MyBath Long Test: Badebalje for voksne!

Inneholder annonsørlenker

Vi har vært så heldige å få testet MyBath Long, som er en praktisk og sammenleggbar badebalje for voksne. Etter en skumfylt og gledelig test er vi mildt sagt fornøyde!

MyBath Long Test: Kort Oppsummert

MyBath Long

4.5
badge
MyBath Long uten bakgrunn

Vi var så heldige å få teste ut badebaljen MyBath Long på en meget solfylt dag. En portabel og sammenleggbar badebalje for voksne må være drømmen for deg som ikke har eget badekar på badet ditt!

Hvem drømmer vel ikke om å varme opp kroppen etter en hektisk arbeidsdag? Enten du arbeider fysisk, eller sitter på en kontorstol gjennom arbeidsdagen. Et deilig bad etter jobben er ikke å forakte. Varm opp stive ledd, senk skuldrene og glem verden utenfor.

Det var hvertfall denne følelsen vi satt igjen med etter å ha testet MyBath Long. Det deilige badet gjorde at alt annet kjentes ubetydelig, og kroppen fikk en etterlengtet ro etter en lang dag på kontoret.

Om du alltid har drømt om et badekar på badet ditt, kan du nå spare stort ved å investere i den sammenleggbare badebaljen MyBath Long.
MyBath Long er enkel å sette opp og enkel å slå sammen. Dette badekaret kan rett og slett oppfylle spadrømmen din!

Fordeler

 • Lett å sette opp.
 • Få deler.
 • Enkel montering.
 • Rask påfylling med slangepåkobling.
 • Sammenleggbar.
 • Romslig badekar for voksne.
 • Lokket holder på varmen i vannet.
 • God service!

Ulemper

 • Noe manglende informasjon i manualen.
 • Manglet en massasjerull (blir ettersendt fra leverandør).

Plassbesparende løsning

MyBath Long klargjøres
MyBath Long er lett å sette opp, og veldig enkel å slå sammen igjen

MyBath Long er et sammenleggbart og portabelt badekar som kun veier 12 kilo. Om du har for liten plass på badet ditt til å installere et tungt porselens-badekar, så er MyBath Long den perfekte løsningen. Har drømmen alltid har vært å nyte et langt og varmt bad en sen fredagskveld, sammen med et glass for hånden, så har vi ingenting å si på denne løsningen.

Med en superenkel montering er MyBath Long klar til bruk i løpet av kort tid, og du kan raskt nyte din personlige spa-opplevelse. Vi i redaksjonen setter også pris på at badebaljen er enkel å folde sammen. På denne måten tar den svært lite plass. Et godt valg for deg for deg som har lite plass til rådighet!

MyStuff.no Logo

MyBath Long

Se gode tilbud på MyBath Long.

Se tilbud

Få godfølelsen i MyBath Long

Nyter været og varmen i MyBath Long
Vi nyter livet og kjenner at varmen fra vannet myker opp alle ledd.

De gode materialene gir en trygg og stabil følelse når vi ligger i badekaret. At den er veldig lett å sette sammen og slå opp, har vi allerede konstatert i testen vår. Samtidig er vi faktisk ganske overrasket over at materialene oppfattes som robuste, og badekaret står støtt mens vi sitter i det. Her kan det rett og slett føles som om man sitter i et ekte porselensbadekar. Dette liker vi!

MyBath Long er utrolig stabil til å være et sammenleggbart badekar, og samtidig allsidig nok til å brukes i nesten alle situasjoner der du har tilgang på vann. Badebaljen er også produsert i et slitesterkt materiale som som i tillegg er veldig lett.

Med i pakken får du også et eget isolasjonslokk. Dette har mange fordeler.

 • Lokket kommer i 3 deler, og tar derfor lite plass.
 • Alle 3 deler kan brukes individuelt eller sammen.
 • Koppholderne gir anledning til å nyte noe kaldt i glasset.
 • Med holderne kan du også plassere såpe og sjampo lett tilgjengelig.
 • Holder på varmen i vannet opptil en time.
 • God isolasjons om det er kaldt i luften.

Solid konstruksjon

Solid konstruksjon på MyBath Long
Med en stabil konstruksjon står MyBath Long veldig stødig.

Den lange konstruksjonen av MyBath Long gjør den både solid og stødig. Vi satt sammen badebaljen på under fem minutter, og hadde vi plassert baljen på badegulvet så hadde den vært fylt opp med vann innen kort tid. Denne gang valgte vi å ta badet ute i solen, og måtte følgelig fylle badekaret med vann fra bøtter som ble bært ut etter tur.

Vi vil likevel gjerne poengtere at MyBath Long i utgangspunktet skal benyttes på bad eller baderom slik at du enkelt kan koble vannet ditt til den medfølgende slangen. Vi bare klarte ikke å dy oss denne gangen, nå som været glimtet til.

Rammen til badekaret er designet for å tolerere en voksen kropp. Og de sterke beina gjorde oss trygge på at vi kunne lene oss godt tilbake på nakkestøtten og nyte spa-behandlingen. For ja, det kjentes ut som en skikkelig spa-opplevelse når kroppen kunne få komplett hvile samtidig som undersiden av føttene kunne nyte massasje fra massasjerullene i bunnen av badekaret.

MyStuff.no Logo

MyBath Long

Se gode tilbud på MyBath Long.

Se tilbud

Enkel montering

MyBath er brukervennlig
MyBath Long er både brukervennlig og enkel å sette opp og slå sammen

En badebalje i voksenstørrelse kan man tenke seg til at tar mye plass og er upraktisk å bruke. Tvert imot!

Vår erfaring med MyBath Long er at den er både brukervennlig, samt enkel å montere og demontere. Samtidig får badebalja lett plass inni dusjen eller på vaskerommet når den ikke er i bruk. Vi har ingenting å utsette på brukervennligheten av dette produktet.

Og selv om den er perfekt tilpasset voksne, er det ikke noe i veien at barna også kan ta den i bruk. Vi overlot badebaljen til barna etter vi var ferdig med å utføre testen vår, og de var storfornøyde med å være i et badekar som fylte vann helt opp til halsen mens de satt i det. Som alltid må naturligvis barna holdes under oppsyn mens de bader!

Samtidig vil vi likevel nevne at en av massasjerullene til beina var blitt borte under transport. Etter en henvendelse til leverandøren fikk vi raskt ettersendt en ny slik at badebaljen igjen er komplett.

Det må også nevnes at vi savnet en instruksjon på hvordan korken til slangen skulle monteres på badekaret. Vi fikk heldigvis rask hjelp til å finne dette ut, og kan tipse om at korken kan skrues fra hverandre slik at du kan feste den ene delen fra innsiden og skru den fast, med den andre delen på utsiden.

MyBath Long: Kort Oppsummert

Med tilgang på varmt vann, kan du ta i bruk MyBath Long hvor som helst. Badebaljen veier kun 12 kilo, og er cirka 20 cm i høyde når den er slått sammen. For deg som har liten plass på badet, men drømmer om et badekar, så vil MyBath Long være det beste valget!

Vi elsker også at massasjerullene til beina gav oss en nydelig følelse under føttene mens de myket opp muskulaturen. Ta med badekaret på hytta, eller ta den fram etter barna er i seng og opplev din egen spa-opplevelse med MyBath Long!

MyStuff.no Logo

MyBath Long

Se gode tilbud på MyBath Long.

Se tilbud