Gave til hjemmet: Disse slår aldri feil

Gaver til hjemmet

Dagen hvor gaven skal overrekkes nærmer seg, og du har fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal gi. Tiden er knapp, og du vil jo tross alt gi en fin gave som settes pris på.

I denne artikkelen gir vi deg gode gaver til hjemmet som aldri slår feil!

Gaver til hjemmet: Våre anbefalinger!

En ting som er sikkert er at hjemmene våre blir smartere og effektive. Selv om den tradisjonelle husvasken kan få oss til å mimre tilbake til glovarmt vann, duft av furunål og vond rygg, så kan smarte løsninger absolutt være de aller flotteste gavene til dem du er glad i. Hjelpemidler som både er automatiske og som har kunstig intelligens.

Vi snakker om alt fra smarte støvsugere til kaffemaskiner som serverer oss rykende fersk kaffe mens man gjør det man helst vil. Vår lille liste omhandler smarte hjelpemidler som både kan gjøre husarbeidet lettere, men også hjemmet triveligere og stemningen bedre.

1. Robotstøvsuger

Neatsvor X500

Robotstøvsugere var lenge en utopi, men da de kom på markedet var det mange som var nysgjerrige på denne nye duppeditten. Robotstøvsugere har virkelig hjulpet nordmenn med å gjøre hverdagen enklere. Ennå er det mange som ikke har skaffet seg en robotstøvsuger, så nå er kanskje tiden inne?

Teknologien har gått videre siden de første robotstøvsugerne kom på markedet, og støvsugerne har med tiden blitt mye mer intelligente. Vi anbefaler spesielt robotstøvsugerne fra Neatsvor-serien, hvor de ulike modellene er kåret til både best i test og beste budsjettvalg her hos oss. Dette er noen av fordelene du får med robotstøvsugerne fra Neatsvor:

  • Automatisk lading.
  • Kompatibel med App.
  • Vask og mobb funksjon.
  • Lang batteritid.
  • Kraftig sugeevne.

2. Airfryer

Cosori Premium Smart Test

En airfryer er et kjøkkenredskap du visste at du trengte, men ikke visste fantes. Airfryers er frityrsteking på en moderne måte uten søl og et lager av matolje. På grunn av hurtigsirkulerende varmluft, blir maten fritert uten andre hjelpemidler. En airfryer er hendig og tar seg godt ut på kjøkkenbenken. Hjemmelagde pommes frites og fried chicken er ikke lenger en drøm. Med en airfryer er det virkelighet!

Matlaging er noe som tar tid og kan være årsak til konflikt og krangling. Med en slik luftfrityr begrenser man ikke bare tiden det tar å tilberede mat, det er sunnere og mindre energikrevende.

Cosori Premium Smart er blant de beste på markedet med fordeler som brukervennlighet og funksjonalitet, samt moderne design og enkel å rengjøre. Mobilappen som følger med er markedets beste.

3. Oppblåsbart boblebad

Oppblåsbart spabad test

Korona-tid og ferie passer dårlig sammen, og hvor lenge det vil være slik er det ingen som vet. I mellomtiden kan man nyte spa og velvære akkurat som på cruiset eller et all-inclusive hotell i syden. Med et oppblåsbart boblebad kan man til og med kose seg utendørs under stjernehimmelen en iskald vinternatt.

Det er ingen ekstra utgifter med å fylle opp et boblebad på terrassen. De er enkle å montere og kan fungere som dekorative tilbehør til ethvert hjem. Det er et flott gavetips til hjemmet for hele familien, med plass til alle. Velgjørende bobler kan være et nyttig avbrekk i en hver situasjon!

Et rimelig alternativ når man må holde seg hjemme, og dessuten et uovertruffet tilbehør i en aktiv hverdag. Vi har selv testet Lay-Z-Spa Helsinki, og er svært fornøyde med produktet. Foruten den raske monteringen, fungerer badet med massasjebobler og hurtigvarmesystem, og regnes som et helårs jacuzzi boblebad.

4. Lydplanke

Lydplanke

Våre hjem er mer og mer helautomatiske, noe som gir oss større frihet og en mer selvstyrt hverdag. Men uten en lydplanke er ikke hjemmet komplett. For lydplanken har flere muligheter enn mange hadde trodd. Ikke bare som et lite surroundanlegg som gjør spillefilmen enda mer intens, men også som et helhetlig lydanlegg med toner av musikk i hele rommet.

Selv om en lydplanke monteres i forbindelse med tv-apparatet, så trenger man ikke å begrense den til nyheter og sport. Dessuten tar den mye mindre plass enn et stort lydanlegg. Lydplanker fungerer med Bluetooth-teknologi og de fleste lydformater, så tilkoblingen er trådløs og enkel.

