Beste babygym: Disse er kåret til best i test

babygym

Inneholder annonsørlenker

En babygym er et ypperlig verktøy for å gi babyen din stimuli i form av farger, lyder og bevegelser. Lurer du på hvilken babygym du bør gå for? Vi har tatt en titt på markedet og sett på hvilke babygym som er kåret til best i test. 

Enten du venter på den nye verdensborgeren, eller nurket allerede har kommet til verden, er det uendelige ting man må tenke på. Spesielt om man er førstegangsforelder.

Den første tiden kan man tenke at det eneste de trenger er mat, søvn og en ren bleie. Men dette lille individet begynner raskt å ta til seg inntrykk. Både i form av lukter, bevegelser, lyder og farger. Riktignok er fargesynet dårlig de 2-3 første månedene, men så kan man raskt se hvordan babyen begynner å la seg fascinere av alt som skjer.

Så selv om det er lenge til spedbarnet begynner å leke og vise den største gleden, vil det faktisk ha stor glede av en babygym. En lekematte med ulike leker i alle mulige farger, som henger og dingler fra en bøyle, til stor underholdning for den lille. Ja, for det skal faktisk ikke så mye til for å glede en liten baby.

I begynnelsen er det riktignok kun synet som stimuleres, men etter hvert som månedene går, vil babyen begynne å berøre lekene og dermed også utvikle motorikken.

Men hvilken babygym skal du velge? Det finnes et utall på markedet, så det kan være vanskelig å vite hva man skal gå for. I denne artikkelen gir vi deg derfor gode anbefalinger for babygym, som alle har mottatt gode tilbakemeldinger. Hvilken babygym har vi kåret til best i test?

Babygym Best i Test: Dette er våre favoritter

Oppsummert er dette produktene som inngår i vår test av babygym. Du kan lese mer om hvert babygym lenger ned i artikkelen.

Lenkene i denne oppsummeringen fører til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.

 1. Skip Hop Treetop Friends Babygym
 2. Teddykompaniet Diinglisar
 3. Rätt Start Babygym Mummitrollet
 4. Infantino 3-i-1 Babygym
 5. Tiny Love Princess Tales Gymini Deluxe
 6. Tiny Love Gymini Meadow Days

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

1. Skip Hop Treetop Friends Babygym

Skip Hop Treetop Friends Babygym

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Skip Hop Treetop Friends Babygym
Anbefalt alder: 0 - 9 måneder Produsent: Skip Hop Materiale: Tekstil, plast Diameter: 91 cm Høyde: 48 cm

Her skal du få presentert en skikkelig godbit. Skip Hop Treetop Friends er en fantastisk babygym som vil vekke nysgjerrigheten til babyen din.

Med skogen som tema

Matten er laget med skogen som tema. På liggedelen finner man blant annet en tegning av et stort tre, der de har valgt å plassere et barnesikkert speil med innebygd lyd inni stammen på treet. Dette er et genialt trekk. Babyen må løfte overkroppen for å se seg i speilet, og dermed trener den muskulaturen i både nakke og rygg. Speilet kan enkelt fjernes når det er på tide å vaske matten.

Treet har i tillegg løvblader som lager knitrelyder når babyen klemmer på dem.

Leker kan henges i ulike høyder

Fra de to bøylene som går opp fra babygymmen finner du hele 13 løkker, så du kan henge de medfølgende fem kosedyrene i ulike høyder. Disse kan tas av og på som det passer, og kan for eksempel også henge i vognen når dere er på trilletur.

Noe vi setter ekstra stor pris på, er den medfølgende ergonomiske puten, som gir babyen god støtte når den ligger på magen.

Fornøyde forbrukere

Skal det være én ting å sette fingeren på, så er det at den mangler en høy kant rundt matten. Vi hadde foretrukket det, da babyen fort kan trille av matten når den begynner å snu på seg.

Skip Hop Treetop Friends Babygym får svært gode tilbakemeldinger fra forbrukerne, som kan fortelle at babyene deres elsker matten. Matten kan brukes helt fra fødselen, men passer nok aller best for de litt større babyene.

