Kyvol Cybovac E20 Test: Forenkler rengjøringen

Vi har fått tak i Kyvol Cybovac E20, og måtte naturligvis ta en aldri så liten test av robotstøvsugeren. Hva ble våre erfaringer?

info

Kyvol Cybovac E20 er ikke lenger tilgjengelig for salg. Du kan sjekke ut andre gode alternativer i vår komplette test av robotstøvsugere.

Kyvol Cybovac E20: Kort Oppsummert

Kyvol Cybovac E20

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Kyvol Cybovac E20
Sugeevne: 2000 Pa Poseløs: Ja Kapasitet støvbeholder: 0,6 L Vaske- og moppefunksjon: Nei Appstyring: Ja WiFi: Ja Smarthome-kompatibel: Google Assistant og Amazon Alexa Batteritid: 150 minutter

Om smulene på kjøkkenet fortsatt ligger strødd på gulvet etter en hektisk frokost, så er det ikke noe problem når du har en god venn som Kyvol Cybovac E20. Det var veldig godt å komme hjem til et gulv uten støv!

Vi fant mange fordeler og få ulemper da vi testet denne robotstøvsugeren, og her har vi summert opp et lite sammendrag som gjør at du kan ta en tryggere vurdering når du skal velge din egen robotstøvsuger.

De tre rengjøringsmodusene gjør det enkelt for roboten å håndtere alle flater. Du kan velge mellom automatisk-, punktstøvsuging og kantrengjøring. Siden robotstøvsugeren er så smart som den er, vil den automatiske funksjonen gjøre at sugekraften øker når den går over teppene dine. Derfor kan vi anbefale at du benytter deg av den automatiske funksjonen for standard rengjøring.

Kyvol Cybovac E20 er en brukervennlig robotstøvsuger med enkel styring via fjernkontroll eller app. God batteritid!

Fordeler

 • App og stemmestyring.
 • Fjernkontroll.
 • 3 ulike rengjøringsmoduser.
 • Enkel håndtering.
 • Enkelt vedlikehold.
 • 150 minutter driftstid.
 • Smarte sensorer.
 • Sugekraften tilpasses flatene.

Ulemper

 • Henger seg opp i løse ledninger.
 • Oppkobling mot app kan ta tid.
 • Ingen moppefunksjon.

God sugekraft

Kyvol Cybovac E20
Kyvol E20 robotstøvsuger plukket med seg alle smulene fra frokosten

Vi valgte å teste ut robotstøvsugeren i en stor stue, et inngangsparti med høye kanter, og på et kjøkken fullt av smuler og annet smuss. Og med den kraftige sugekraften på opptil 2.000 Pa tok den utfordringene våre på strak arm.

I tillegg til at den er lav, og kan kjøre på i hele 150 minutter i strekk uten lading, har den også en smart-app som gjør at du kan kontrollere den fra telefonen eller annen enhet. Smart-funksjonen gjør også at du kan sette den igang ved å gi beskjed til Google Assistant eller Alexa. Enkelt og brukervennlig!

Høye kanter? Ingen hindring!

I vår test viste robotstøvsugeren at det ikke var noe problem å bestige den kraftige matten vi hadde stående i gangen. Den er nesten 1 cm i tykkelse, og veldig ru. Kycol Cybovac E20 hadde likevel ingen problemer med å komme seg opp på matten, og rengjøren gikk helt etter planen. Dette liker vi!

Om du aldri har eid en robotstøvsuger før, så er det alltid morsomt å observere den de første gangene den tar sine runder i hjemmet ditt. Vi opplevde at dette var en robot som virkelig visste hva den gjorde. Og som spesifikasjonene påpekte, så hørte vi at sugekraften til Kyvol E20 økte så snart den kom opp på en teppeflate.

