Beste interiørbutikk på nett: Disse anbefaler vi

Interiørbutikk på nett

Er du glad i interiør? Det er vi også. Derfor skal vi her gå gjennom det vi mener er de beste interiørbutikkene på nett, slik at du lettere kan finne frem i jungelen. 

Stadig flere tyr til internett når de skal shoppe. Spesielt under coronapandemien og nedstengingen som medførte, begynte nettbutikkene virkelig å få mye å gjøre.

Det viste seg derimot at vi syntes denne måten å shoppe på var behagelig, og trenden fortsatte også etter at samfunnet var tilbake til normalen.

I denne artikkelen ser vi derfor nærmere på flere av de beste butikkene hvor du kan handle interiør på nett!

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg har vi satt sammen en liste over det vi mener er de beste interiørbutikkene på nett. Her er det bare å velge og vrake!

Kremmerhuset

Kremmerhuset Logo

Kremmerhuset kjenner nok mange fra før, da de finnes i mange kjøpesentre over det ganske land.

Her finner du et stort utvalg av interiørartikler til en overkommelig pris. Uansett om du trenger en lysestake, et putevar, kjøkkenartikler eller bilder, kan du finne det hos Kremmerhuset.

Kremmerhuset Logo

Kremmerhuset

Interiørartikler til fornuftige priser!

Oversiktlig og informativ nettside

Vi liker spesielt godt oppbyggingen av nettsiden til Kremmerhuset. Den er svært oversiktlig og enkel å manøvrere seg gjennom.

De har i tillegg en egen seksjon som heter «Inspirasjon». Der kan du, som navnet tilsier, hente inspirasjon til styling av hjemmet ditt, uansett om det er badet, stua, kjøkkenet eller noe annet som skal fornyes.

Her finner du også en rekke gode gavetips til ulike anledninger, som bursdag, bryllup, morsdag, valentines og lignende!

Få gode tilbud i kundeklubben

Vi er vant til ulike kundeklubber, men synes ofte at de tilbyr et begrenset utvalg av gode tilbud til medlemmene sine og gjerne til en beskjeden rabatt.

Dette gjelder ikke for Kremmerhuset. Her lønner det seg virkelig å bli medlem, da du kan velge blant en rekke flotte varer med opptil 50 % rabatt.

Fri frakt

Når du handler hos Kremmerhuset, får du fri frakt om du handler over et visst beløp. Dette liker vi!

Klikk & Hent

Hvis du bor i nærheten av en fysisk Kremmerhuset-butikk, kan du velge å reservere varene du ønsker å kjøpe og hente dem i den aktuelle butikken. Så fremt de har varen på lager, naturligvis.

En fordel med dette, er at du da kan ta en nærmere titt på varen før du betaler for den!

Kremmerhuset Logo

Kremmerhuset

Interiørartikler til fornuftige priser!

Lunehjem

Lunehjem.no logo

Lunehjem.no åpnet nettbutikken sin i 2005 og har i tillegg én fysisk butikk i Tønsberg. De fokuserer på skandinavisk design og har et bredt utvalg av varer til alle deler av hjemmet.

Siden oppstarten har de vunnet en rekke priser, blant annet Årets beste nettbutikk i 2010. De har også vært nominert til årets Gaselle-bedrift (Norges raskest voksende bedrift) hele tre ganger.

I 2021 gikk Europris inn som medeiere og eier nå 67 % av butikken.

Lunehjem.no logo

Lunehjem

Skandinavisk design fra kjente merkevarer!

En inspirerende nettbutikk

Nettbutikken til Lunehjem er spennende og variert, og man kan fint drømme seg bort blant alt det fine de tilbyr. Du kan nemlig finne nærmest alt du trenger til hjemmet, både innen møbler, interiør og oppbevaring.

Lunehjem har et bredt utvalg av varemerker, der en stor andel er skandinaviske aktører. Noen av varemerkene er GUBI, Ferm Living, Røros Tweed, The Oak men, Nordal og Madam stoltz, for å nevne noen. Er du glad i interiør, er det gode muligheter for at du finner favorittmerket ditt hos Lunehjem.no.

Prisene er ikke av de rimeligste, men så er det også høy kvalitet på sortimentet. Melder du deg på nyhetsbrevet, får du samtidig 10% rabatt på den neste bestillingen din. Og da får du i tillegg gode tilbud tilsendt rett til e-postadressen din!