Oppsummering

Skip Hop Treetop Friends Babygym er en sikker vinner! Denne babygymmen vil underholde barnet ditt i lang tid. Den kommer i en solid kvalitet, så mange barn kan få glede av den.

Fordeler

 • Fornuftig pris.
 • Fornøyde kunder.
 • Godt egnet til de aller minste.
 • Speil med innebygd lyd.
 • 13 hemper til å henge lekene i.

2. Teddykompaniet Diinglisar

Teddykompaniet Diinglisar

4.8
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Teddykompaniet Diinglisar
Anbefalt alder: Fra 0 måneder Produsent: Teddykompaniet Materiale: Polyester Diameter: 90 cm

Diinglisar babygym fra Teddykompaniet har alt en babygym trenger. Denne nydelige babygymmen vil glede og stimulere babyen din i mange timer. Svenske Teddykompaniet har lang fartstid, og er spesielt kjent for sine flotte kosedyr.

Som å ligge på en sky

Selve liggedelen på Diinglisar er polstret og herlig fløyelsmyk, så babyen din vil garantert ligge komfortabelt. Vi mener at en babygym bør ha en god kant rundt, så barnet ikke risikerer å rulle av matten. Her har Teddykompaniet gjort en solid jobb. Kanten rundt er tykk og pølseformet, og vil sikre at babyen din holder seg på matten, om den skulle begynne å rulle rundt.

Over matten går det to polstrede buer, som kan fjernes om ønskelig. Det kan være kjekt når babyen blir større og ikke er like interessert i å ligge lenger. Da kan babygymmen fungere som en lekematte.

Kosedyr med lyder

Babygymmen kommer med to søte kosedyr, en ku og en kanin, som kan henge fra buene og underholde barnet. Disse vil trigge nysgjerrigheten til nurket ditt, som vil forsøke å strekke seg etter dem. Inne i dyrene sitter det bjeller som lager lyd når barnet klarer å nå dem.

Foruten dyrene, sitter det også skyer fra bøylene. Disse lager spennende knitrelyder når barnet klemmer på dem. Skyen som sitter i midten, har i tillegg et speil, og barnet vil elske å se på seg selv.

Både kosedyr og skyer kan tas av, så barnet kan leke med dem eller du kan henge dem i vognen som en underholdning på trilleturen.

Diinglisar fra Teddykompaniet har en lav vekt og er derfor enkel å flytte rundt i huset eller pakke med når dere skal på besøk eller ferie.

Babygymmen kan vaskes i vaskemaskin på 40 grader.

Oppsummering

Dette er en nydelig babygym som barnet vil ha glede av i lang tid. Du kan være trygg på babyen ikke ruller av matten, da den er utstyrt med et polstret, myk kant. De fine kosedyrene, skyene og speilet vil vekke nysgjerrigheten til babyen.

Fordeler

 • Kjent leverandør.
 • Kan vaskes i vaskemaskin.
 • 2 søte kosedyr.
 • Myk kant rundt babygymmen.

3. Rätt Start Babygym Mummitrollet

Rätt Start Babygym Mummitrollet

4.6
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Rätt Start Babygym Mummitrollet
Anbefalt alder: Fra 0 måneder Produsent: Rätt Start Materiale: Plysjpolyester, PP, naturgummi Lengde: 89 cm Bredde: 89 cm

Kanskje har du allerede de populære Mummi-koppene i skapet? Hvis du også elsker de herlige figurene fra Mummidalen, er dette babygymmen du bør gå for.

For de som elsker mummitrollet

Svenske Rätt Start har laget en babygym som ble svært godt tatt imot på det skandinaviske markedet. Kanskje ikke så rart, all den tid vi har lagt vår elsk på den finske barne-tv-serien.

Men selv om det i utgangspunktet er du som liker figurene, kan vi garantere at også babyen din vil sette pris på denne flotte babygymmen og med tiden lære seg navnene på både Mummimamma, Mummipappa, Lille My, Snusmumrikken og alle de andre.