La filmstunder bli mer spennende og musikken fylle rommene på en helt ny måte. Med lydplanke skiller man seg ut og reduserer ledninger, plassmangel og strømforbruk. Et godt gavetips til hele familien.

5. Avfukter

Illustrasjonsbilde for luftavfukter

Et gavetips til hjemmet som ikke alle kjenner til er avfukteren. Kanskje til mannen som elsker å finne bærekraftige løsninger som sparer penger og forbruk, samtidig som avfukteren sørger for at husets verdi ikke forringes når fukt og råte kan oppstå.

Avfukteren fungerer under noen enkle termofysiske lover og prinsipp. For når den oppdager fukt eller vanndamp i luften trekker den seg til fukten og avkjøler det. Kondensatoren vil ta luften til en temperatur under og spre den ut igjen i rommet. På denne måten fjernes fuktigheten fra den omkringliggende luften.

Riktig luftkvalitet er ikke bare viktig for husets ve og vel, men også menneskene som bor der. En luftavfukter sørger for at inneluften renses, slik at barn og voksne kan puste renere luft.

6. Luftrenser

Luftrenser test

En annen duppeditt som renser luften og bedrer inneklima er luftrenseren. Det kan være et nyttig hjelpemiddel for dem som sliter med luftveisplager. Mange vet heller ikke at de har problemer med luftveiene før de får installert en luftrenser. Vi anbefaler en luftrenser som gave til hjemmet, da alle kan få en bedre helse med den.

Det er mange grunner til at inneklimaet kan være dårlig. Støv, bakterier og dårlig ventilasjon er gode eksempler. Dette kan føre til luftveisplager, hodepine og tørr hud. Med en luftrenser kan man få tilbake energien og vitaliteten. Man kan få tilbake arbeidsevnen!

Det er mange funksjoner man får med en luftrenser, noe som gjør den til et av de beste gavetipsene til hjemmet. Klimaanlegg har lang erfaring med hus og hjem-applikasjoner, og luftrenserne deres er populære hjemmeartikler.

I vår luftrenser test får du full oversikt over de beste luftrensere på markedet!

7. Espressomaskin

Kaffemaskin

Morgenkaffe, lunsjkaffe, kaffe på hjemmekontor og til selskap. Vi nordmenn elsker kaffe og har fått mer og mer smaken på espresso. Den lille ekstra koppen som vekker oss og gir oss energi. Den er innkapslet og enkel å putte i en espressomaskin som ordner kaffe med den smaken man selv ønsker.

Mange tror at espressomaskiner er dyre og unødvendige, men tenk litt på det selv. Nøyaktig dose kaffe og lite vann kan få selv strømsparerne til å tenke seg om. Med en espressomaskin blir det ikke kald kaffe til overs, bare akkurat den mengden man selv vil ha for å sette i gang dagen.

En fullautomatisk espressotrakter legger opp mengder og tilbehør etter din smak. Er det dette hun skal få i gave i år?

8. Kokkekniver

Kokkekniver

Et sett med kokkekniver kan være en flott gave til hjemmet. Det er mange grunner til å komplementere kjøkkenet med kokkekniver. Det kan være fordi man har fullt opp med slitte og gamle kniver, eller at man skulle hatt kokkekniver til forskjellig bruk.

Et kokkeknivsett er en eksklusiv gave man kan gi til ansatte og kunder som firmagave, eller en fin gave til dem som elsker å lage god mat. Og hvorfor ikke legge til knivsliper og skjærefjøl når man først er i gang? Kniver kan holdes i hevd ved å slipe dem jevnlig slik at de bevarer skarphet og stivhet.

Man kan kjøpe et billig kokkesett på en enkel butikk, men med eksklusive kokkekniver fra Bakeren og Kokken, får man utvalgte kokkekniver anerkjent av spesialister. Kniver til matlaging er så mangt, og her kan man finne kniver man kan sette i en vakkert designet knivblokk.

Avatar

Bård Fjeldavli

Bård Fjeldavli har solid teknisk innsikt omkring temaene bolig og oppussing. Han er dedikert til å veilede leserne mot de beste valgene, spesielt når det gjelder ulike tjenester som leveres til hjemmet. Her nevner vi både strømleverandører, boligalarmer og ulike eiendomsmeglere. Bård har bakgrunn fra logistikk, og skilter med en bachelorgrad fra 2013 hvor han dykket dypt inn i emner som lager, transport og salg.
facebook-social twitter-social webpage-social