LOS Strøm Erfaringer: Hva er kundenes dom?

Los Strøm Feature

Inneholder annonsørlenker

LOS er et strømselskap fra Agder som leverer tjenester til privatmarkedet. Med høy kompetanse på strømpriser velger mange LOS når prisene øker. Vi ser nærmere på kundenes erfaringer med LOS!

Har du en strømavtale du ikke er fornøyd med eller som ikke passer ditt forbruk, så kan det være smart å ta en titt på alternativene. Det fine er at man stort sett kan velge mellom flere strømleverandører uansett hvor man bor i Norge. En av fordelene med LOS er at de har tilpassede strømpriser for alle mulige husholdninger.

For å få best mulig inntrykk av hva LOS Strøm står for har vi sett mer på historien til selskapet, og samtidig tatt en grundig gjennomgang av kundenes erfaringer.

Los Strøm

LOS Strøm

Se tilbud på strøm via LOS!

LOS Strøm: Kort Oppsummert

LOS Strøm er et underselskap av Agder Energi som ble stiftet i 2001. Grunnen til å skille ut denne delen av tjenesten var at selskapet kunne fokusere på å levere gode strømpriser til privatmarkedet, et marked som i stadig større grad brukte mer strøm.

LOS Strøm er en av landets beste strømleverandører som har omstilt seg raskest til det grønne skiftet. Det innebærer blant annet energi fra utelukkende fornybare energikilder. Det i seg selv er ikke noe nytt, da vi i Norge har kunnet produsere vannkraft i over 100 år. Men LOS Strøm har tatt miljø-tanken et steg videre. Som sertifisert miljøfyrtårn følger LOS strømkundene inn i den nye tiden med tjenester som solcelle-energi og elbil-lading.

Her ser du noen grunner til at LOS Strøm har fått stor oppmerksomhet.

  • Energilosen med aktuelle bloggartikler.
  • LOS-fondet støtter idrett og kultur.
  • Rabatt på boligalarm ved å gå over til LOS.

Men det folk spør seg mest om er naturligvis strømavtalene. Ifølge Forbrukerrådet er strømprisene fra LOS de bevist billigste spotprisavtalene. Vi ser nærmere på noen av strømavtalene til LOS Strøm!

LOS Fastpris

Svært mange nordmenn har i løpet av den siste tiden fått kjenne på den brutale økningen i strømprisen. Heldigvis er det flere leverandører som har sett behovet for en fastprisavtale, og LOS Strøm er en av dem.

Hos LOS Strøm kan du velge å binde strømprisen i 6 eller 12 måneder, slik at du får en fast sum per kWh uavhengig av spotprisen. Disse avtalene er spesielt gunstige for deg som har behov for forutsigbare løsninger. Samtidig gir avtalene trygghet i form av beskyttelse mot ekstreme svingninger i strømprisene.

Vi i redaksjonen setter stor pris på at LOS har lansert disse fastprisavtalene, og om trygghet og forutsigbare løsninger er viktig for deg anbefaler vi at du vurderer en fastprisavtale!

Los Strøm

LOS Strøm

Se tilbud på strøm via LOS!

LOS Spotpris

LOS spotpris er den mest populære strømavtalen til LOS. Det forekommer en fast månedspris på 29 kr og et visst påslag per kWh. De som bytter til LOS Spotpris får samtidig 200 kroner avslag på første faktura.

Dessuten gir strømavtalen en rekke rabatter på opplevelser som kinobesøk og andre kommende aktiviteter. Det er enkelt og hurtig å endre til LOS Spotpris!

LOS Fornybar

Mange er fremdeles skeptiske til fornybare energikilder som kan endre måten vi bruker energi på. Likeså er det helt klart at fornybare energikilder er veien til å redusere CO2-utslipp.

Selv om Norge har vært en pioner på vannkraft i mange år allerede, så er det nemlig implementering av systemer som billading og passivhus som gjør at vi kan ta energikildene i bruk. Med LOS Fornybar strømavtale kan du være enda litt mer miljøbevisst med en strømpris som er meget konkurransedyktig. For dem som produserer strøm med solpanel, gir selskapet tilbake 100 øre/kWh!

COOP Strøm

Coop Strømavtale gir ikke bare en god strømpris som følger markedsprisen, den gir også kundene gode Coop-tilbud. Men det viktigste av alt, man får også 200 kroner velkomstbonus og 2% medlemsbonus på alt forbruk!

