Kyvol Premium Smart Test: Vi er fornøyde

Vi har fått kloa i airfryeren Kyvol Premium Smart. Hvordan klarer den seg i vår test, og hva ble våre erfaringer?

Kyvol Premium Smart Airfryer: Kort Oppsummert

Kyvol Premium Smart Airfryer

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Kyvol Premium Smart Airfryer
Matkapasitet: 2,3 kg Berøringsskjerm: Ja Maksimal temperatur: 205 °C Tilberedningsmoduser: 12 Appstyring: Ja Materiale: Rustfritt stål Effekt: 1 350 W Vekt: 5,3 kg

Vi har vært så heldig å få teste ut Kyvol Premium Smart AirFryer, og vi må si at vi er meget imponert over de ulike funksjonene denne AirFryeren har. Ikke nok med at den serverer deilige, varme måltider på et blunk. Den sørger også for at mat som skal bli sprø, blir sprø.

Du trenger ikke kjøpe dyr mat for at den skal smake eksklusivt. Etter å ha testet ut Kyvol Premium Smart AirFryer, kan vi bekrefte at maten du får servert er både kvalitetsrik og sunn.

Kort oppsummert er Kyvol Premium Smart en veldig enkel airfryer å ta i bruk, i tillegg til at den er et pent tilskudd på kjøkkenbenken. Med enkel oppkobling mot app, kan du sette AirFryeren til forhåndsoppvarming, mens du fortsatt står på badet og bretter klær.  Og mat-restultatene snakker for seg selv.

Denne airfryeren er et must på kjøkkenet. Rengjøringen er superenkel, og den har heller ikke flere dusin deler som må settes sammen for å bruke de ulike funksjonene. Den har kun 3 deler: Selve airfryeren, en matkurv og en tilhørende rist. Smart og enkelt.

Fordeler

  • Sunn mat på et blunk.
  • Støyer lite.
  • Enkel oppkobling mot app.
  • Smakfull mat.
  • Elegant design.
  • Enkel rengjøring.
  • Få deler = lett håndtering.

Ulemper

  • Ingen varsler om at man skal snu maten.
  • Instruksjonene var ikke på norsk.

Matlaging og funksjoner for tilberedning

I stedet for å gå rett på tilbereding av pommes frites, som mange velger å bruke en airfryer til, så valgte vi først å teste den ut til oppvarming av kyllinglår.

Etter å ha stilt den inn til ønsket varmetemperatur på 180 grader, tok det kun 5 minutter før den gav beskjed om at den var varm nok. Og under oppvarmingen var det enkelt å følge med på hvordan kyllingen så ut, da vinduet gjennom matkurven gjorde at vi kunne følge med på resultatet underveis.

Etter vår mening var dette rett og slett lekende lett. Kyvol holder virkelig hva de lover når de reklamerer med enkel og sunn mat på kort tid!

LED-display og vindu

Kyvol Airfryer
God plass i AirFryeren til mange kyllinglår

LED-displayet holdt oss oppdatert hele tiden mens vi ventet på at kyllingen skulle bli ferdig. Displayet vekslet mellom å vise temperatur og gjenværende tid. Selv om vi hadde foretrukket at kun gjenværende tid ble stående, så er det også greit å vite at den holder temperaturen vi hadde valgt.

På Kyvol Premium Smart er det intuitive knapper for de ulike matvarene du ønsker å tilberede. I tillegg til å vise bilde av grønnsaker, kylling, kjøtt, sjømat, dessert og pommes frites – er det også tekst under ikonene som beskriver matvaren. Det står riktignok på engelsk, men for de fleste nå til dags vil ikke dette være et problem.

Sprøtt og godt resultat

Kyvol AirFryer
Sprøtt og gjennomvarmt kyllinglår serveres av AirFryeren etter kun 15 minutters oppvarming.