Fri frakt ved kjøp over 1000 kroner

Lunehjem.no tilbyr gratis frakt for bestillinger over 1000 kroner. Bor du i nærheten av Tønsberg, kan du også hente varene gratis i butikken deres!

Rask levering

Når vi ser på tilbakemeldinger fra kundene, ser vi at det som oftest går igjen er den raske leveringen.

Nettbutikken oppgir at de gjør det de kan for å sende varene påfølgende virkedag etter at bestillingen har kommet inn. Og det kan jo se ut som de ofte lykkes med det, iallfall i følge tilbakemeldingene.

Lunehjem.no logo

Lunehjem

Skandinavisk design fra kjente merkevarer!

Nordic Nest

Nordic Nest Logo

Nordic Nest, tidligere Scandinavian Design Center, er hjemmehørende i Kalmar i Sverige. Nettbutikken tilbyr alt du trenger innen designermøbler, duker, dørmatter, gardiner, lamper, kjøkkenutstyr, borddekking, gulvtepper og ellers alt du måtte trenge for å gi hjemmet ditt det lille ekstra.

Nordic Nest er synonymt med eksklusivitet, der du finner varemerker som Ferm, Iittala, &Tradition og Umage, for å nevne noen. Det er altså ikke hit du går om du ønsker å finne billig interiør. Ser du derimot etter særegne og flotte designartikler, vil du garantert få tak i det du trenger her.

Nordic Nest Logo

Nordic Nest

Eksklusivt design til hjemmet!

Et godt utvalg av kampanjevarer

Skulle du synes at prisene blir vel stive, er det verdt å vite at de ofte kjører kampanjer på et utvalg av sortimentet, der du kan finne varer til sterkt rabatterte priser.

Gode tilbud til kundeklubbmedlemmer

Nordic Nest har en egen kundeklubb – The Nest. Det er selvfølgelig helt gratis å melde seg inn, og du får en liten bonus på første kjøp når du har meldt deg inn.

Som medlem vil du få tilsendt eksklusive tilbud rett i innboksen din, og du tjener poeng på hvert kjøp du foretar deg.

365 dagers angrerett

Nordic Nest er overlegne hva gjelder angrerett. De tilbyr nemlig hele 365 dagers rett til å angre på et kjøp.

Det vil si at du kan få tilbake hele beløpet, såfremt varen er i god stand og returneres i originalforpakningen.

Høy kundetilfredshet

Vi tok en titt på tilbakemeldingene fra tidligere kunder, og så fort at de var utelukkende positive.

Nettbutikken får de beste skussmålene hva gjelder kundeservice, leveringstid og kvalitet på produktene!

Nordic Nest Logo

Nordic Nest

Eksklusivt design til hjemmet!

Princess

Princess Logo

De aller fleste nordmenn har nok hørt om Princess, da de, i tillegg til nettbutikken, har godt over 150 fysiske butikker rundt om i Norge. Hovedfokuset deres er å gi oss forbrukere flotte interiørvarer til overkommelige priser.

Mange forbinder nok Princess med sengetøy og håndklær, men de er så mye mer. Hos Princess kan du nemlig kjøpe det meste av det du måtte trenge for å gjøre hjemmet ditt flott og hjemmekoselig, slik som både pynt og gardiner.

Princess Logo

Princess

Spesialister på gardiner & sengetøy!

Fokus på bærekraft

Princess har fokus på miljø og bærekraft. Alt av håndklær, sengetøy og andre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 100-merket. Dette merket tilsier at tekstilet er testet for skadelige stoffer og ikke er helseskadelig.

I tillegg finner du en rekke produkter som er både Svanemerket, økologiske og Faritrademerket.

Oppnå fordeler i kundeklubben

Princess har en egen kundeklubb som de kaller Princess Venneklubb. Som medlem kan du velge å få tilsendt nyhetsbrev med gode tilbud, men dette er ikke påkrevd.

Alle medlemmer tjener poeng på det de kjøper, der 1 krone = 1 poeng. Når du har samlet 1000 poeng, får du en verdikupong pålydende 50 kroner.

Kupongen kan foreløpig kun brukes i fysiske butikker, men Princess opplyser at de jobber med at man i nærmeste fremtid skal kunne bruke verdikupongen også i nettbutikken.

Fantastiske kundetilbakemeldinger

Det er mange som setter pris på Princess, både hva gjelder service, kvalitet og leveringstid når man handler på nett.