Babyen vil trives godt på det silkemyke teppet, som er foret for ekstra komfort. Her finner vi også en høy kant rundt teppet, noe vi savner på både Infantino 3-i-1 Babygym, Skip Hop Treetop Friend og babygymmene fra Tiny Love. Kanten er også foret og sørger for at babyen din holder seg inne på teppet. Iallfall så lenge han eller hun ikke har begynt å krabbe ennå.

Et variert utvalg med leker

Rätt Start Babygym Mummitrollet er godt utstyrt med mange leker og flere speil som du og barnet kan speile dere i og lage morsomme grimaser. Noen av leken lager lyd, i form av bjeller, og sommerfuglene spiller lyder. På selve teppet ligger Mummimamma og Mummipappa og passer på.

De to bøylene som går over matten, kan enkelt fjernes. De er utstyrt med en rekke fester som lekene kan henge fra. Lekene kan tas av og byttes om på som dere ønsker. Eller dere kan ta de med når dere for eksempel skal på kjøretur.

Matten er av svært god kvalitet, og kan vaskes på 40 grader. Den er enkel å pakke sammen og flytte på, om dere for eksempel ønsker å ta den med på ferie.

Til å være en såpass velutstyrt babygym, er dette i tillegg en svært prisgunstig modell. Her får du en matte som kan gå i arv.

Oppsummering

Rätt Start Babygym Mummitrollet vekker barndomsminnene hos oss voksne, og vil sørge for at babyen din også vil elske disse kjære figurene. Den myke matten med høy kant sørger for at babyen kan leke og kose seg i mange timer.

Fordeler

 • Figurer fra Mummidalen.
 • Stor lekeflate.
 • Mummi-dukke følger med.
 • Lekene er avtakbare.
 • Avtakbar biteleke i naturgummi.

4. Infantino 3-i-1 Babygym

Infantino 3-i-1 Babygym

4.5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Infantino 3-i-1 Babygym
Anbefalt alder: 0 til 3 år Produsent: Infantino Materiale: Tekstil Diameter: 81,2 cm Høyde: 55,8 cm

Skal du ha en babygym som barnet kan ha glede av lenge, kan dette være den du ser etter. Når babyen er liten, kan den brukes som en vanlig babygym, som stimulerer babyen ved hjelp av figurer og speil.

Når babyen har blitt så stor at det ikke lenger er stas å ligge, kan du ved noen få enkle grep forandre babygymmen til en ballbinge.

Både leker og speil følger med

Infantino 3-i-1 Babygym har to bøyler som går over selve liggematten. Fra den kan du henge de medfølgende figurene og speilet. Alt festes med en klips, så det er enkelt å fjerne dem når babyen skal utforske lekene nærmere.

Når lekene henger i bøylene, vil det stimulere barnet til å strekke seg og øve på koordinasjonen. Babyer elsker å speile seg, så det medfølgende speilet vil garantert bli satt pris på.

Med tiden vil også tennene begynne å trenge frem i den lille munnen. Da er det godt at Infantino 3-i-1 babygym også kommer med bitering, så babyen kan få stilnet kløen litt.

Gjør babygymmen om til en ballbinge

Mange babygymmer blir uinteressante for barnet så snart det begynner å reise seg opp. Her har produsentene av Infantino 3-i-1 Babygym gjort et smart trekk. På noen få sekunder kan du nemlig gjøre om gymmen til en liten ballbinge. Her kan barnet leke og kose seg med de 20 ballene, som også følger med når du kjøper babygymmen.

Vi savner en litt høyere kant rundt babygymmen når den ikke er satt opp som en ballbinge. Man kan selvfølgelig la den være med «veggene»oppe, så babyen ikke ruller ut ved et uhell. Men dette kan gjøre det litt vanskeligere å få fritt spillerom for armer og bein. Den har heller ikke den fløyelsmyke matten som Diinglisar fra Teddykompaniet har. Likevel er dette en fin babygym som vil gi babyen masse stimuli.

Oppsummering

Infantino 3-i-1 babygym er mer enn bare en babygym. Den kan også gjøres om til en liten ballbinge, der barnet leke med baller og samtidig innøve finmotorikk og koordinasjon.

