Lekekjøkken til barn: Disse er best i test

lekekjøkken barn

Inneholder annonsørlenker

Drømmer barnet ditt om å bli en mesterkokk på kjøkkenet? Eller ønsker du bare at de skal få muligheten til å være kreative? Da vil et lekekjøkken være et perfekt tilskudd!

Som foreldre er det ingenting som gleder oss mer enn å se barna våre drømme, utforske og skape. Helt fra de første øyeblikkene i sandkassen med former og sandkaker til kulinariske mesterverkene som ruller ut fra kjøkkenet – det er ingen grenser for barnas kreativitet og nysgjerrighet!

Alle vet at det er viktig å støtte barnas utvikling på en engasjerende og morsom måte. Og hva er bedre enn et lekekjøkken? Et lekekjøkken oppmuntrer barna til å bruke fantasien, samtidig som det fremmer viktige ferdigheter.

Et lekekjøkken handler ikke bare om å lage mat. Det gir en mulighet for barna å lære seg å samarbeide med andre, utvikle finmotorikken, lære om måling og proporsjoner samt utforske ulike teksturer og smaker. De kan utforske på egen hånd, eller invitere venner og søsken i en rollelek med kokker, servitører og gjester. Her får man full frihet til å være så kreativ man vil, mens de forvandler lekematen til kunstverk!

I denne testen vurderer vi et utvalg av lekekjøkken for barn, og legger vekt på blant annet funksjoner og tilbehør, sikkerhet, kvalitet og kundeanmeldelser. Hvilket lekekjøkken ble best i test?

Lekekjøkken Test: Våre anbefalinger

Oppsummert er dette rangeringen i vår gjennomgang av lekekjøkken. Du kan selvfølgelig lese mer om hvert kjøkken lenger ned i testen.

Lenkene i denne oppsummeringen fører til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.

 1. Hape Delicious Memories
 2. Classic World Lekekjøkken
 3. KidKraft Vintage
 4. Disney Princess Lekekjøkken
 5. Sebra Lekekjøkken
 6. Brio Lekekomfyr

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

1. Hape Delicious Memories

Hape Delicious Memories

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Hape Delicious Memories
Anbefalt for: Fra 3 år Tilbehør: Kjøkkenutstyr og redskaper (15) Materiale: Treverk, metall Sikkerhet: Avrundede kanter Justerbart: Nei Størrelse (H x B x D): 97 x 98 x 37 cm

Hape Delicious Memories kommer godt ut i vår gjennomgang av lekekjøkken. Her kan den minste invitere venner og søsken for å utfolde sin kreativitet og nysgjerrighet på kjøkkenet.

Det største kjøkkenet

Lekekjøkkenet fra Hape er det største kjøkkenet i denne testen. Kjøkkenet har flere funksjoner og tilbehør enn noen av de andre, så her kan man virkelig få testet evnene sine.

Kjøkkenet passer like godt til ett barn som til flere, og er en fin mulighet for barna til å få testet samarbeidsevnene sine.

Lekekjøkkenet er laget av solid tre og metall, slik at det holder seg i mange år. Dette kjøkkenet er anbefalt for barn fra 3 års alder.

Masse tilbehør

Lekekjøkkenet fra Hape kommer med det meste av utstyr som minstemann trenger. Her får du både ovn med klokke, kjøleskap, vask, integrert kaffemaskin, ventilator med lys og det beste av alt – nemlig en mikrobølgeovn som plinger når den er ferdig!

I tillegg får barna med det de trenger av utstyr, både stekepanne og kjele samt kjøkkenredskaper. De får selvfølgelig også med kaffekopper som de kan servere nytraktet «kaffe» med.

Med på kjøpet følger det også med 2 søte kaktuser som passer perfekt på kjøkkenbenken.

Passer for flere

Dette alt-i-ett kjøkkenet er perfekt for å lære nye ferdigheter og å kommunisere med andre. Kanskje man kan tildele barna ulike roller, der en har ansvaret for forrett og en annen for hovedrett? Det er selvfølgelig familien som får æren av å «prøvesmake»!

Delicious Memories er også et kjøkken som barna vil kunne ha glede av ettersom de blir større. Når de blir store nok har de mer enn nok erfaring til å hjelpe familien på det ordentlige kjøkkenet!