For noen som bruker Coop som førstevalg av dagligvareforhandlere, så er det mye å hente på oppspart bonus i de første månedene av året. Det er da det er kaldest og strømprisen høyest. På denne måten kan man få god bruk for oppsparte midler gjennom Coop-avtalen, som kommer i tillegg til det man handlet av dagligvarer gjennom året.

Los Strøm

LOS Strøm

Se tilbud på strøm via LOS!

LOS Strøm Erfaringer: Hva sier kundene?

LOS Strøm har vunnet flere kåringer for sin strømtjeneste, slik som EPSI-prisen i 2019 og for å ha hatt de mest fornøyde kundene ifølge Norsk Kundebarometer.

Men hvilke erfaringer er det kundene har med LOS Strøm? Er det ting som kommer fram her som kan få deg til å bestemme deg for LOS Strøm på nyåret, eller er det elementer som tilsier at du bør styre unna?

Bytt.no

Bytt.no logo

Det er ingen tvil om at LOS er et strømselskap med et godt rykte. Bytt.no, som er en sammenligningstjeneste på nett, har bemerket hvor godt likt LOS er blant kundene.

Av de 165 omtalene er i alt 117  (71%) positive tilbakemeldinger. Totalen gir oss et snitt på 3,7 / 5 stjerner, som er blant de høyeste vi har registrert her hos oss. Her er noen av uttalelsene:

Jostein A:

Topp app som viser alt av forbruk og historikk. Finnes nok ikke bedre avtale enn coop strømavtale på sikt.

Inger:

Tipser om gode tilbud, f eks pt 2 mnd fastpris. Alltid hyggelig og hjelpsom Kundesupport.

Ann Christine:

God kommunikasjon og oppfølging. Rask og god service. Stabilt.

Noe vi bemerker oss her i redaksjonen er at mange synes LOS Strøm kundeservice er flinke til å informere kundene om mulige besparelser. Vi ser også at selskapet følger godt med, og besvarer alle omtaler som kommer til dem i feeden.

Los Strøm

LOS Strøm

Se tilbud på strøm via LOS!

Norsk Kundebarometer (NKB)

Norsk Kundebarometer

LOS Strøm er igjen tilbake på vinnersporet. Med en solid 4. plass på bransjelisten for strøm og en 119. plass generelt, plasserer de seg langt oppe på listen over selskapene med de mest fornøyde kundene. Scoren deres viser dette:

  • Stjerner: 2 / 5
  • Tilfredshet: 68,3 / 100
  • Lojalitet: 76,9/ 100

LOS har alltid havnet høyt oppe på listene til NKB, og vi føler oss trygg på at LOS tilbyr avtaler med høy kvalitet!

EPSI Norge

EPSI Logo

Epsi er et uavhengig analyseverktøy for å finne kundetilfredshet. I Norge har de drevet med studier og undersøkelser rettet mot forbrukere og tilbydere siden 1989. Det enkleste for å finne ut hva Epsi har funnet ut, er å søke på LOS eller strøm i søkefeltet. Og for å si det rett ut: vi er ikke skuffet!

Her vil nok mange glede seg over LOS som scorer hele 83,1 / 100 poeng, og LOS vinner dermed kåringen når det gjelder tillit blant kundene. De vinner også på kundehåndtering, og får en 14. plass (på tvers av alle bransjer) for kundetilfredshet. Mildt sagt imponerende!

LOS Strøm Erfaringer: Oppsummert

Skal man bytte strømleverandør så er LOS Strøm et trygt valg. Så enkelt er det.

Det som er viktig for strømkunder er som regel strømpris og oversiktlighet. Det er tydelig at LOS Strøm ikke bare leverer på disse punktene, men også er frampå for å hjelpe kundene om de ikke har riktig strømavtale for sitt forbruk.

LOS Strøm har mange gode avtaler for strøm, slik at kundene har mulighet til å vurdere avtalene opp mot forbruket. For dem som vil få litt mer ut av strømmen nevner vi også gode avtaler med både Coop, OBOS, Norsk sykepleierforbund og NAF.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på Energilosen. Dette er LOS’ egne informative blogg, hvor man får knallgode tips på alt som har med strøm å gjøre!

Los Strøm

LOS Strøm

Se tilbud på strøm via LOS!

Kilder