Fordeler

 • Kan gjøres om til ballbinge.
 • Leveres med artig bitering.
 • Speil følger med.
 • Lekene kan enkelt tas av.

5. Tiny Love Princess Tales Gymini Deluxe

Tiny Love Princess Tales Gymini Deluxe

4
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Tiny Love Princess Tales Gymini Deluxe
Anbefalt alder: Fra 0 måneder Produsent: Tiny Love Materiale: Polyester Bredde: 37 cm Lengde: 86 cm Høyde: 78 cm

En ekte prinsesse må selvfølgelig ha en stilfull babygym. Tiny Princess Tales Gymini Deluxe gir babyen din de beste forutsetningene for god lek og utvikling.

Babygymmen fra Tiny Love har to justerbare bøyler, så du kan tilpasse dem etterhvert som babyen vokser. Bøylene har flere fester til de medfølgende lekene. Festene er i ulike høyder, så lekene kan festes i en høyde som passer babyen.

Polstret matte for ekstra komfort

Matten er polstret, så barnet ligger behagelig mens det underholdes. Teppet er i flere ulike materialer, så nurket ditt kan utforske flere ulike teksturer.

Den elektroniske fuglen som følger med, vil gi barnet ditt stor glede i form av både musikk og lys. Den spiller hele 20 ulike melodier. Når dere for eksempel skal på en kjedelig biltur, kan fuglen være med som underholdning. Kanskje du blir ør i hodet, men babyen din har iallfall en morsommere tur.

La barnet underholdes av lys og musikk

Du får med elektroniske leker, som både gir lys og musikk. I tillegg er de myke klemmelekene morsomme å utforske for nysgjerrige babyhender. Lekene kan tas av og flyttes på. Du kan også for eksempel henge dem på vognen som underholdning når dere er ute på trilletur.

Barnet vil sette stor pris på den medfølgende biteringen, som vil dempe den irriterende kløen når tennene begynner å komme frem.

Det følger naturligvis også med et speil, så babyen din kan lære seg selv å kjenne. Den dagen barnet forstår at det er seg selv, vil du få se verdens største smil.

Også denne lekematten mangler en kant som sørger for at barnet ikke triller av matten, noe som fort kan skje når det lærer seg å snu seg. Hvis dette er noe du synes er viktig, bør du heller gå for enten Rätt Start Babygym Mummitrollet eller Teddykompaniet Diinglisar.

Lekematten er av polyester og kan vaskes i vaskemaskin på 30 grader. Det er en fordel, da det er fort gjort at bleia lekker eller babyen gulper.

Oppsummering

Tiny Princess Tales Gymini Deluxe er en ekte prinsesse verdig. De justerbare bøylene følger barnets utvikling og størrelse. Med leker som både spiller musikk og lyser, vil babyen din holdes opptatt i timevis.

Fordeler

 • Spiller av musikk.
 • Spennende lys fra lekene.
 • Kan vaskes i vaskemaskin.
 • Stort speil.
 • Gripevennlig bitering.

6. Tiny Love Gymini Meadow Days

Tiny Love Gymini Meadow Days

4
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Tiny Love Gymini Meadow Days
Anbefalt alder: 0 - 12 måneder Produsent: Tiny Love Materiale: Tekstil, plast Diameter: 110 cm Høyde: 90 cm

Tiny Love Gymini Meadow Days er en babygym som på sett og vis vokser med barnet. Det betyr at babyen kan ha stor glede av den frem til nærmere to-årsalderen.

Elektronisk fugl med lys og musikk

En herlig fugl spiller 20 melodier, som babyen etterhvert vil gjenkjenne og elske å høre om og om igjen. Fuglen har også et morsomt lys som en ekstra underholdningsfaktor. Den kan være en fin følgesvenn når dere skal gjøre noe som er litt kjedelig.

Selve matten har et dyretema og består av ulike materialer. På den måten kan babyen din kjenne på forskjellige teksturer og på den måten stimulere følesansen. Matten har en god størrelse, som barnet kan boltre seg på, mens det utforsker alle raritetene.