Oppsummering

Hape Delicious Memories er et komplett kjøkken der barna virkelig får levd seg inn i rollen. Det er fylt opp med alt de skulle trenge for å lage de deiligste retter. Lekekjøkkenet er av god kvalitet, og barna vil kunne ha glede av det i mange år.

Totalt sett kommer Hape Delicious Memories ut som vår favoritt. Kjøkkenet er stort slik at flere kan leke sammen, og det inkluderer en masse utstyr som barna vil ha mye glede av.

Fordeler

 • Mye tilbehør.
 • Avrundede kanter.
 • Stort kjøkken.
 • Mikrobølgeovn som plinger.
 • Solide materialer.

2. Classic World Lekekjøkken

Classic World Lekekjøkken

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Classic World Lekekjøkken
Anbefalt for: Fra 3 år Tilbehør: Kjøkkenredskaper Materiale: Treverk Sikkerhet: Giftfri farge Justerbart: Nei Størrelse (H x B x D): 91 x 84 x 31 cm

Classic World er et stort og komplett lekekjøkken som barna kan ha glede av i mange år. Her kan barna diske opp mange retter for hele familien!

Komplett kjøkken

Classic World er et stort lekekjøkken der barna virkelig kan leve seg inn i rollen. Kjøkkenet har rikelig med oppbevaring slik at barna kan holde det pent og ryddig mens de kokkelerer. Her får de med både et underskap og et «kjøleskap».

Lekekjøkkenet kommer også med en stekeovn, vask med kran, og 2 kokeplater med tilhørende brytere. Det følger også med kjøkkenredskaper som stekespade og sleiver, samt kjeler.

Mange detaljer

Vi er positivt overrasket over mengden detaljer dette lekekjøkkenet har. Dette er det eneste kjøkkenet i denne testen som har vindu- og kjøkkengardiner. En artig detalj!

Samtidig har kjøkkenet en veggklokke, slik at barna kan følge med på tiden mens kaken står i ovnen. Kjøleskapet har også en handleliste der barna kan føre opp ingrediensene de trenger for neste rett.

Holdbart materiale

Lekekjøkkenet er laget av tre, noe som gjør det solid og slitesterkt. Alt tilbehøret er også laget av tre. Classic World vil derfor holde i lang tid fremover, og vil ikke bare være til glede for dine barn, men potensielt også deres barn etter hvert.

Treverket er malt med giftfri farge, noe som ivaretar sikkerheten for de minste. Dette setter vi pris på!

Oppsummering

Lekekjøkkenet fra Classic World er et stort kjøkken som passer godt for alle barn fra 3 år. Vi liker godt at dette er et kjøkken som også passer til de litt større barna.

Lekekjøkkenet kommer med mange fine detaljer og tilbehør, slik at barna kan leve seg inn i rollen – igjen og igjen.

Fordeler

 • Komplett kjøkken.
 • Mange detaljer.
 • Artig veggklokke.
 • Holdbart materiale.
 • Bra med oppbevaring.

3. KidKraft Vintage

KidKraft Vintage

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
KidKraft Vintage
Anbefalt for: Fra 3 år Fargevalg: 2 (Rosa / Hvit) Tilbehør: Nei Materiale: MDF Sikkerhet: Avrundede kanter Justerbart: Nei Størrelse (H x B x D): 83 x 90 x 29 cm

KidKraft Vintage er et fullstappet kjøkken med morsomme funksjoner for barna. Her kan de leke sammen i flere timer, og samtidig lære seg viktige ferdigheter.

Vintage-kjøkken

KidKraft Vintage har et vintage design som drar oss rett inn i en retro «American diner». Lekekjøkkenet er laget av stabilt treverk, og passer rett inn på barnerommet. Her kan du også velge om du vil ha et rødt, hvitt eller rosa kjøkken. Lekekjøkkenet passer for alle barn over 3 år.

Her kan barna utfolde sine ideer og være så kreative de bare vil. KidKraft Vintage er et flott verktøy der barna kan utvikle sine ferdigheter på kjøkkenet, samt samarbeide og kommunisere med andre for å ha et velfungerende kjøkken.