Slankt design

Under tv-benken for Kyvol Cybovac E20
TV-benken vår var ikke noe problem for robotstøvsugeren

Å komme til i kriker og kroker er ikke noe problem for Kyvol Cybovac E20, men vi forsto raskt at roboten også likte å prøve ut egenskapene sine under møblementet vårt. Den jobbet godt under TV-benken, stuebordet, sofaen, salongbordet og gyngestolene våre.

Med en høyde på kun 7 centimeter, kommer denne støvsugeren til på de stedene du selv hater å gjøre rent. Og hybelkaninene som du tidligere hadde god kjennskap til, vil forsvinne en gang for alle når Kyvol E20 sniker seg innpå dem.

Gjør det bra på tepper

Rask og effektiv rengjøring av teppet var ikke noen stor utfordring for robotstøvsugeren. Enkelte roboter sliter faktisk med å håndtere tepper, men vi registrerte med glede at dette ikke gjaldt for Cybovac E20. Støvsugeren er like grundig på teppet som på parketten!

Et lite minus er likevel at roboten blir litt forvirret i møte med løse ledninger. Kyvol Cybovac E20 er ikke spesielt glad i ledninger, rett og slett. Før du setter igang støvsugeren, anbefaler vi derfor at du løfter opp alle ledninger du måtte ha liggende på gulvet, enten det er en løs lader til iPhone eller kabler til Nintendo Switch-en. Løft disse opp fra gulvet før du slipper roboten løs. Enkelt og greit!

Brukervennlig app

Du kan velge om du vil sette i gang robotstøvsugeren med fjernkontrollen, appen, stemmestyring eller ved å trykke fysisk på maskinen. Her får man godt med valgmuligheter, og vi konkluderer raskt med at dette er en brukervennlig robotstøvsuger.

Etter å ha testet støvsugeren gjennom en ukes tid, fant vi raskt ut at Kyvol-appen var det beste valget. Selv om det tok oss en god del forsøk å koble støvsugeren mot appen, gikk det til slutt. Og når den først var oppkoblet gikk resten helt problemfritt.

Kyvol Cybovac E20 Test: Oppsummert

Vi kan trygt konstatere at Kyvol Cybovac E20 er blitt et kjærkomment medlem av familien. I vårt hjem elsker vi tekniske duppeditter. Når vi i tillegg får et teknisk apparat som kan overta rengjøringen for oss, er vi solgt.

Vi må ikke glemme tilleggsutstyret som følger med. Det fulgte blant annet med en lang magnet-strips som vi har plassert på toppen av trappen vår. Med stripsen kan du markere de områdene du ikke ønsker at roboten skal støvsuge på. For vår del ville vi forsikre oss om at den ikke tok turen ned trappen, mens for andre kan den brukes til å beskytte potteplanten, vedovnen eller andre områder som ikke skal støvsuges. I tillegg har den en praktisk ladestasjon, fjernkontroll, kost for rengjøring og to ekstra børster.

Samtidig ønsker vi å gi et tips på tampen. Om en eller flere i husholdningen har langt hår, kan vi anbefale at du rengjører støvsugeren og tømmer beholderen etter hver gang du har brukt Kyvol Cybovac E20. De lange hårene vikler seg inn i kostene etterhvert som de spinner rundt, og vi ser for oss at det vil gå ut over kapasiteten dersom du ikke fjerner hårene underveis. Dette er for øvrig ikke unikt for Cybovac E20, og vil gjelde for så godt som alle robotstøvsugere på markedet.

Alt i alt er dette en robotstøvsuger vi trygt kan anbefale, og vi gleder oss til å la Kyvol Cybovac E20 stå for rengjøringen fremover.

Avatar

Henriette Sundfjord

Henriette er en av vår dyktige produkttestere. Hun har lang erfaring som tekstforfatter, og er alltid grundig i sitt arbeid. Produkttestene gjennomføres med omhu, og du kan føle deg trygg på at vurderingene er både nøyaktige og innsiktsfulle.
linkedin-social facebook-social instagram-social webpage-social