Justerbare bøyler følger utviklingen

Over matten går det to bøyler. Disse kan justeres etterhvert som babyen vokser. Bøylen har fester til de ulike dyrelekene som følger med. Lekene kan selvfølgelig tas av, så barnet kan ta en nærmere titt på dem.

Det finnes vel knapt en baby som ikke elsker å se seg selv i speilet. Da er det fint at Tiny Love Gymini Meadow Days kommer med et lite speil som sitter i en ramme formet som et hus.

Som med Tiny Princess Tales Gymini Deluxe, mangler også denne babygymmen en kant som forhindrer at babyen triller av matten. Det er derimot det eneste minuset vi finner. For alt i alt er dette en babygym som har alt babyen din trenger for timevis med moro!

Oppsummering

Tiny Love Gymini Meadow Days er en flott babygym som vil stimulere og underholde barnet. Den spillende og lysende fuglen vil garantert bli en hit.

Fordeler

 • Elektronisk fugl med lys og musikk.
 • Justerbare bøyler.
 • Kan spille inn stemmer.
 • Støttepute følger med.

Babygym: Nyttig informasjon før kjøp

Sikkerhet

Sikkerhet: Det aller viktigste er selvfølgelig at babygymmen er trygg å bruke.

En babygym bør være så stabil som overhodet mulig, og det skal ikke være noen harde kanter på babygymmen.

De aller fleste babygym leveres med en myk overflate, som er produsert med polyester eller annet mykt materiale.

En babygym skal aldri leveres med små deler som babyen eventuelt kan svelge.

Heldigvis er sikkerheten ivaretatt på de aller fleste babygym. Hold likevel alltid babyen under oppsikt!

alder lekekjøkken

Anbefalt alder: Ta gjerne en titt på den anbefalte aldersgruppen for babygymmen du vurderer å kjøpe.

De aller fleste babygym er tilpasset for barn fra 0 – 12 måneder. Enkelte av babygymmene kan for øvrig gjøres om til ballbinge, og vil derfor også passe til de litt større barna.

Stort sett kan en baby begynne å prøve seg frem litt i en babygym fra den er kun 2 – 3 måneder gammel.

lys og musikk babygym

Lys og musikk: Enkelte babygym leveres med innebygde funksjoner som gjør at den kan bestille av musikk. Dette er artig for barna, og vil samtidig bidra til å stimulere sansene i større grad.

For noen av produktene følger det også med leker som gir fra seg lys. Dette kan være spennende å utforske for de minste, og kombinert med lyd kan de bli bedre kjent med rytme.

materiale

Materialer: Se etter et babygym som er produsert med holdbare materialer.

Som nevnt skal også materialene være myke, slik at de minste ikke kan skade seg mens de trener i babygymmen.

Typisk leveres babygym materialer av polyester, naturgummi og enkelte elementer av plast.

tilbehør babygym ikon

Tilbehør: Sjekk gjerne hvilket tilbehør som følger med babygymmen.

Vanlig tilbehør som er med i pakken er ekstra leker, hemper som man kan henge lekene i, enheter for avspilling av musikk / lyd, samt bøyler som festes over babygymmen.

Rengjøring

Rengjøring: Det kan fort bli litt gris når babyene leker. Kanskje ville minstemann ha litt mat i løpet av økta, og da blir det jo alltids litt søl.

Babygymmen bør derfor være enkel å rengjøre. Optimalt sett bør det gå an å rengjøre de fleste delene av babygymmen i vaskemaskin.

Størrelse

Størrelse: Før du kjøper en babygym bør du vurdere hvor stor plass du har til rådighet. Tenk også gjennom om du har tenkt til å ta med deg babygymmen ut på tur.

Om babygymmen skal ha en fast plassering hjemme kan du gjerne kjøpe en av de større variantene.

Skal du derimot ta med deg babygymmen ut på tur, bør du se etter en litt mindre og mer portabel babygym.

pris

Pris: Pris er viktig for de aller fleste. Det gjelder også når man kjøper babygym.

Heldigvis er det ikke spesielt kostbart for babygym. Prislappen ligger typisk på omtrentlig 500 – 1500 kroner, avhengig av hvor mye tilbehør som følger med, og størrelsen på babygymmen.