Mange artige funksjoner

KidKraft Vintage kommer med en rekke funksjoner, som blant annet mikrobølgeovn, kjøleskap, stekeovn, kokeplater, vask og til og med en is-dispenser på kjøleskapet.

Ikke minst er kjøkkenet utstyrt med en telefon slik at barna enkelt kan ta imot alle bestillingene som kommer inn. Det har også rikelig med oppbevaringsplass, slik at de får plass til alt de skulle trenge.

Et lite minus er at lekekjøkkenet ikke kommer med tilbehør, men produsenten har et godt utvalg som man kan kjøpe utenom. Man kan for eksempel oppgradere kjøkkenet ved å tilføre et smoothie- eller bakesett. Eller hva med et sett med dagligvarer?

Oppsummering

KidKraft Vintage tilbyr mange muligheter for barna, og har mange morsomme funksjoner som barna vil elske.

Det trekker litt ned at det ikke kommer med noe tilbehør, men produsenten har flere tilbehørssett som vil gjøre kjøkkenet komplett.

Fordeler

 • Avrundede kanter.
 • Tilgjengelig i flere farger.
 • Mange artige funksjoner.
 • Stilig Vintage-design.

4. Disney Princess Lekekjøkken

Disney Princess Lekekjøkken

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Disney Princess Lekekjøkken
Anbefalt for: Fra 3 år Tilbehør: Kjøkkenutstyr, ingredienser og servise (20+) Materiale: Hardplast Sikkerhet: Inneholder små deler, avrundede kanter Justerbart: Nei Størrelse (H x B x D): 90 x 43 x 28 cm

Disney Princess lekekjøkken er et morsomt og fargerikt kjøkken som barna får lyst til å leke med. Her kan de både kokkelere og servere, og det passer fint for 1 – 3 barn som vil leke sammen.

Masse tilbehør

Dette lekekjøkkenet fra Disney inneholder alt barnet ditt kan trenge for å servere de lekreste «retter». Lekekjøkkenet er ikke det største, men det er definitivt et av de som har mest tilbehør inkludert.

Disney Princess lekekjøkken har både komfyr, stekeovn og kjøkkenvask. Samtidig har kjøkkenet praktiske oppbevaringsmuligheter for alt tilbehør som minstemann måtte trenge.

Lekekjøkkenet kommer med både en stekepanne- og spade, samt bakebolle med både sleiv og ballongvisp. I tillegg får barna med morsomme matvarer som melk, kakao, te og pasta. Hvorfor ikke lage en pastarett med kremet sjokoladesaus? Her kan barna leke seg med kreativiteten i flere timer!

Disney har også «jukset litt», og har dermed med nybakte muffins med topping som kan serveres med en gang. Barna kan også bruke det komplette serviset når de er klare for å servere!

En Disney-drøm

Lekekjøkkenet fra Disney er prydet med alle våre favoritter fra Disney-universet, og man kan ikke unngå å komme i godt humør når man ser på det. Her finner vi blant annet Bella, Aurora, Askepott, Mulan og Snøhvit.

Alle er kjente og kjære karakterer fra barnefilmene vi husker så godt, noe som er til glede for både barn og voksne.

Fint for flere barn

Disney Princess lekekjøkken passer perfekt for søsken som leker sammen, eller sammen med venner som kommer på besøk. Her kan èn være kokken som disker opp matretter, en annen kan dekke på bord og servere, og den tredje er jo selvfølgelig gjesten som får alt servert.

Det vi liker godt med dette kjøkkenet er at det ikke bare er gøy å leke med, men at barna også kan lære nyttige egenskaper av det. De kan for eksempel lære seg å samarbeide, få bedre finmotorikk og lære om måling og proporsjoner av mat.

Oppsummering

Disney Princess lekekjøkken er en morsom og lærerik aktivitet for de minste barna. Her kan de utfolde sin kreativitet og lære nye ferdigheter, og man kan gjerne være flere som leker sammen.

Vær obs på at det følger med mindre deler i tilbehøret, så følg med når barna leker.

Fordeler

 • Masse tilbehør.
 • Artig design.
 • Favoritter fra Disney-universet.
 • Fornuftig pris.

