Babycall Test: Disse produktene er best i test

babycall

Inneholder annonsørlenker

Er du på jakt etter en god babycall? Som med mye annet, finnes det et hav av ulike alternativer. Vi har sett på et utvalg av babycaller og gir deg her våre anbefalinger. Hvilken babycall er kåret til best i test?

Enten du venter på en ny verdensborger eller du allerede har et lite barn, vil en babycall kunne lette hverdagen din. Siden den på en måte skal «passe på» barnet ditt, bør du gå for en modell som er pålitelig og med en akseptabel rekkevidde. Ønsker du en babycall som er utstyrt med kamera, er det i tillegg viktig at den har god videokvalitet også i mørke rom.

En babycall gir deg muligheten til å følge med på de aller minste til enhver tid. Selv når de er i et annet rom. Med en god babycall i hus vil du kunne høre eller se (om den har kamera) om babyen gråter, våkner opp eller har andre behov. Enkelte babycalls er også utstyrt med temperaturmåler, som er veldig praktisk for å holde styr på om det er passelig varmt eller kaldt på soverommet til de minste.

Vi har tatt en titt på ulike babycaller på markedet. I vår test har vi gått gjennom ulike ekspertvurderinger og sett på hva forbrukerne har å si, og tatt høyde for faktorer som rekkevidde, innebygd kamera, batteritid, temperatursensor og mye mer. Hvilken babycall er best i test?

Babycall Test: Her er våre favoritter

Oppsummert er dette babycallene som inngår i vår test. Du kan lese mer om hver babycall lenger ned i artikkelen.

Lenkene i denne oppsummeringen fører til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.

 1. BEST I TEST - Neonate BC-8000DV
 2. BESTE PREMIUMVALG - Owlet Duo Smart Sock 3 + Cam
 3. Neonate BC-6500D
 4. Philips Avent SCD835
 5. Motorola VM855 Connect

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

1. Neonate BC-8000DV

BEST I TEST - Neonate BC-8000DV

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Neonate BC-8000DV
Innebygd kamera: Ja Rekkevidde kamera: Inntil 300 meter Rekkevidde lyd: Inntil 800 meter Temperatursensor: Ja Nattsyn: Ja Toveiskommunikasjon: Ja Batteritid: Inntil 25 timer

Norske Neonate har fått to plasser i testen vår. Det er ikke uten grunn, da de er kjente for å produsere babycaller av ypperste kvalitet. Denne modellen er, i motsetning til Neonate BC-6500D, utstyrt med kamera.

Da denne modellen kom på markedet i 2018, var det den første babycallen i verden som hadde en rekkevidde på 800 meter på lydfunksjonen. BC-800DV ble derfor raskt en bestselger, og også andre land har fått øynene opp for Neonate.

Brukervennlig babycall

Neonate BC-800DV er svært brukervennlig. Med i pakken får du et instruksjonshefte som forklarer deg hvordan du bruker enhetene. Skulle du trenge mer informasjon, vil et lite søk på internett gi deg svarene du trenger.

Ekstremt god rekkevidde

Som nevnt, var Neonate BC-800DV den første babycallen med 800 meters rekkevidde på lyden. Det er derimot ikke bare lydrekkevidden som er imponerende. Videorekkevidden er nemlig på hele 300 meter. Det er viktig å presisere at disse tallene kun er mulig å oppnå om det er fri luftlinje.

Er det noe som er ekstremt positivt med Neonate BC-800DV, så er det at lyd og video kjører på to ulike frekvenser. Det betyr altså at selv om videoforbindelsen brytes fordi du er for langt unna, vil du fortsatt være på nett med lyden. Og det er jo tross alt det viktigste.

God lydkvalitet

Lyden på Neonate BC-800DV oppgis å være svært god. Det er likevel verdt å nevne at flere forbrukere trekker fram at lyden har en tendens til å falle ut når man beveger seg rundt i hjemmet. Generelt sett ser det uansett ut til at forbrukerne er fornøyde med kvaliteten!

Mulig å koble til fire babyenheter

Hvis du har flere småbarn som trenger en babycall, kan vi glede deg med at du kan koble til hele fire babyenheter til foreldreenheten. Dette er svært praktisk. Da trenger du kun én foreldreenhet og slipper å bære rundt på én for hvert barn.

Du kan selvfølgelig kommunisere med ett barn om gangen, så du ikke risikerer å vekke alle de andre om du trenger å roe en natteravn.

Følg med på temperaturen

Nenate BC-800DV har selvfølgelig også temperaturmåler med alarm. Enten babyen sover søtt på rommet sitt eller ute i vogna, kan det være greit å vite hvis temperaturen plutselig skulle svinge. Du stiller selv inn hvilken temperatur du vil varsles ved. Indikatoren går helt ned til -19 °C.

Mange praktiske funksjoner

På foreldreenheten kan du velge mellom kun video, lyd eller bare når barnet beveger seg. Lyden kan du regulere på touchskjermen.

Kameraet på babyenheten har nattsyn, så du ser barnet selv om det er helt mørkt i rommet. Kameraet er utstyrt med 2 x zoom, slik at du enkelt kan zoome inn hvis du trenger å ta en nærmere titt på babyen. Videokvaliteten er samtidig mer enn god nok!

Inntil 25 timer batteritid

Produsenten oppgir at batteritiden på Neonate BC-800DV er opptil 25 timer, noe vi mener er mer enn akseptabelt. Du vil få en alarm når det er på tide å lade opp enhetene.

Det er også verdt å nevne at babycallen kommer med multifeste. Du kan derfor feste babyenheten på både seng og vogn, og også rett på veggen.

