Neatsvor X500: Beste budsjettvalg i vår test

Inneholder annonsørlenker

Neatsvor X500 er en av markedets mest populære robotstøvsugere. Siden lanseringen har produktene fra Neatsvor funnet veien inn i utallge norske hjem.

En av de mest populære støvsugerne fra Neatsvor er budsjettmodellen X500. Med en fornuftig prislapp, god sugekraft og appstyring er det på papiret lagt til rette for at X500 skal prestere godt. Hvordan kommer den ut i vår test?

Neatsvor X500: Kort Oppsummert

BESTE BUDSJETTVALG - Neatsvor X500

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Neatsvor X500
Sugeevne: 3000 Pa Poseløs: Ja Kapasitet støvbeholder: 0,6 L Vaske- og moppefunksjon: Ja Appstyring: Ja WiFi: Ja Smarthome-kompatibel: Google Assistant og Amazon Alexa Batteritid: 90 - 120 minutter Støynivå: 55 dB Størrelse: 33 x 33 x 7,5 cm

Neatsvor X500 er et bunnsolid budsjettvalg for deg som er opptatt av både kvalitet og pris.

Sugekraften måler hele 3000 PA, og utkonkurrerer derfor de aller fleste av konkurrentene på markedet. Gitt det lave prisnivået skal man faktisk lete lenge før man finner en kraftigere robotstøvsuger enn Neatsvor X500.

Om ønskelig kan du også instruere Neatsvor X500 om at den skal vaske gulvet ditt. Våtmopp-funksjonen sikrer et godt rengjøringsresultat, og vanntanken rommer hele 350 milliliter.

Neatsvor X500 er et svært fornuftig budsjettvalg. Sugekraften er god, og våtmopp-funksjonen sikrer et godt resultat.

Fordeler

  • Bra sugekraft.
  • Trappesensor.
  • Støtte for flere rom.
  • Vaskefunksjon.
  • Lavt støynivå.
  • Stor støvbeholder.
  • Stemmestyring.

Ulemper

  • Litt kort driftstid.

Komplett pakke fra Neatsvor

Neatsvor X500

Neatsvor X500 leveres med alt du trenger for å komme i gang med rengjøringen på en enkel måte.

I pakken finner du både vannbøtte, ekstra mopp, ladestasjon, en praktisk fjernkontroll, utskiftbare børster og et ekstra filter.

Vi i redaksjonen setter stor pris på at Neatsvor har lagt til rette for at man ikke trenger å kjøpe inn kostbart tilleggsutstyr.

Ekstra positivt er det selvfølgelig at det følger med 2 våtmopper. Dette sikrer at du alltid har minst èn våtmopp for hånden, slik at du ikke trenger å drøye med rengjøringen om den ene moppen er til vask.

På undersiden av robotstøvsugeren finner du også fester for 2 sidekoster. Kostene fremstår som robuste og slitesterke. For sikkerhets skyld har likevel Neatsvor valgt å levere X500 med 2 reservekoster. Dette liker vi!

Ved behov er det også enkelt å skifte filter, og den medfølgende rengjøringsbørsten gjør det enkelt å få ut all skitt og smuss fra støvbeholderen!

Gjør Neatsvor X500 en god jobb på skitne gulv?

Neatsvor X500 rengjør på et skittent gulv
Neatsvor X500 forbereder seg på et skittent gulv med haugevis av matjord.

Neatsvor X500 fremstår altså ved første øyekast som en solid og godt gjennomført robotstøvsuger.

Likevel gjenstår naturligvis det store spørsmålet. Hvor godt klarer den faktisk å støvsuge?

I første omgang testet vi ytelsen på et helt vanlig støvete gulv. Dette løste Neatsvor X500 med glans. Støvsugeren hadde ingen problemer med å få med seg støv og annet smuss opp fra gulvet.

Inntrykket var rett og slett at Neatsvor X500 hadde langt mer å by på.

Vi klarte naturligvis ikke å dy oss, og måtte simpelthen finne frem matjorda. Ville Neatsvor X500 yte like godt i dette tilfellet?

Neatsvor X500 rengjør på et skittent gulv
Neatsvor X500 tok utfordringen med glans, og etterlot seg et tilnærmet plettfritt resultat.

Vi lar bildene snakke for seg. Neatsvor X500 tok utfordringen med glans, og den klarte enkel å få med seg den fuktige og tunge matjorda opp fra gulvet.

Om man tar en titt på spesifikasjonene er likevel ikke dette spesielt overraskende. Med en sugekraft på svimlende 3.000 PA kan du føle deg trygg på at Neatsvor X500 takler de aller fleste utfordringene den kommer over.