5. Sebra Lekekjøkken

Sebra Lekekjøkken

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Sebra Lekekjøkken
Anbefalt for: Fra 1 år Tilgjengelige farger: 2 (Hvit / Rosa) Tilbehør: Nei Materiale: Tre, rustfritt stål, akryl Sikkerhet: Avrundede kanter Justerbart: Nei Størrelse (H x B x D): 50 x 38 x 58 cm

Lekekjøkkenet fra Sebra kommer i flere farger og i et tidløst design. Det passer like godt inn på barnerommet, som i stuen.

Enkelt design

Dette lekekjøkkenet fra Sebra har det reneste og enkleste designet av alle i testen. Samtidig som det er enkelt, er det også søtt og morsomt, og passer inn i ethvert barnerom. Det enkle designet fremmer detaljene, slik at det er nettopp lekekjøkkenet som kommer i fokus. Det har ovn, 2 kokeplater og en vask i metall med kran.

Her kan barna la fantasien løpe mens de kokkelerer på lekekjøkkenet. Barna kan leke at de vasker salaten i vasken mens lasagnen står i ovnen. Barna kan også skru på knappene på siden.

Designet gjør at lekekjøkkenet også passer i for eksempel stuen. I tillegg til at det er en lek for barna, er det jo også et litt morsomt blikkfang for oss voksne!

Solide materialer

Lekekjøkkenet passer for alle barn fra 1 år og oppover. Det er laget av solid treverk og metall, slik at det skal vare i mange år fremover. Her kan barna drive på mange timer om de vil.

Et lekekjøkken av treverk er også i tråd med vårt ønske om et bærekraftig alternativ. Dette kjøkkenet vil trolig bli et arvegods som dine barn gir videre til sine barn igjen, som igjen gir det videre til sine barn.

Nettopp derfor er det enkle designet så fint, for det vil aldri gå av moten!

Tilbehør

Vi biter oss merke i at lekekjøkkenet fra Sebra ikke kommer med noe tilbehør. Dette er et lite minus i margen, da veldig mange lekekjøkken har med dette. Samtidig kan du få kjøpt dette utenom, da Sebra har en rekke med tilbehør i samme stil. Men med et barns kreativitet kan jo hva som helst være kjøkkenredskaper.

Vi gleder oss også over at lekekjøkkenet fra Sebra kommer i flere ulike farger. Du kan velge mellom blant annet elefantgrå, rosa eller hvit.

Oppsummering

Lekekjøkkenet fra Sebra har et enkelt og tidløst design, og det passer perfekt inn i et hjem med nordisk stil. Det solide byggematerialet vil vare lenge, slik at fremtidige generasjoner også vil kunne ha mye moro med dette.

På den negative siden følger det ikke med noe tilbehør. Til gjengjeld har produsenten tilbehørsett utenom man kan kjøpe.

Fordeler

 • Tidløst design.
 • Solide materialer.
 • Tar lite plass.

6. Brio Lekekomfyr

Brio Lekekomfyr

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Brio lekekomfyr
Anbefalt for: Fra 3 år Tilbehør: Nei Materiale: Tre Sikkerhet: Avrundede kanter Justerbart: Nei Størrelse (H x B x D): 50 x 40 x 30 cm

Denne lekekomfyren fra Brio er laget av solid treverk og vil kunne gi ditt barn glede i lang tid fremover. Den freshe rødfargen passer dessuten perfekt på barnerommet.

Holdbart materiale

Lekekomfyren fra Brio er laget av holdbart og stødig treverk, slik at barna kan leke med denne i mange år fremover. Treverk er slitesterkt, og tåler godt litt søl og gris.

Den spreke rødfargen passer perfekt inn på barnerommet, og oppmuntrer til lek og moro. Lekekomfyren passer fint for alle barn fra 3 års alder, og kan brukes alene eller sammen med venner. Her kan barna utfolde seg og være så kreative de bare kan!

Fine detaljer

Noe av det første vi tenker over er at komfyren har knapper og innstillinger slik en vanlig komfyr har, noe som gir enda mer sjarm.

Her kan barna velge innstilling for om de skal bake brød, kringle eller kake med knappen på venstre side. De må også bruke hjulet for å manuelt velge riktig temperatur. Komfyren åpner barna enkelt med håndtaket på fremsiden.