Hele 4,5 av 5 stjerner hos LipScore sier sitt. Her ligger alt til rette for en god handleopplevelse.

Princess Logo

Princess

Spesialister på gardiner & sengetøy!

Hviit

Hviit logo

Det er stylist Linda Elmin og ektemannen som står bak interiørbutikken Hviit.no. Butikken tilbyr kvalitetsdesign fra kjente merkevarer, som Skagerak, Normann Copenhagen, &Tradition og Menu, for å nevne noen.

Hviit logo

Hviit

Kvalitetsdesign fra kjente merkevarer!

Alt til hjemmet

Nettbutikken bugner av alt fra møbler, tekstiler, lamper og interiør til alle hjemmets rom. Ja, selv uteområdet kan styles med kvalitetsvarer fra Hviit.

Skulle det være noe du ikke finner i nettbutikken, er du velkommen til å kontakte butikken direkte, så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

Hviit.no fokuserer på den nordiske, tidløse stilen og ønsker å bidra til at du skal få et hjem som føles personlig. Her finner du alt du trenger for å forvandle boligen din til et interiørmekka.

Hjemmet ditt – et kunstverk

Navnet Hviit skal referere til et hvitt lerret, altså hjemmet ditt, som skal farges og utvikles over tid.

Hoveddelen av varene i nettbutikken er fra skandinaviske designere og ligger i den øvre prisklassen. Dette er nemlig gjenstander som er laget for å vare i lang tid fremover!

Fokus på det personlige

Hviit har lager på Lørenskog, rett utenfor Oslo, og har fokus på personlig service. Ønsker du hjelp til boligstylingen, kan du booke et kreativt møte hjemme hos deg og få tips til fargevalg og styling.

Som du skjønner er Hviit.no noe helt utenom det vanlige, der kvalitet og tidløshet er nøkkelordene. Det at bedriften er såpass liten, gjør at servicen blir personlig og at hver kunde føler seg unik.

Har du litt penger til overs, vil vi absolutt anbefale å ta en titt på utvalget hos Hviit.no.

Hviit logo

Hviit

Kvalitetsdesign fra kjente merkevarer!

Jotex

Jotex Logo

Det skal ikke være nødvendig å tømme lommeboka for å få et stilig hjem. Derfor er vi glade for at nettbutikker som Jotex finnes.

Jotex , som er en del av Ellos Group, startet i utgangspunktet opp som en gardinspesialist, men har med årene utviklet seg til å tilby så mye mer. Nå tilbyr de alt du trenger for å gjøre hjemmet ditt både koselig og stilfullt.

De har selvfølgelig fortsatt gardiner, men i tillegg kan du finne belysning, møbler, tepper, sengetøy, dekor og mye mer. Ja, til og med hunden og katten kan få seg nye møbler hos Jotex!

Jotex Logo

Jotex

Interiørartikler til fornutige priser!

Få inspirasjon

På hjemmesidene til Jotex finner du en egen seksjon for inspirasjon. Der kan du hente ideer til boligstylingen din. En god løsning om du er litt usikker på hvilken stil du skal gå for!

Gjør et outlet-kupp

Hvis du ønsker å gjøre et skikkelig kupp, bør du sjekke ut Jotex Outlet. Der finner du nemlig en rekke flotte varer til svært gode priser!

Svært gode tilbakemeldinger

Vi tok en titt på Trustpilot for å se hvilke tilbakemeldinger Jotex har fått fra tidligere kunder. Med 4 av 5 stjerner, kunne vi raskt se at erfaringene stort sett er svært positive.

Blant fordelene som trekkes frem nevnes ofte både godt utvalg, hyggelig kundeservice og rask levering. I tillegg er returmulighetene svært gode, om du først skulle angre kjøpet.

Jotex Logo

Jotex

Interiørartikler til fornutige priser!

Homeroom

homeroom.no logo

Homeroom er ikke en av de gamle traverne, men er i likhet med Jotex en del av Ellos Group, som nok mange har kjennskap til. Du vil derfor finne en del av de samme varene som du finner hos Jotex og Ellos.

Blant sortimentet finner du et svært godt utvalg av møbler, interiør, tekstiler og annet til hjemmet, og det til alle prisklasser. Her skal det være noe for alle!

homeroom.no logo

Homeroom

Godt utvalg av møbler og interiør!

