne. Trampolinen ivaretar sikkerheten på en god måte, og ytelsesmessig er trampolinen i toppklasse!

Fordeler

  • Livstidsgaranti på rammen.
  • Godt spenn i hoppeduken.
  • Høyt sikkerhetsnett.
  • Solid kantpolstring.
  • Værbestandig ramme.
  • Leveres med egen stige.
  • God sprett!

Ulemper

  • Litt dårlig oversettelse av monteringsmanualen.
  • Enkelte har rapportert om at trampolinen knirker litt.

God sprett i hoppeduken

Jumpmaster

Jumpmaster er utstyrt med en hoppeduk som er spent opp av hele 96 fjærer. Dette sørger for god sprett, og gjør at både du og barna kan hoppe høyere og ha det enda mer moro på trampolinen.

Enkelte har rapportert om at trampolinen kan knirke litt, men samtidig skal fjærene ha god styrke og holdbarhet. Selve hoppeduken er produsert av slitesterkt og værbestandig materiale som tåler både sol, regn og vind.

Den maksimale brukervekten

Jumpmaster har en maksimal brukervekt på 120 kg, og kan derfor brukes av flere personer samtidig. Dette gjør trampolinen ideell for både barn og voksne som vil ha det gøy og holde seg i form på samme tid.

Når du bruker trampolinen er det viktig at du overholder den maksimale brukervekten. Om man til stadighet legger stor belastning på hoppeduken, vil den over tid kunne få dårligere oppspenn. Resultatet blir dårlig sprett. Og det vil vi jo ikke ha noe av!

Fornøyde kunder

Etter å ha tatt en titt på hva forbrukerne har å melde om Jumpmaster, kan vi raskt konkludere med at kundene er fornøyde. La oss se på noen av tilbakemeldingene fra forbrukerne.

Tore:

«Rask god service. Ikke for mye informasjon under veis, akkurat passe. Trampoline stilte kvalitetsmessig til forventningene.»

Mirjam:

«God trampoline. Tåler mye, men knirker litt. Levering gikk smertefritt :)»

Kristian:

«Solid og bra!»

Sikkerheten er ivaretatt

Jumpmaster stolpe

Sikkerhet er alltid viktig når du bruker en trampoline, og Jumpmaster har flere funksjoner som sikrer trygg og morsom hopping.

Sikkerhetsnettet

Sikkerhetsnettet er finmasket for å hindre at fingre og tær setter seg fast under bruk. Nettet er festet på utsiden av kantpolstringen, under hopperingen, noe som gir nettet bedre feste.

Samtidig går stolpene til sikkerhetsnettet helt ned til bakken, som gir bedre stabilitet på hele nettet. Vi i redaksjonen setter også stor pris på den selvlukkende inngangsmekanismen. Her trenger du ikke å følge med på at barna husker å lukke igjen nettet etter seg!

Tykk kantpolstring

Jumpmaster kantpolstring

Kantpolstringen på Jumpmaster er hele 3 cm tykk og 30 cm bred. Dette gir god beskyttelse over fjærene og rammen, og kommer godt med om man skulle være uheldig og lande utenfor hoppeduken.

Polstringen er produsert av værbestandig PVC-materiale som tåler både sol, regn og vind. Kantpolstringen vil derfor holde seg godt over tid, og heller ikke bli misfarget i løpet av et par sesonger.

Solid konstruksjon

Jumpmaster er produsert med en solid og holdbar konstruksjon som er utformet for å gi optimal sikkerhet og komfort.

Rammen på trampolinen er laget av galvanisert stål, som gir god rustbeskyttelse og lang levetid. Stolpene har i tillegg god polstring med et sort overtrekk som beskytter mot vær og vind, og sikrer at trampolinen ser bra ut selv etter flere års bruk.

Totalt veier trampolinen 107 kg, inkludert sikkerhetsnettet.

Lang garantitid

Som en av få leverandører på markedet leveres Jumpmaster med livstidsgaranti på rammen. Dette er et solid kvalitetsstempel, og du kan derfor føle deg trygg på at rammen holder i lang tid fremover.

Utover dette har både kantpolstringen, hoppeduken og fjærene en garantitid på 2 år.

Oppsummert

Jumpmaster har mottatt knallgode tilbakemeldinger fra både testerne og forbrukerne.

Trampolinen ivaretar sikkerheten på en svært god måte, og ytelsesmessig er Jumpmaster i toppklassen!

Treningspartner logo

Jumpmaster

Se tilbud på Jumpmaster hos Treningspartner

Avatar

Hege Vestrum

Hege brenner for å gi leserne god informasjon, enten det er gjennom detaljerte produktvurderinger eller ved å gi gode interiørtips. På fritiden vier Hege mye tid til plantene sine, og man kan trygt si at hun har "grønne fingre". Hege trives godt med å oppgradere hjemmet, og har fått nyttig erfaring gjennom mange spennende DYI-prosjekter. Hege er samtidig en av våre ivrige researchere for ulike produkter tilknyttet hjem og hage.