Den romslige støvbeholderen sikrer også at beholderen ikke må tømmes i tide og utide. Kapasiteten er hele 0.6 liter!

Noe av det vi er mest imponerte over er nok likevel hvor intelligent denne robotstøvsugeren faktisk er.

Vi lot Neatsvor X500 prøve seg i 2. etasje, rett foran en trapp ned til 1. etasje. Med hjertet i halsen så vi X500 gå nærmere og nærmere trappen.
Til vår begeistring stoppet faktisk robotstøvsugeren rett foran trappen. Imponerende!

Hvordan takler Neatsvor X500 dyrehår?

Neatsvor X500 dyrehår
Neatsvor X500 prøver seg på dyrehår. Overraskende god sugeevne!

Dyrehår. På en eller annen måte havner de på de merkeligste steder, og ofte er det vanskelig å få dem opp med en vanlig støvsuger.

Robotstøvsugerne er intet unntak. Svært mange av modellene sliter rett og slett med å få opp små dyrehår fra gulvet.

Vi måtte naturligvis teste hvordan Neatsvor X500 klarte å håndtere dyrehår. Med litt god hjelp fra vår maskott (en flott burmeser) fikk vi tak i litt av de små dyrehårene som robotstøvsugerne sliter så med.

Resultatet var mer enn tilfredsstillende. Neatsvor X500 fikk med seg alle hårene, og ulikt mange andre modeller ble ikke de minste hårene liggende igjen på gulvet. Bestått med glans!

Innebygd vaskefunksjon

Vi i redaksjonen setter stor pris på at Neatsvor X500 leveres med innebygd vaskefunksjon. Du trenger kun å fylle opp vanntanken og hekte den på støvsugeren, og vipps. Rengjøringen er i gang!

Via den tilhørende appen og fjernkontrollen kan du enkelt skru av og på våtmopp-funksjonen. Dette passer perfekt om du kun vil støvsuge eller vaske i de ulike rommene.

Selve resultatet har vi lite å utsette på. Neatsvor X500 etterlater seg et rent og pent gulv, og vi er simpelthen storfornøyde med ytelsen.

Videre er det et stort pluss at den innebygde vanntanken har god kapasitet. Tanken rommer hele 350 milliliter. Her kan du enkelt rengjøre hele huset uten at du trenger å skifte vann underveis!

På den negative siden savner vi likevel muligheten til å sette opp No-Go soner via appen. Dette hadde vært nyttig om man eksempelvis kun ønsker å rengjøre deler av rommet.

Brukervennlighet

Neatsvor X500 med egen fjernekontroll

I første omgang testet vi robotstøvsugeren ved å bruke den medfølgende fjernkontrollen.

Via kontrollen får du en lang rekke muligheter. Her kan du navigere med robotstøvsugeren, endre modus, justere sugekraften, sette opp tidsplaner, aktivere våtmoppfunksjonen og mye mer.

Ved hjelp av den avanserte plan-funksjonen sikrer du også et Neatsvor X500 rengjør rommet i et optimalt S-mønster.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på Edge Cleaning-funksjonen. Denne passer perfekt til rengjøring nede ved trange hjørner og kanter, og Neatsvor X500 gjør en svært god jobb nede ved listene!

Mobilapp

Som så mange andre robotstøvsugere kan naturligvis også Neatsvor X500 styres fra en app.

For å komme i gang laster du enkelt og greit ned Tuya Smart-appen. Denne er tilgjengelig for både Android og iOS.

Etter å ha opprettet en brukerkonto og valgt riktig produkt (robotstøvsuger), går tilkoblingsprosessen sømløst. Via appen kan man enkelt administrere robotstøvsugeren, og det er morsomt å se hvor raskt Neatsvor X500 lager et detaljert kart over rommene!

Via appen kan du også be robotstøvsugeren om å aktivere våtmopp-funksjonen, justere sugekraft, sette opp tidsplaner, aktivere kant-rengjøring og mye mer. Rett og slett en god og brukervennlig opplevelse!

Oppsummert

Neatsvor X500 er en kraftpakke av en robotstøvsuger. Her er det høy kvalitet i alle ledd, og rengjøringsresultatet blir svært godt.

Enkelt og greit et svært god budsjettvalg.

Gode tilbud på Neatsvor X500

Avatar

Anders

Anders står stødig som en av hjemoghage.no's mest pålitelige testeksperter. Med mange års erfaring, vet Anders nøyaktig hva man skal se etter i produktene. Enten han baserer seg på erfaringer fra andre forbrukere eller dykker dypt inn i egne tester, danner han seg alltid et godt bilde av produktene.