Fotobøker: Bevar minnene med kjæledyret ditt

fotobok

De fleste med kjæledyr kjenner seg nok igjen i at dyret fort blir en stor og viktig del av familien.

Likevel er de fleste kjæledyr dessverre bare i livet vårt en liten stund – med mindre du har en skilpadde, så klart.

Kjærligheten for kjæledyrene går imidlertid aldri bort, og det kan derfor være fint å ha en måte å gå tilbake i tid og minnes dem på. Hva kan vel da være bedre enn å ha en fotobok å se igjennom?

Fotoknudsen logo

Fotoknudsen

Se tilbud på fotobøker hos Fotoknudsen!

Det er lett å miste viktige minner av kjæledyret

Som eier av kjæledyr dras mobilen mest sannsynlig opp av lommen titt og ofte for å dokumentere en morsom eller søt hendelse kjæledyret ditt gjør. Over årene fylles kamerarullen mest sannsynlig opp med et titalls, hvis ikke hundretalls, bilder av hva familiens hund, katt, marsvin eller lignende gjør.

Disse bildene holder ofte noen av de beste øyeblikkene i livet – enten det var fordi det var dagen man endelig hentet kjæledyret og introduserte det til resten av familien, fordi kjæledyret ble med på en minnelsesrik tur med familien, eller fordi kjæledyret fikk hele familien til å le av en morsom og søt grimase den gjorde.

Bilder av viktige hendelser som ligger på kamerarullen kan imidlertid fort bli glemt. Og når man plutselig en dag inderlig ønsker å minnes de viktige og fine øyeblikkene med kjæledyret, kan det fort hende at alle bildene plutselig er borte fordi man har byttet mobil uten å huske og overføre alle bildene.

Samle alle bildene på ett og samme sted

Med en fotobok kan du imidlertid bevare alle de minnelsesrike opplevelsene man har hatt med kjæledyret sitt for alltid.

Enten du ønsker å minnes et kjæledyr som har gått bort, ønsker å gi en bok med bilder av kjæledyret som gave til familie og nære, eller om du rett og slett bare har lyst til å samle en fotobok av året som har gått med familien og kjæledyret – kan en fotobok være en superfin og lett løsning!

Design fotoboken i den stilen du selv vil

Med en fotobok fra Fotoknudsen kan du samle de beste øyeblikkene med kjæledyret i en bok av høy kvalitet. Fotobøkene kommer i mange ulike størrelser og formater, og kan lages raskt og enkelt ved å bestille den rett fra PCen, nettbrettet, mobilen, eller gjennom Fotoknudsens egen app.

Du kan selv velge om du vil lage fotoboken helt fra bunnen av i Fotoknudsens fotobokprogram, eller ved hjelp av deres Smart Assistant som lager fotoboken automatisk for deg på bare noen få minutter!