Kjøpsanbefaling: BarnevongenBellino Di Lusso

Bellino Di Lusso barnevogn

Bellino Di Lusso er en nykommer på barnevognsmarkedet, og leveres med et stilig design. Vi ser nærmere på funksjonene til Bellino Di Lusso!

Kjøp av barnevogn kan være en stressende affære. Spesielt om du er gravid og terminen nærmer seg. Da er det ikke alltid man har tid eller ork til å saumfare markedet etter den beste vognen. Jungelen av barnevogner gjør det samtidig vanskelig å vite hva man skal velge. I denne artikkelen ser vi nærmere på en av nykommerne på markedet, nemlig Bellino Di Lusso.

Bellino Di Lusso Barnevogn: Kort oppsummert

Kjøpanbefaling: Bellino Di Lusso Barnevogn

Bellino ble grunnlagt så sent som i 2022, men mange har allerede trykket dette merket til sitt hjertet. Derfor finner du både barnevogner, reisesenger og bilstoler fra denne produsenten i mange hjem.

Foruten å være oppkalt etter en vakker by i Piemonte-regionen i Italia, er Bellino synonymt med god kvalitet og innovative løsninger. Også er vi jo mange som har en forkjærlighet for italiensk design.

 • Letthåndterlig: Enkel å trille, takket være svingbare forhjul.
 • Dekk: Sommer- og vinterdekk for alle typer forhold.
 • Sammenleggbar: Kan enkelt foldes sammen når den ikke er i bruk.
 • Komfortabel: Inkluderer komfortabel sitte- og liggedel.
 • Design: Vi liker spesielt godt det elegante designet på Bellino Di Lusso.
 • Punkteringsfrie dekk: Dekkene på Bellino Di Lusso er punkteringsfrie.
 • Tilgjengelig i flere farger: Barnevognen fås kjøpt i flere ulike farger og design.
Bellino logo

Bellino Di Lusso

Elegant barnevogn fra Bellino

Spesifikasjoner

Det er jo alltids viktig å ta en titt på spesifikasjonene, for å danne seg et godt bilde av produktet. Under ser du en oppsummering av de mest sentrale spesifikasjonene for Bellino Di Lusso.

 • Vekt: 9,8-11,8 kg
 • Forhjul: 21 cm
 • Bakhjul: 30 cm
 • Håndtakshøyde: 92-112 cm
 • Lastevekt kurv under setet: 10 kg
 • Aldersgruppe: Nyfødt til ca. 4 år (maks 22 kg)
 • Stoff/fyll/madrass: 100 % polyester
 • Håndtak: 100 % PU-skinnimitasjon

Elegant design på barnevognen

Ved første blikk slår det oss hvor utrolig elegant Bellino Di Lusso er. Barnevogna har rene linjer, og byr virkelig på et stilrent design. Det er riktig nok ikke utseendet som er det viktigste med en barnevogn, men det er jo et stort pluss at den i tillegg er fin å se på.

Bellino Di Lusso kan fås i hele ni ulike fargekombinasjoner, der du velger hvilke farger du ønsker på selve tekstilet og rammen. Det er derfor en god sjanse for at du finner en favoritt blant disse.

Designet for komfort

Bellino Di Lusso barnevogn

Vi ønsker alle å gi barna våre det aller beste, men en barnevogn må også være komfortabel å håndtere for oss voksne. Med en barnevogn fra Bellino får du nettopp dette.

Bellino Di Lusso er laget i et robust materiale. Rammen er solid, men samtidig lett. Både ligge- og sittedelen er godt polstret, og bidrar derfor til god komfort for barnet. Liggedelen har luftige paneler og en luftet madrass, så barnet ditt alltid skal ha det behagelig.

Svingbare og punkteringsfrie forhjul

En barnevogn bør være lett å manøvrere, og dette har Bellino løst ved at forhjulene kan svinges. I tillegg kommer vognen med både sommer- og vinterhjul, så du kan komme deg frem uansett forhold og underlag.

