Derfor anbefaler vi Neatsvor X600 Pro

 Vi i redaksjonen har fått kloa i robotstøvsugeren Neatsvor X600 Pro. Hva ble våre erfaringer, og hvilken score gir vi Neatsvor X600 Pro i vår test?

Neatsvor X600 Pro: Kort Oppsummert

BESTE PREMIUMVALG - Neatsvor X600 Pro

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Neatsvor X600 Pro
Sugeevne: 6000 Pa Poseløs: Ja Kapasitet støvbeholder: 0,6 L Vaske- og moppefunksjon: Ja Appstyring: Ja WiFi: Ja Smarthome-kompatibel: Google og Amazon Alexa Batteritid: 120 - 180 minutter Støynivå: 55 dB Størrelse: 33 x 33 x 9,8 cm

Neatsvor X600 Pro er en oppgradering av de populære forgjengerne X500 og X520.

Den store forskjellen er at X600 Pro kan settes opp med praktiske No-Go-soner, samtidig som den takler dørstokker og andre hindringer bedre enn forgjengerne.

Likt som de andre modellene fra Neatsvor leveres også X600 Pro med innebygd vanntank og mopp. Dette gjør at du enkelt kan be støvsugeren om å vaske gulvet når det er behov for det. Praktisk!

Fordelen med No-Go-sonene kommer spesielt godt frem når man benytter vaskefunksjonen.
Om du eksempelvis har et teppe i stua kan du be X600 Pro holde seg unna dette når den bruker vaskefunksjonen. Enkelt og brukervennlig!

Utover dette finner man samme imponerende spesifikasjoner på X600 Pro som med forgjengerne.
Sugekraften er på hele 6.000 PA, og robotstøvsugeren vil derfor gjøre en svært god jobb med å fjerne støv og smuss fra gulvet.

Neatsvor X600 Pro leveres med et hav av nyttige funksjoner.
No-Go-sonene er svært praktiske, og klatrehøyden er enda høyere enn hos forgjengerne!

Fordeler

  • God sugeevne.
  • No-Go-soner.
  • God klatrehøyde.
  • Innebygd vask og mopp.
  • Stor støvbeholder.
  • Trappesensor.
  • Smarthome-kompatibel.
  • Støtter flere rom og etasjer.
  • God batteritid.

Ulemper

  • Ingen fjernkontroll.

Svært god sugekraft

Neatsvor X600 Pro Test
Med en sugekraft på 6.000 PA kan du føle deg trygg på at Neatsvor X600 Pro får jobben gjort.

I våre tidligere tester av Neatsvor X500 og X520 har vi blitt imponerte over den svært gode sugekraften på robotstøvsugerne. Forventningene var derfor store til premium-modellen X600 Pro, og kort fortalt. Neatsvor X600 Pro skuffer ikke!

Likt som Neatsvor X520 er X600 Pro utstyrt med en sugekraft på hele 6.000 PA. Sammen med forgjengeren skiller altså X600 Pro seg ut som en real kraftpakke av en robotstøvsuger, og sugeevnen er faktisk av de kraftigste på markedet. Via appen kan du også justere sugekraften mellom flere ulike effektnivåer, slik at du kan tilpasse ytelsen etter hvor mye støv og smuss det er på gulvet.

Til tross for den kraftige elektriske motoren er likevel batteritiden overraskende god. Avhengig av hvilket effektnivå som er valgt vil Neatsvor X600 Pro kunne holde det gående i 120 – 180 minutter. Mer enn nok tid til å rengjøre selv store områder, med andre ord!

Vi i redaksjonen var også så heldig at vi fikk muligheten til å la støvsugeren prøve seg på dyrehår. Denne testen bestod Neatsvor X600 Pro med glans, og resultatet ble like godt som med en helt vanlig støvsuger. Det skulle jo bare mangle!

Samtidig bemerker vi oss at den innebygde støvbeholderen har god kapasitet. Totalt rommer beholderen 0.6 liter, og det er derfor ikke behov for å tømme støvbeholderen i tide og utide.

Oppgradert klatreevne

Om man sammenligner Neatsvor X600 Pro med forgjengeren, X520, ser man faktisk ikke de helt store forskjellene. Enkelte oppgraderinger er likevel innført, og en av disse er klatreevnen.

Klatreevnen sier enkelt og greit noe om hvor høye hindringer robotstøvsugeren klarer å «klatre» over. Her er det vel i all hovedsak snakk om dørstokker. Hva er vel mer frustrerende enn at robotstøvsugeren setter seg fast i samtlige dørstokker i huset?

Neatsvor X600 Pro er utstyrt med en klatreevne på 20 millimeter. Dette er bedre enn X520, som har en klatrehøyde på 15 millimeter. Om du har relativt høye dørstokker i huset kan derfor X600 Pro være et godt valg.

