Gardena Smart Sileno Life 750 Test

Robotklipper test

Inneholder annonsørlenker

Robotgressklippere har vært på markedet i flere tiår, men det er først de siste årene at populariteten virkelig har tatt av.

Det finnes nok mange årsaker til at denne type gressklipper har økt i popularitet, men mye av grunnen er nok rett og slett av prisene har sunket kraftig i løpet av de siste årene.

I tillegg til at en robotklipper vil føre til at du slipper å kaste bort tiden på å klippe plenen selv, er det svært lite vedlikehold som kreves – og man finner robotklippere som passer til alle typer gressplener.

Med en robotklipper kan du også sørge for at plenen til enhver tid klippes på lik høyde, som vil bidra til en friskere og penere gressplen.

I vår test av Gardena Smart Sileno Life 750 har vi gått grundig til verks, og vurdert klipperen basert på faktorer som ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Test av Gardena Smart Sileno Life 750

Vår redaksjon jobber hardt for at du som forbruker skal få nyttig informasjon om de beste produktene på markedet.
Dersom du velger å handle gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere informative artikler og produkttester.

Slik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Gardena Smart Sileno Life 750

4
Gardena Smart Sileno Life 750 Test

Denne robotklipperen er utviklet av Gardena, og er en del av den svært populære sileno-serien.
Sileno-serien er spesielt myntet på mellomstore og komplekse utemiljøer, og utgaven i denne testen har et totalt dekningsområde på 750 m².
Dersom du skulle ha behov for det er samme utgave tilgjengelig for enda større gressplener, opptil 1000 m².
Som navnet tilsier er dette en stillegående robotklipper, og den har fått mye skryt for at den oppleves som nærmest lydløs i bruk.
Sileno Life er også, ulikt mange andre robotklippere, svært brukervennlig – og det oppleves som enkelt å programmere den ved installasjon.
Svært enkelt og praktisk vedlikehold!

Fordeler

  • Lavt støynivå.
  • Enkelt vedlikehold.
  • Pålitelig og driftssikker.
  • Balansert klippemønster.
  • Brukervennlig.
  • Tilfredsstillende klippebredde.

Ulemper

  • Tidvis problemer i høyt gress.
  • Krever ekstra enhet for WiFi-kompatibilitet.
  • Få funksjoner i appen.
  • Ingen regnsensor.

For å få en full oversikt over de beste robotklipperne vi har testet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!