SACKit Cobana Lounge Chair & Pouf: Velbehag og hygge!

SACKit ble grunnlagt i Danmark i 2012, og har siden den gang levert stilige designprodukter til forbrukerne.

På tvers av alle produktene ser man en tydelig rød tråd, hvor samtlige av produktene er inspirert av dansk og nordisk design. Her får man både trendy og praktiske livsstilsprodukter som tar seg godt ut i et moderne hjem.

Etter å ha kikket litt på det norske nettstedet til SACKit falt vi rett og slett pladask for Cobana Lounge Chair. En mer stilren og trendy lounge chair skal man lete lenge etter. Stolen kan også bestilles med en egen puff!

SACKit logo

SACKit.no

Se tilbud på Cobana Lounge Chair!

Trendy design

Cobana Lounge Chair & Pouf
Vi simpelthen elsker det trendy designet til Cobana Lounge Chair. Passer godt både innendørs og utendørs!

Vi sier det igjen. Cobana Lounge Chair leveres med et stilrent og trendy design!

Det er faktisk ikke enkelt å se at denne stolen fra SACKit egentlig er en sakkosekk. Det er heller ikke uten grunn at Cobana Lounge Chair er en av de mest populære produktene fra SACKit, både på det norske og det utenlandske markedet.

Stolen passer perfekt som et ekstra tilskudd til uteplassen på sommertid, og med godt utvalg av ulike farger kan du selv tilpasse stolen slik du ønsker.

På vinterstid tar Cobana Lounge Chair seg godt ut innendørs som en salong- eller lesestol. Hva med et lite lesehjørne i stuen eller på kontoret?

Vi i redaksjonen liker også spesielt godt de håndsydde sømmene. De lyse korsstingene gir stolen et distinkt særpreg, og man finner de samme sømmene på den medfølgende puffen.

Tråden i de håndsydde sømmene er produsert med slitesterkt lin, og gir etter vår mening et naturlig og særegent design. Sømmene er faktisk en del av SACKit’s DNA, og man ser at det samme designet går igjen på flere av produktene. Gjennomført!

SACKit logo

SACKit.no

Se tilbud på Cobana Lounge Chair!

11 ulike farger

Cobana Lounge Chair Brun & Hvit
Cobana Lounge Chair er tilgjengelig i hele 11 ulike farger. Det samme gjelder puffen!

Som vi tidligere har nevnt får du gode muligheter for å tilpasse Cobana Lounge Chair slik du selv ønsker. Stolen kan bestilles i hele 11 ulike farger. Her skal det godt gjøres om man ikke finner noe man liker!

De 11 ulike fargene er som følger.

 • Sort.
 • Grå.
 • Lysegrå.
 • Brun.
 • Sandfarget.
 • Hvit.
 • Petrol.
 • Grønn.
 • Turkis.
 • Brun & hvit.
 • Rosa.

Stolen kan altså bestilles med både anonyme og lite fremtredende farger, eller eventuelt med et mer eksentrisk og prangende design. Her blir det opp til deg å velge hva du liker best. Den medfølgende puffen leveres naturligvis også i samme farge!

Vi i redaksjonen bemerket oss spesielt den turkise varianten. Fresht!

Cobana Lounge Chair Turkis Farge
Med Cobana Lounge Chair kan du selv velge om du vil ha et anonymt eller mer prangende design. Vi synes den turkise fargen var spesielt stilig!

Holder formen

I bunn og grunn er jo Cobana Lounge Chair en sakkosekk. Om du har brukt en sakkosekk før vet du hvilke problemer det kan medføre. En vanlig sakkosekk mister raskt formen. Samtidig er det ofte ikke spesielt enkelt å finne en god sittestilling heller.

Etter å ha tatt en titt på tilbakemeldingene fra kundebasen ser vi raskt at dette ikke er tilfellet for Cobana Lounge Chair. Basert på 39 kundeanmeldelser har Cobana Lounge Chair en gjennomsnittlig vurdering på hele 4,9 / 5,0 stjerner. Ta en titt på hva kundene sier!

Trine: «Veldig fint design og god og fast komfort.»

Ah B: «Jeg kjøpte to sett med utendørs sakkosekker. De har absolutt blitt favorittstedet når vi tar et glass rosè på terassen. Akkurat som beskrevet med god sittekomfort og til og med med det danske sommer været med regn og alt tørker de veldig fort. Absolutt verdt pengene.»

Admir: «Så behagelig! Veldig kjapp levering, og stolen er akkurat som beskrevet. Veldig luksuriøs og komfortabel. Jeg elsker stoffet, de håndsydde stingene, og de dekorative håndtakene på ryggen. Jeg kommer til å nyte denne sakkosekken i lang tid fremover!»

Yoanna: «Super kult design, veldig bra kvalitet, komfortabel å sitte i, ikke for mye innpakning «bare boksen den kom i», fin farge, alt i alt kan jeg anbefale denne.»

SACKit logo

SACKit.no

Se tilbud på Cobana Lounge Chair!

Ekstra komfort med egen puff

Cobana Lounge Chair & Pouf

I blant er det jo godt å lene seg tilbake og strekke ut bena. Spesielt på varme sommerdager!

Heldigvis kan Cobana Lounge Chair kombineres med en egen matchende puff. Puffen er produsert med de samme håndsydde sømmene, og er som nevnt tilgjengelig i samme farger som stolen.

Flere av kundene har også rapportert om at puffen fint kan brukes som en ekstra sitteplass. Eventuelt kan du kjøpe med Serving Tray fra SACKit og bruke puffen som et lite bord!

Holdbare materialer

Som SACKit selv sier. Cobana Lounge Chair er designet for å bli brukt igjen og igjen. Dette reflekteres også i de holdbare materialene.

Det slitesterke trekket er produsert av 100% olefinfiber, som gir god holdbarhet over tid. Trekket er også vannavstøtende, og sørger for at stolen ikke mugner når den utsettes for fukt.

Det er også tydelig at SACKit har vært oppmerksomme på at Cobana Lounge Chair vil bli brukt på sommertid. Det syntetiske materialet vil ikke falme i solen, og lysfastheten er hele 7 –  8 (på en skala fra 1 – 8). Dette liker vi!

Til sist nevner vi også at kulene EPS-kulene på innsiden av sakkosekken er 100% kjemikalie- og giftfrie!

Oppsummert

Med Cobana Lounge Chair tar rett og slett SACKit begrepet sakkosekk til et helt nytt nivå.

Det nordiske designet gir et unikt særpreg, og de nøye utvalgte materialene gjør at stolen kan brukes i lang tid!

SACKit logo

SACKit.no

Se tilbud på Cobana Lounge Chair!

Avatar

Hege V

Hege brenner for å gi leserne god informasjon, enten det er gjennom detaljerte produktvurderinger eller ved å gi gode interiørtips. På fritiden vier Hege mye tid til plantene sine, og man kan trygt si at hun har "grønne fingre". Hege trives godt med å oppgradere hjemmet, og har fått nyttig erfaring gjennom mange spennende DYI-prosjekter. Hege er samtidig en av våre ivrige researchere for ulike produkter tilknyttet hjem og hage.