Få inspirasjon på hjemmesidene

Man trenger ikke å være kreativ for å ønske et stilig hjem. På hjemmesidene til Homeroom finner du en egen seksjon med inspirasjon til hvordan du kan style hjemmet ditt. I tillegg får du inspirasjon underveis i shoppingen, i form av forslag til hva som kan passe sammen med varen du ser på.

Gode kupp-muligheter

Vi liker spesielt godt det gode utvalget av outlet-delen, der du kan finne utrolig mye lekkert til en svært hyggelig pris. Dette er spesielt fint for deg som liker å bytte ut deler av interiøret, for eksempel etter årstid.

I tillegg har de en rekke kampanjevarer, så her ligger alt til rette for et godt kjøp!

Personlige tilbud

Som kunde hos Homeroom kan du velge å få tilsendt personlige tilbud, basert på tidligere kjøp. Dette er selvfølgelig helt frivillig og du kan velge om du vil ha tilbudet på sms, e-post eller i vanlig post.

homeroom.no logo

Homeroom

Godt utvalg av møbler og interiør!

Confident Living

Confident Living Logo

Confident Living markedsfører seg som Nordens største nettbutikk innen møbler og interiør, og tilbyr et bredt utvalg til alle hjemmets rom.

Uansett om det er oppbevaring, sittemøbler, belysning, tekstiler, speil, dekorasjoner – du finner alt på ConfidentLiving.no. Blant butikkens mer enn 70.000 produkter fra over 700 norske og internasjonale merkevarer er det ikke vanskelig å finne noe passende.

Med en god kombinasjon av kjente merkevarer og nye designere, kan du fornye hjemmet ditt ved hjelp av noen få klikk!

Confident Living Logo

Confident Living

Over 70.000 produkter til hjemmet!

Noe for alle

Confident Living’s visjon er at alle skal kunne nyte godt design, og derfor ønsker de å tilby noe for enhver stil og lommebok. Og det har de virkelig klart!

Her er det gode muligheter for et godt kjøp, selv om lommene ikke er bunnløse. Vi synes i tillegg det er fint å se at de tør å satse på unge designertalenter.

En ryddig nettside

Nettsidene til ConfidentLiving.no er svært oversiktlige og det er enkelt å navigere seg frem til det man trenger. Menyvalgene er detaljerte med mange kategorier. Det er rett og slett en lek å finne akkurat det man er på jakt etter.

God inspirasjon

På inspirasjonssidene kan du finne både inspirasjon til hvordan du kan style hjemmet ditt, i tillegg til en rekke gavetips. Dette setter vi stor pris på, da det ofte kan være vanskelig å finne den perfekte gaven, enten det er til bryllup, bursdag eller valentines day.

De har i tillegg laget seksjoner etter hvor mye du ønsker å kjøpe gave for, så du slipper å bla deg gjennom mange gaver for over 1.000 kroner, om du kun skulle ha maks 500 kroner til rådighet.

Confident Living Logo

Confident Living

Over 70.000 produkter til hjemmet!

Sofashopping er undervurdert

Det er noe med å sitte godt plassert i sofaen og surfe rundt, uten å måtte kjøre fra butikk til butikk, eller tenke på åpningstider. Du kan i ro og mak undersøke priser, lese anmeldelser fra andre kunder og sammenligne de ulike butikkene – helt uten å gå ett eneste skritt!

Når det kommer til interiør, er det nok vi kvinner som er den store bidragsyteren til at butikkene går så det suser. Vi elsker å «pimpe» opp hjemmene våre, og ønsker gjerne å kunne variere interiøret etter årstid.

Og fortvil ikke: Om du er mann kan vi betrygge deg med at det ikke bare er «feminint» design som er å finne i interiørbutikkene.

For å gjøre shoppingen enda lettere, har vi samlet et utvalg av interiørbutikker som vi liker ekstra godt. Vi er ganske sikre på at du vil finne noe som faller i smak!

Kilder

Kristin Aksnes

Kristin Aksnes

Kristin har flere års erfaring som tekstforfatter og oversetter. I tillegg har hun lang erfaring fra både reiselivsbransjen og helsesektoren. Bak hver tekst Kristin skriver ligger det nøye research, slik at du som leser kan føle deg trygg på at du får god og riktig informasjon. Ellers har Kristin en egen evne til å finne smarte og kreative løsninger som forenkler hverdagen i hjemmet.
facebook-social instagram-social xplace-social