Dette er fordelene med å bruke en babygym

Du kan oppnå mange fordeler ved å la de minste leke seg i en babygym. Babygym er faktisk mer enn bare et leketøy, og vi ser nå nærmere på noen av fordelene en babygym kan gi.

Styrker babyens muskler

Babyen blir nok ingen muskelbunt med det første, men en babygym er faktisk nyttig for å styrke babyens muskler. De aller fleste babygym leveres med bøyler som festes over babygymmen.

Når babyen strekker seg etter lekene vil musklene i både armer, bein, mage og nakke bli trent. God og enkel trening for de minste!

Stimulerer sansene

Dette er en av de største fordelene med en babygym. De fargerike lekene og spennende teksturene er begge utviklet for å stimulere babyens sanser. Noen babygym leveres også med leker som gir fra seg både lyd og lys. Perfekt sansestimulering for de aller minste, med andre ord.

Etter hvert som barna blir eldre kan du også vurdere et lekekjøkken, som også er godt egnet for læring og lek.

Fremmer selvstendighet

En babygym kan også lære barnet ditt verdien av selvstendig lek. I babygymmen kan barnet prøve seg litt frem på egenhånd, og utforske omgivelsene på en trygg måte. Her kan rett og slett babyen lære seg å underholde seg selv, som er en flott egenskap på sikt.

Du får en velfortjent pause

Det dreier seg ikke bare om babyen. Ved å gå til innkjøp av en babygym kan du få en velfortjent pause i en ellers stressende hverdag. Det er jo behagelig om man kan lene seg tilbake og slappe av litt mens babyen leker i babygymmen. Bare pass på at babyen alltid holdes under oppsikt.

Babygym: Ofte stilte spørsmål

down-arrow Hvilket babygym er best i test?

Etter å ha gått gjennom funksjonene, ekspertvurderingene og tilbakemeldingene fra kundene har vi valgt å kåre Skip Hop Treetop Friends Babygym til best i test.

Denne babygymmen er av høy kvalitet, og er en perfekt liten lekeplass for de minste.

down-arrow Når kan babyen begynne å bruke babygym?

De minste kan begynne å bruke babygym allerede fra de er et par måneder gamle. Du må selvfølgelig alltid følge med mens babyen leker i babygymmen!

 

down-arrow Hvor mye koster en babygym?

En babygym koster heldigvis ikke spesielt mye. Stort sett ligger prisnivået fra 500 – 1500 kroner.

De dyreste produktene har ofte litt mer funksjoner, slik som eksempelvis innebygd lys og musikk.

down-arrow Hva er poenget med en babygym?

En babygym vil bidra til sunn utvikling for babyen. Babygymmen vil gi barnet erfaring med både grov- og finmotorikk.

Med en babygym kan barnet trene opp både koordinasjon, visuell oppfattelse, bevegelsesevne og mye mer.

down-arrow Trenger man babygym?

Man må selvfølgelig ikke ha et babygym. Foreldre har oppdratt barna sine i mange år uten babygym, og det har gått helt fint.

Se heller på babygym som et fint tilskudd til babyens læringsprosess. Babygym er et fint verktøy for å stimulere sansene til babyen fra ung alder.

down-arrow Hvor lenge bør babyen bruke babygymmen?

Det er ingen fastsatt grense for hvor lenge babyer bør bruke et babygym. Aller helst bør babyen bruke det i kortere perioder, og gjerne et par ganger om dagen.

Pass hele tiden på babyen, og se til at minstemann ikke blir overstimulert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kristin Aksnes

Kristin Aksnes

Kristin har flere års erfaring som tekstforfatter og oversetter. I tillegg har hun lang erfaring fra både reiselivsbransjen og helsesektoren. Bak hver tekst Kristin skriver ligger det nøye research, slik at du som leser kan føle deg trygg på at du får god og riktig informasjon. Ellers har Kristin en egen evne til å finne smarte og kreative løsninger som forenkler hverdagen i hjemmet.
facebook-social instagram-social xplace-social