Lekekomfyren har også 3 kokeplater. De har hvert sitt hjul der barna må velge hvilken temperatur som er riktig. Som med en hvilken som helst komfyr, må barna prøve seg frem for å finne riktig innstilling.

Lekekomfyren fra Brio kommer dessverre ikke med tilbehør. For barn flest er ikke dette noen hindring, da de kan bruke det meste som kjøkkenredskaper. Gi de et forkle og grytevotter, og de kan la fantasien løpe løpsk med denne lekekomfyren!

Oppsummering

Lekekomfyren fra Brio passer utmerket til mindre barn over 3 år. Den er laget av solid treverk slik at den tåler å bli brukt lenge.

Det eneste negative er at den ikke kommer med noe tilbehør, slik at man eventuelt må kjøpe dette utenom.

Fordeler

 • Lav pris.
 • Kompakt.
 • Stilig rødfarge.

Andre gode produkter til barna

Det er selvfølgelig ikke bare lekekjøkken som kan være morsomt og lærerikt for barna. Her hos Hjem og Hage har vi tatt for oss flere ulike produkter som bidrar til både læring og aktivitetet for barna – og ikke minst, at de kan ha de gøy. Her nevner vi blant annet babygym og trampoliner.

Vi i redaksjonen har også tatt en gjennomgang av ulike babycalls på markedet. Vår test av babycall kan du lese her!

Kjøp av lekekjøkken: Nyttig å vite

Sikkerhet

Sikkerhet: Når det kommer til barna er det sikkerheten som er det aller viktigste. Lekekjøkkenet bør derfor være stabilt, uten skarpe kanter som barna kan skade seg på.

Om de aller minste skal prøve seg på lekekjøkkenet er det også viktig å påse at det ikke er mindre avtakbare deler på kjøkkenet som barna eventuelt kan prøve å spise.

Generelt sett bør du alltid holde oppsyn med barna mens de leker på lekekjøkkenet.

materiale

Materialer: Lekekjøkken finnes i mange ulike materialer.

De vanligste materialene er plast, tre og metall.

Fordelen med plast er at vekten på kjøkkenet vil bli lav, samtidig som det er enkelt å rengjøre om det blir litt søl.

Plast er likevel ikke det mest holdbare materialet. Lekekjøkken i tre er som oftest langt mer robuste, og vil generelt sett ha lengre levetid.

Størrelse

Størrelse: Før du kjøper et lekekjøkken bør du naturligvis vurdere størrelsen på kjøkkenet.

Barna vil nok ha det mest moro på et lekekjøkken som har en viss størrelse. Det er jo tross alt artig om lekekjøkkenet minner litt om et vanlig kjøkken.

Her må du rett og slett vurdere hvor mye penger du ønsker å legge i lekekjøkkenet, samt hvor stor plass du har til rådighet.

alder lekekjøkken

Anbefalt alder: Når du kjøper leker til barna bør du alltid forholde deg til den anbefalte alderen.

For lekekjøkken er det stort sett barn fra 3 år og oppover som får mest utbytte av produktene. Lekekjøkken passer i de fleste tilfeller for barn fra 3 til omtrentlig 6 år.

Noen få lekekjøkken passer også for barn fra 1 år og oppover.

tilbehør lekekjøkken

Tilbehør: Det er store variasjoner om man ser på tilbehøret som følger med på et lekekjøkken.

Noen av produktene leveres med artige stekepanner, gryter, stekespader, mikrobølgeovn og mye mer.

Mens noen lekekjøkken har mye tilbehør, leveres andre helt uten ekstra tilbehør. I disse tilfellene kan du som regel kjøpe ekstra tilbehør separat.

Design

Design: Lekekjøkkenet skal jo tross alt stå fremme, enten det er i stuen eller på soverommet. Da er det jo fint om lekekjøkkenet også ser greit ut.

Barn har ofte en tendens til å like knæsje og spennende farger. Mange lekekjøkken kan kjøpes både i rosa og blå farge.

læring lekekjøkken

Læringsutbytte: Lekekjøkken er flotte for å stimulere barnas fantasi og kreativitet, men de kan også være pedagogiske.