Så enkelt – men så godt! Det er ikke bare pommes frites som kan tilbereds i Kyvol Premium Smart. Og etter denne testen, kan vi konstatere at vi garantert vil komme til å bruke Kyvol Premium Smart oftere i matlagingen vår. Spesielt når det skal tilberedes enkle og raske middager!

Stor kapasitet og med god plass

Kapasitet i Kyvol AirFryer
Kyvol Premium Smart har god kapasitet og er meget romslig

Den romslige beholderen til Kyvol Premium har plass til 5,7 liter eller en vekt på 2,3 kg. I testen vår tok vi kun 4 kyllinglår oppi beholderen, men som du ser er det fortsatt mye ledig plass i beholderen. Og ifølge instruksene kan beholderen fylles helt opp til kanten. Du må bare passe på at innholdet ikke går over kanten, for da vil ikke skuffen lukke seg. Naturlig nok.

Som du ser fra bildet kan det se ut til at vi til og med varmet kyllinglårene litt for lenge. For vi har jo vært vant med å benytte stekeovn til oppvarming av kyllinglår, og da har det fort tatt en halvtime før de har blitt gjennomvarme. I airfryeren satt vi temperaturen på 180 grader og 15 minutter. Neste gang tror vi at det holder med 12 minutter!

Premiumtek.no logo

Kyvol Premium Smart

Se gode tilbud hos Premiumtek.no

Renhold og andre finurlige funksjoner

Renhold av Kyvol AirFryer
Renhold av Kyvol Premium Smart er enkelt og problemfritt

Som du ser av bildene, og beskrivelsene, består Kyvol Premium Smart AirFryer kun av 3 deler: selve airfryereren, en matkurv og en rist.

Maskinen er enkel å tørke av med en våt klut, og matkurven samt risten kan vaskes i oppvaskkum for hånd, eller i oppvaskmaskin. Ettersom belegget er ikke-klebende, vil alt av fett og matrester gå raskt og enkelt av – enten med oppvaskbørste eller i maskin.

Sammenlignet med andre ovner, kan du med en Kyvol airfryer spare inn hele 30%. Og det er takket være funksjonen Kyvol har valgt å kalle 360° Quick Heat System. Som nevnt tok det oss ikke mer enn 5 minutter å varme opp beholderen til 180 grader.

Samtidig er det ikke noe å si på støynivået! Vi merket omtrent ikke at den sto på, og lyden den laget var like behagelig som lyden fra oppvaskmaskinen vår.

Fantastisk app-funksjon

Kyvol har en egen samlet app for alle sine produkter. Derfor er det også veldig enkelt å koble apparatet opp mot denne. Etter du har lastet ned Kyvol-appen, vil du enkelt finne airfryeren du har kjøpt. Deretter er det kun et par tastetrykk igjen, før den er koblet opp mot både telefon og ruter.

I appen er det samlet over 100 oppskrifter for mat du kan tilberede i airfryeren. Du kan enkelt sortere mellom potet-, kjøtt-, sjømat-, grønnsaker- og dessertoppskrifter. Og ja, dessverre er oppskriftene på engelsk, men forklaringene er så simple at de fleste ikke vil ha noe problem med å oversette.

Kyvol Premium Smart: Kort Oppsummert

Kyvol Premium Smart AirFryer er allerede blitt en favoritt her i huset, og etter at vi testet ut kyllinglårene har vi også prøvd ut andre oppskrifter fra appen. Blant annet friterte bananer, fiskepinner og pommes frites.

Med et sprøtt og velsmakende resultat etter hver servering, kan vi trygt si at vi anbefaler dette produktet videre!

Premiumtek.no logo

Kyvol Premium Smart

Se gode tilbud hos Premiumtek.no

Avatar

Henriette Sundfjord

Henriette er en av vår dyktige produkttestere. Hun har lang erfaring som tekstforfatter, og er alltid grundig i sitt arbeid. Produkttestene gjennomføres med omhu, og du kan føle deg trygg på at vurderingene er både nøyaktige og innsiktsfulle.
linkedin-social facebook-social instagram-social webpage-social