Innebygd vaskefunksjon

Neatsvor X600 Pro I bruk
Vaskefunksjonen etterlater seg et godt resultatet, og det er god kapasitet på vanntanken.

Tiden hvor robotstøvsugerne kun var egnet til å støvsuge er forbi. I klassisk Neatsvor-stil leveres også X600 Pro med innebygd vaskefunksjon. For å komme i gang med våtmopp-programmet trenger du simpelthen å fylle den tilhørende vanntanken med vann, og deretter instruere støvsugeren til at den skal vaske istedenfor å støvsuge.

Det første vi bemerker oss med vaskefunksjonen er at vanntanken har god kapasitet. Her får man plass til 350 milliliter vann, og Neatsvor X600 Pro kan dermed dekke store områder før det er behov for å fylle på med nytt vann.

I praksis fungerer moppefunksjonen godt. Våtmoppen vil naturligvis ikke få med seg skitt som normalt må skrubbes bort, men til en god overflatevask er X600 Pro overraskende godt egnet.

Likt som de andre modellene må vaskefunksjonen administreres via mobilappen, og vi registrerer med glede at X600 Pro har støtte for NoGo-soner.

Praktiske NoGo-soner

Neatsvor X600 Pro NoGo-soner
I appen kan du enkelt sette opp NoGo-soner.

Muligheten for å sette opp såkalte NoGo-soner har vært et aldri så lite savn for oss med de tidligere modellene fra Neatsvor. Med NoGo-sonene kan du angi visse områder hvor støvsugeren ikke skal rengjøre. Dette er spesielt praktisk når man bruker vaskefunksjonen, da man typisk vil unngå at vaskefunksjonen kjøres på tepper og lignende.

Som den eneste modellen i Neatsvor-serien leveres X600 Pro med innebygd støtte for NoGo-soner. Disse sonene settes enkelt opp i appen, og støvsugeren vil enkelt og greit holde seg unna de områdene du setter opp. Dette liker vi!

Komplett pakke

Neatsvor X600 Pro Komplett Pakke

Neatsvor X600 Pro er en oppgradering av de populære forgjengerne, X520 og X600. Heldigvis har Neatsvor valgt å levere X600 Pro med like mye ekstrautstyr og reservedeler som forgjengerne.

I pakken finner du rett og slett alt du trenger for å komme i gang med rengjøringen i hjemmet, og reservedelene sikrer at du ikke trenger å gjøre innkjøp av ekstra deler etter å ha brukt støvsugeren en periode.

Blant ekstrautstyret og reservedelene finner du både vannbøtte, utskiftbare børster, et ekstra filter, en egen ladestasjon og en ekstra mopp til vaskefunksjonen. Praktisk og komplett pakke, med andre ord!

Spesielt praktisk er det jo at det følger med 2 våtmopper. Her har du med andre ord alltid minst èn våtmopp tilgjengelig, og rengjøringen kan gå helt som normalt uansett om den ene moppen er til vask.

Utover dette leveres Neatsvor X600 Pro med 2 ekstra børster, og rengjøringsbørsten gjør det enkelt å fjerne smuss og skitt fra beholderen!

Styring via mobilapp

Neatsvor X600 Pro App
Enkel styring av robotstøvsugeren via Tuya Smart-appen.

Neatsvor X600 Pro føyer seg inn i rekken av smarthjem-produkter som kan styres via den enkle og brukervennlige Tuya Smart-appen. Appen kan lastes ned til både Android og iOS, og selve tilkoblingsprosessen er enkel. Etter noen få minutter var appen klar til bruk, og vi kunne med fornøyelse se hvordan X600 Pro dannet et detaljert navigasjonskart over området.

Navigasjonskartet kan brukes til å se hvor robotstøvsugeren befinner seg for øyeblikket, og du får samtidig et estimat på hvor mye som står igjen av rengjøringen.

Via appen kan du naturligvis også aktivere våtmopp-funksjonen, endre effektivnivået, aktivere Edge Cleaning, sette opp tidsplaner og mye mer.

På den negative siden savner vi likevel en fjernkontroll. Ikke alle ønsker å benytte seg av en mobilapp, og vi stiller oss litt undrende til hvorfor X600 Pro leveres uten fjernkontroll, siden alle andre støvsugerne i Neatsvor-serien leveres med fjernkontroll.

Oppsummert

Neatsvor X600 Pro leveres med et hav av nyttige funksjoner. No-Go-sonene er svært praktiske, og klatreevnen er enda bedre enn hos forgjengerne!

Neatsvor Logo

Neatsvor X600 Pro

Se tilbud på Neatsvor X600 Pro!

Avatar

Anders

Anders står stødig som en av hjemoghage.no's mest pålitelige testeksperter. Med mange års erfaring, vet Anders nøyaktig hva man skal se etter i produktene. Enten han baserer seg på erfaringer fra andre forbrukere eller dykker dypt inn i egne tester, danner han seg alltid et godt bilde av produktene.