Alle hjulene er dessuten punkteringsfrie, så du slipper å ende opp med punktert hjul når du er langt hjemmefra.

Vokser med barnet

Bellino Di Lusso er en barnevogn som vokser med barnet, og kan brukes fra barnet er nyfødt til det er cirka 4 år (maks 22 kg). Når lilleputt har blitt stor nok, bytter du bare ut liggedelen med sittedelen. Sittedelen er ergonomisk utformet, og kan stilles i flere ulike posisjoner. På den måten vil barnet ditt alltid ligge eller sitte komfortabelt.

Med i pakken får du også egen stelleveske, som selvfølgelig står i stil med vognen. Kurven under vognen er romslig og tåler en vekt på opptil 10 kg. Du kan derfor fint ta turen innom butikken på veien hjem.

Solid barnevogn av god kvalitet

Når man kjøper en barnevogn, ønsker man kanskje at den skal holde til flere barn, eller at man kan selge den til noen andre som kan få glede av den. Barnevogn er en dyr investering, og derfor er det viktig å finne en som er robust og som tåler lengre tids bruk.

Rammen på Bellino Di Lusso er av solid kvalitet som gir deg en stabil og og trygg vogn. Håndtaket er ikke bare elegant, det er også komfortabelt å holde i, grunnet en god polstring med trekk av 100% PU-skinnimitasjon.

Luftehull i mesh

Det er naturligvis ikke kun du som skal oppleve komfort når dere er ute og triller. Vel så viktig er det at barnet ditt har det behagelig.

Blant annet er den justerbare kalesjen utstyrt med luftehull i mesh, og sørger for beskyttelse mot solen, samtidig som at barnet får luft og ikke blir unødig opphetet.

Bellino Di Lusso: En velutstyrt vogn

Du skal ikke mangle noe når du kjøper en Bellino barnevogn. Den er svært velutstyrt og vil gi deg og barnet glede i lang tid. Noe av ekstrautstyret er som følger.

 • Regntrekk i gjennomsiktig kvalitet som er enkelt å bruke.
 • Myggnett som vil beskytte barnet ditt fra ubehagelige insekter.
 • Stelleveske med flere lommer og god plass til det du trenger å ha med til barnet.

Enkel å ta med på tur

Lite er mer stressende enn å stå på flyplassen med en vogn som er vond å legge sammen og et barn som gråter. Dette tenkte heldigvis Bellino på da de designet Bellino Di Lusso.

Med enkle grep kan du folde sammen vogna til en kompakt størrelse, så den enkelt kan fraktes med bil eller når dere skal ut og fly.

Bellino Di Lusso: Kort oppsummert

Bellino har på kort tid bemerket seg på markedet med sine barnevogner, bilseter og reisesenger av høy kvalitet.

Bellino Di Lusso er en barnevogn som er perfekt for skandinaviske forhold. Med punkteringsfrie sommer- og vinterhjul, der framhjulene er svingbare, står du rustet til krevende forhold og lange trilleturer.

Vi er helt sikre på at du vil sette pris på hvor enkelt det er å folde den sammen når det er tid for en utflukt. Eller hvor enkelt du kan snu sittedelen, så barnet enten ser på deg eller sitter og ser fremover.

Du kan velge mellom hele ni fargekombinasjoner, noe som gir deg stor valgfrihet og de beste forutsetninger for å finne akkurat den vognen du vil ha!

Bellino logo

Bellino Di Lusso

Elegant barnevogn fra Bellino

Kristin Aksnes

Kristin Aksnes

Kristin har flere års erfaring som tekstforfatter og oversetter. I tillegg har hun lang erfaring fra både reiselivsbransjen og helsesektoren. Bak hver tekst Kristin skriver ligger det nøye research, slik at du som leser kan føle deg trygg på at du får god og riktig informasjon. Ellers har Kristin en egen evne til å finne smarte og kreative løsninger som forenkler hverdagen i hjemmet.
facebook-social instagram-social xplace-social