Se etter kjøkken som oppmuntrer til læring gjennom lek, for eksempel ved å introdusere konsepter som sortering, måling og samarbeid.

pris

Pris: Prisen for et lekekjøkken varierer stort sett fra omtrentlig 500 kroner til 3000 kroner.

De største og best utstyrte produktene har ofte en høyere prislapp enn de enklere modellene.

Gode grunner til å kjøpe et lekekjøkken

Et lekekjøkken er faktisk mer enn bare et leketøy for barna. Med et lekekjøkken i hus kan barna få testet ut både kreativiteten, fantasien og evnen til å samarbeide med andre barn. Faktisk omtales lekekjøkken som et godt pedagogisk verktøy som gir mer verdi enn bare gøy og moro.

Kreativ lek for barna

Med et lekekjøkken kan barna lage sine egne «matretter», servere festmåltider til de besøkende eller selge god iskrem fra deres egne lille kafé. Poenget her er at barna får mulig til å leke seg og være kreative, hvor de selv kan velge hva de ønsker å tilberede på lekekjøkkenet.

Et lekekjøkken legger altså til rette for kreativ lek, noe som faktisk også er viktig for kognitiv utvikling.

Utvikler sosiale ferdigheter

Med et lekekjøkken blir barna ‘tvunget’ til å samhandle – enten det er med deg, søsknene sine eller lekekameratene sine. De lærer å dele, samarbeide, og uttrykke seg selv, noe som bidrar til å utvikle de sosiale ferdighetene.

Det kan jo være en aldri så liten prøvelse om lekekameraten kommer på besøk, og de sammen skal finne ut av hvem som får ansvaret for hva på kjøkkenet. La gjerne barna prøve å finne ut av det på egenhånd!

Nyttig læring om mat

Lekekjøkken er en flott måte å introdusere barna dine til konsepter om mat og ernæring. Du kan bruke lekemat for å lære barnet ditt om forskjellige typer mat, deres ernæringsverdi og viktigheten av et balansert kosthold.

Kanskje kan du også motivere barna til å tilberede sunne matretter på lekekjøkkenet?

Følelse av ansvar og selvstendighet

Med et lekekjøkken kan barna prøve seg på alt fra å «lage mat» til å «vaske opp». Man lager selvfølgelig ikke ekte mat på lekekjøkkenet, men barna vil likevel kunne få en følelse av ansvar og selvstendighet.

Når maten er ferdig tilberedt og servert til gjestene, enten det er lekekamerater eller kosebamser, vil barna kunne føle et ansvar for at de selv må rydde opp etter måltidet. Du skal heller ikke se bort i fra at de minste kan bli ganske så stolte om de både tilbereder, serverer og rydder opp igjen måltidet. Her snakker man om ansvarsfølelse!

Lekekjøkken: Ofte stilte spørsmål

down-arrow Hvilket lekekjøkken ble best i test?

Vi har valgt å kåre Hape Delicious Memories til best i test her hos oss. Dette er et stort lekekjøkken som leveres med masse artig tilbehør!

down-arrow Hva koster et lekekjøkken?

Heldigvis er det ikke spesielt dyrt for lekekjøkken. Stort sett vil produktene koste fra 500 kroner til omtrentlig 3000 kroner.

Store lekekjøkken med mye tilbehør har ofte en høyere prislapp enn de mindre budsjettvalgene.

down-arrow Kan barna lage mat på lekekjøkkenet?

Nei. Som ordet tilsier er det jo tross alt et lekekjøkken. Likevel byr et lekekjøkken på knallgod trening på mange nyttige ferdigheter for barna!

down-arrow Hvilken alder passer lekekjøkken for?

Stort sett passer et lekekjøkken for barn fra 3 til 6 år. Noen få av produktene i testen passer faktisk for barn fra 1 år og oppover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Avatar

Hege Vestrum

Hege brenner for å gi leserne god informasjon, enten det er gjennom detaljerte produktvurderinger eller ved å gi gode interiørtips. På fritiden vier Hege mye tid til plantene sine, og man kan trygt si at hun har "grønne fingre". Hege trives godt med å oppgradere hjemmet, og har fått nyttig erfaring gjennom mange spennende DYI-prosjekter. Hege er samtidig en av våre ivrige researchere for ulike produkter tilknyttet hjem og hage.