Cobana Hammock Hengekøye: Stilrent design fra SACKit!

Hengekøyer er i vinden om dagen, og kan være et flott tilskudd til boligen både innendørs og utendørs. Vi har sett nærmere på den stilrene og behagelige hengekøyen Cobana Hammock fra SACKit. Her er det kvalitet i alle ledd!

SACKit.no logo

SACKit.no

Se tilbud på Cobana Hammock!

Stilrent design

Cobana Hammock Sort
Cobana Hammock leveres med et stilrent og originalt design.

Noe av det første vi bemerker oss med denne hengekøyen fra SACKit er naturligvis det stilrene designet.

Hammock-hengekøyen er designet og utviklet i Danmark, og vi ser tydelig at designet er beriket med nordiske elementer. De håndsydde lin-stingene som er sydd inn i langs kantene gir en stilig og unik finish.

På innsiden av hengekøyen er det også sydd inn 2 metalltråder. Disse trådene sikrer at hengekøyen holder på formen mens man ligger i den. Her trenger du altså ikke bruke lang tid på å finne en god sitte- eller liggestilling. Dette liker vi!

Hengekøyen Cobana Hammock kan fint brukes både innendørs og utendørs. På sommertid anbefaler vi naturligvis at du tar med hengekøyen ut. Ikke bare er det deilige å nyte varme sommerdager i det myke og behagelige stoffet. Det stilige designet gjør også at uteplassen får et mer moderne uttrykk!

Du er kanskje likevel litt bekymret for om hengekøyen tåler en typisk norsk sommer?

Heldigvis er Cobana Hammock spesielt designet for nordiske forhold. Det slitesterke Cobana-stoffet er produsert med et vannavstøtende belegg på innsiden, slik at vannet ikke kommer gjennom. Stoffet er produsert med 100% syntetisk olefin-materiale, som gir god beskyttelse mot mugg og lang levetid!

Den norske sommeren består heldigvis ikke bare av regnfulle dager. Ofte er det jo sol, også. Og hva er vel ikke mer irriterende enn utemøbler som falmer etter kun én sesong?

Vi i redaksjonen registrerer med glede at det syntetiske Cobana-stoffet har en svært god lysfasthet. Her trenger du ikke bekymre deg for at stoffet falmer selv om det står midt i solsteiken!

SACKit.no logo

SACKit.no

Se tilbud på Cobana Hammock!

Tilgjengelig i flere ulike farger

Cobana Hammock Hengekøye Innendørs

Vi i redaksjonen falt pladask for den sorte utgaven av Cobana Hammock. Om du ikke føler deg helt trygg på at sort er den rette fargen, kan vi betrygge deg med at hengekøyen er tilgjengelig i 3 ulike farger.

I tillegg klassisk sort, kan hengekøyen også bestilles med enten brunt eller sandfarget Cobana-stoff. Den brune utgaven gir en nedtonet og behagelig atmosfære, mens det sandfargede stoffet kan bidra til å gi uteplassen et mer livlig uttrykk.

Her er det bare å ta en titt på bildene. Hvilken farge liker du best?

Farger Cobana Hammock
Cobana Hammock leveres i 3 ulike farger. Hvilken liker du best?
SACKit.no logo

SACKit.no

Se tilbud på Cobana Hammock!

SACKit Hammock Bag

Cobana Hammock Reisebag

Om ønskelig kan du også kjøpe med en praktisk oppbevaringsbag til hengekøyen.

Oppbevaringsbagen er romslig, og man får enkelt plass til både rammen og selve hengekøyen. På innsiden av bagen finner du 3 rom. Det ene rommet er til selve rammen, et annet rom for hengekøya, samt et lite rom for det vann- og vindtette trekket.

Lagringsbagen er ikke bare nyttig å ha om du skal lagre hengekøyen innendørs på vinteren. Bagen kan også brukes som en praktisk reiseveske når du er på tur!

SACKit.no logo

SACKit.no

Praktisk lagringsbag til Cobana Hammock.

Robust aluminiumsramme

Det medfølgende aluminiumsstativet er produsert av høykvalitets- og robust aluminium. Stativet er værbestandig, så du kan trygt la det stå ute i all slags vær.

Selve monteringen av stativet er også lekende lett. Her er det bare å klipse på, og i løpet av kort tid er hengekøya klar for bruk. Demonteringen er like enkel, og det går raskt å pakke hengekøya ned i oppbevaringsbagen!

Til tross for at rammen er værbestandig, anbefales det likevel at du tar den med inn om det er sterk vind eller storm. Rammen veier ikke veldig mye, og det er derfor greit å få den med innendørs.

Vanntett deksel

Selv om Cobana Hammock er vanntett og værbestandig, kan det alltids være greit med et trekk man kan legge over hengekøya. Selv om hengekøya ikke tar skade av vann, er det jo ikke spesielt behagelig å ligge i en våt hengekøye.

Det vanntette dekselet er produsert av elastiske materialer, slik at det er enkelt å ta både av og på. Vi i redaksjonen setter også pris på at dekselet er svart. Dette gir en anonym fremtoning mens dekselet ligger over hengekøya!

Oppsummert

Cobana Hammock er en av de mest stilrene og moderne hengekøyene vi har sett på markedet.

Hengekøya er tilgjengelig i flere ulike farger, og du kan samtidig bestille med både deksel og en praktisk oppbevaringsbag.

Rett og slett et realt premiumvalg!

SACKit.no logo

SACKit.no

Se tilbud på Cobana Hammock!

Avatar

Hege

Hege brenner for å gi leserne god informasjon, enten det er gjennom detaljerte produktvurderinger eller ved å gi gode interiørtips. På fritiden vier Hege mye tid til plantene sine, og man kan trygt si at hun har "grønne fingre". Hege trives godt med å oppgradere hjemmet, og har fått nyttig erfaring gjennom mange spennende DYI-prosjekter. Hege er samtidig en av våre ivrige researchere for ulike produkter tilknyttet hjem og hage.