Levoit Classic 300 Smart Test: Prisvennlig luftfukter

Inneholder annonsørlenker

Levoit Classic 300 Smart har i løpet av kort tid blitt et populært budsjettvalg for forbrukerne. Luftfukteren leveres med mange praktiske smart-funksjoner, og kan enkelt styres fra den tilhørende mobilappen.

Hvordan kommer Levoit Classic 300 Smart ut i vår test, og hva ble våre erfaringer?

Levoit Classic 300 Smart – Kort Oppsummert

BESTE BUDSJETTVALG - Levoit Classic 300 Smart

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Levoit Classic 300 Smart
Type: Ultrasonisk Dekningsareal: 20 - 47 m² Vanntank: 6 liter Støynivå: 24 - 28 dB Brukstid: 60 timer Effektnivåer: 3 nivåer Appstyring: Ja Fjernkontroll: Nei LED-display: Ja

Levoit Classic 300 Smart minner på mange måter om premium-modellen fra samme produsent, Hybrid 600. Classic 300 Smart har et litt mindre dekningsområde, men kan til gjengjeld styres direkte fra mobiltelefonen.

Classic 300 Smart takler et dekningsområde på 20 – 47 m², og vanntanken har en kapasitet på hele 6 liter. Dette gjør at luftfukteren kan holde det gående i over 2 døgn!

Med 3 effektnivåer er det enkelt å tilpasse hvor mye fuktighet som skal tilføres luften, og du får til enhver tid informasjon om nåværende luftfuktighet via det praktiske LED-displayet.

Kompatibel med taleassistentene Google Home og Amazon Alexa!

Levoit Classic 300 Smart passer perfekt til mindre leiligheter, mellomstore stuer og soverom. Vanntaken har svært god kapasitet, og støynivået er overraskende lavt!

Fordeler

  • Jevn spredning av vanndampen.
  • Lang brukstid.
  • Stor vanntank.
  • Enkel rengjøring.
  • Appstyring.
  • Enkelt betjeningspanel.
  • Eteriske oljer.

Ulemper

  • Ingen fjernkontroll.
  • Ikke egnet til veldig store rom.

Vanntank & dekningsareal

Levoit Classic 300 Smart Test

Som nevnt har Levoit Classic 300 Smart et litt mindre dekningsområde enn toppmodellen Hybrid 600. Totalt takler Classic 300 Smart en romstørrelse på 20 – 47 m². Dette gjør at luftfukteren passer perfekt til mindre leiligheter, mellomstore stuer og soverom.

Til tross for at dekningsarealet er noe mindre leveres Classic 300 Smart med samme romslige vanntank som storebroren. Med en kapasitet på hele 6 liter kan du føle deg trygg på at luftfukteren holder det gående i lang tid, og den maksimale brukstiden er hele 60 timer. Her kan du altså la luftfukteren jobbe kontinuerlig i godt over 2 døgn uten at du behøver å fylle på med nytt vann!

Mange effektnivåer

Levoit Classic 300 Smart Luftfukter

Likt som Hybrid 600 leveres også Classic 300 Smart med 3 praktiske effektnivåer. Her er det enkelt å variere luftfuktigheten slik man selv ønsker, og via betjeningspanelet kan du raskt velge ønsket effektnivå.

Vi i redaksjonen setter også pris på den 360-graders roterende dysen. Denne sikrer at vanndampen spres i alle retninger, og resultatet blir en jevn og optimalt fordelt luftfuktighet i rommet.

I tillegg til de 3 effektnivåene kan luftfukteren også stilles inn på med automatisk modus. Med denne modusen vil Classic 300 Smart automatisk tilpasse luftfuktigheten i rommet til optimale nivåer. Dette liker vi!

Komfortabelt støynivå

På det mest intense effektnivået har Classic 300 Smart et støynivå på 28 dB. Sammenlignet med andre luftfuktere på markedet er dette overraskende lavt, og på den laveste effekten er støynivået helt nede på 24 dB.

Etter å ha testet Levoit Classic 300 Smart er vi enkelt og greit svært fornøyde med støynivået. Vi opplevde ingen problemer ved å ha luftfukteren plassert sentralt i stua, og når TV-en stod på hørte vi rett og slett ikke at luftfukteren var påskrudd.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på sovemodusen. Denne vil redusere støynivået ytterligere, og Levoit Classic 300 Smart arbeider tilnærmet lydløst. Perfekt på nattestid!

Brukervennlige løsninger

Levoit Classic 300 Smart Display

En av de mest åpenbare svakhetene til storebroren, Levoit Hybrid 600, er at den ikke kan styres direkte fra mobilen. Dette har Levoit tatt tak i, og med Classic 300 Smart får du enkelt tilgang til samtlige av funksjonene direkte fra din egen mobiltelefon.

Appen som brukes er VeSync, som vi tidligere har hatt svært god erfaring med når vi testet airfryers. Appen er enkel å bruke, og tilkoblingsprosessen går som en drøm. Via appen får du tilgang til samtlige av funksjonene på luftfukteren, og det er enkelt å justere både ønsket luftfuktighet og effektnivå, samtidig som du får nyttige varsler rett inn i appen.

For smarthjem-entusiasten nevner vi også at Classic 300 Smart kan kobles til taleassistenter som Google Home og Amazon Alexa. Luftfukteren vil da lytte etter instruksjoner, og går godt inn i et eksisterende smarthjem-system.

Om du ikke ønsker å benytte deg av mobilappen kan naturligvis Classic 300 Smart også styres direkte fra betjeningspanelet. LED-skjermen er oversiktlig og godt belyst, og det er enkelt å justere innstillingene via de innebygde hurtigtastene.

Behagelige dufter og eteriske oljer

Levoit Classic 300 Smart Aroma Diffusor

Ved hjelp av den innebygde aroma-diffusoren kan du tilføre god og behagelige duft til rommet.

De innebygde sensorene vil automatisk tilpasse fuktighetsnivået i luften, og ved å tilsette eteriske oljer i aroma-boksen får du en god og velduftende atmosfære i rommet. Dette liker vi!

Vedlikehold

Det vanligste vedlikeholdet for en luftfukter er å fylle på med nytt vann. Her har Levoit gjort det overraskende enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å fjerne topplokket fra vanntanken, og du kan deretter enkelt fylle vann rett ned i beholderen.

Dette brukervennlige designet fører også til at det er enkelt å rengjøre vanntanken. Vanntanken trenger ikke og fjernes fra enheten, og det er god plass til å rengjøre hele vanntanken med en klut eller lignende.

Oppsummert

Levoit Classic 300 Smart passer perfekt til mindre leiligheter, mellomstore stuer og soverom. Vanntaken har svært god kapasitet, og støynivået er overraskende lavt!

Levoit Classic 300 Smart: Gode Tilbud

Avatar

Anders

Anders står stødig som en av hjemoghage.no's mest pålitelige testeksperter. Med mange års erfaring, vet Anders nøyaktig hva man skal se etter i produktene. Enten han baserer seg på erfaringer fra andre forbrukere eller dykker dypt inn i egne tester, danner han seg alltid et godt bilde av produktene.