Oppsummert

Neonate BC-8000DV er en god babycall som oppfyller de flestes behov. Prisnivået er fornuftig, og du får god oversikt med det innebygde kameraet!

Fordeler

 • Lang rekkevidde.
 • God batteritid.
 • Temperatursensor.
 • Innebygd kamera.
 • Toveiskommunikasjon.

Ulemper

 • Meldes om ustabil tilkobling når avstanden er lang.

2. Owlet Smart Sock 3

BESTE PREMIUMVALG - Owlet Duo Smart Sock 3 + Cam

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Owlet Duo Smart Sock 3 + Cam
Innebygd kamera: Ja Tilbehør: Smart Sock Sensor Temperatursensor: Ja Nattsyn: Ja Toveiskommunikasjon: Ja

Kanskje en vanlig babycall ikke er nok for deg? Da bør du se nærmere på Owlet Smart Sock 3, som leveres med kamera. Med i pakken får du en babymonitor som registrerer helsedata, slik som søvnkvalitet, hjerterytme og oksygennivå hos barnet.

Obs: Selv om Owlet Smart Sock 3 registrerer helsedata, er det ikke et medisinsk apparat.

Komplett pakke

Owlet Smart Sock 3 + Cam er altså en komplett pakke med både babycall og helsemonitor. Med denne kombinasjonen får du oversikt over helsedata, samtidig som du kan følge med barnet via det medfølgende kameraet.

Kameraet leverer video i høy oppløsning (1080p), og du får samtidig en 130° vidvinkelobjektiv. Samtidig støttes de gode funksjonene man ellers ser på en babycall. Vi nevner blant annet nattsyn, toveiskommunikasjon og temperaturmåling!

Måling av helsedata med Smart Sock 3

For å starte helsemålingene trenger du bare å feste den medfølgende sokken på foten til barnet. Sokken er utstyrt med en sensor som måler hjertefrekvens, oksygen og søvntrender. Om noen av målingene går utenfor de innstilte referanseområdene, vil du få et varsel på mobilen din.

Det følger også med en basestasjon, som lyser grønt dersom alle målingene er normale. Den signaliserer med lyd og lyser rødt dersom noe er unormalt. Ekstra praktisk er det jo også at helsedataene lagres i appen, slik at du kan se historiske data i inntil 7 dager.

Smart Sock 3 er ikke et medisinsk apparat, men kan likevel gi en indikasjon. Helsemålingene sendes kontinuerlig til Owlet-appen, slik at du alltid har oversikt via mobiltelefonen.

Et godt premiumvalg – men den koster!

Owlet Duo Smart Sock 3 + Cam er et godt premiumvalg for deg som vil ha en av de mer avanserte babycallene på markedet. De avanserte funksjonene gjør likevel at prisnivået for Smart Sock 3 + Cam er relativt høyt.

Ønsker du å holde kostnadene til et minimum, anbefaler vi heller at du ser i retning Neonate BC-6500D.

Oppsummert

Owlet Smart Sock 3 + Cam er en komplett pakke som leveres med både babycall og enheter for registrering av helsedata. Et godt premiumvalg for deg som vil ha full oversikt!

Fordeler

 • Registrerer helsedata.
 • Temperaturmåling.
 • HD-kvalitet på kameraet.
 • Toveiskommunikasjon.
 • Enkel appstyring.

Ulemper

 • Høy pris.

3. Philips Avent SCD835

Philips Avent SCD835

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Philips Avent SCD835
Innebygd kamera: Ja Rekkevidde kamera: Inntil 300 meter Rekkevidde lyd: Inntil 300 meter Temperatursensor: Nei Nattsyn: Ja Toveiskommunikasjon: Ja Batteritid: Inntil 12 timer

Philips er kjent for å levere elektronikk av høy kvalitet, inkludert hjelpemidler til spedbarnsperioden. Philips Avent SCD835 er intet unntak. Her får du en babycall som inneholder nær sagt alt du trenger!

Trådløs foreldreenhet

Hvis det er viktig for deg at babyenheten er trådløs, må du se på en annen modell enn denne. For eksempel Nenate BC-800DV. Philips Avent SCD835 har en babyenhet som må være tilkoblet et vegguttak. Dette trekker noe ned, da vi synes det er praktisk å ta med seg både baby- og foreldreenheten ut av huset.

Foreldreenheten er derimot trådløs, og har en rekkevidde på opptil 50 meter innendørs. Med fri sikt kan du fortsatt ha kontakt med babyenheten på opptil 300 meter. Du vil få opp et varsel så fort du er utenfor rekkevidde.

Når foreldreenheten er fulladet, kan den brukes i opptil 12 timer før den må lades på nytt. Vi synes batteritiden er litt kort, og skulle gjerne sett at den holdt i noen timer til. Når batteriet begynner å bli tomt, vil du for øvrig få et varsel fra enheten. På den måten trenger du ikke å være redd for å miste forbindelsen til barnet ditt.

Mulighet for å regulere mikrofonfølsomheten

Noe forbrukerne trekker frem, er den gode lyden du får med Philips Avent SCD835. Man hører det minste lille knyst klart og tydelig.

Du står fritt til å regulere mikrofonfølsomheten, og bestemme hvilket støynivå babyenheten skal registrere. Dette kan du gjøre hvis du for eksempel bare ønsker å høre når babyen gråter, og ikke når den bare ligger og pludrer litt eller for eksempel hører på en lydbok.

Det er også mulig å snakke med babyen via foreldreenheten. Noen ganger hjelper det at barnet hører stemmen din for at det skal roe seg igjen. Eller kanskje du kan synge en nattasang? Det vil barnet like.

Hvis du ikke føler for å synge, kan vi glede deg med at Philips Avent SCD835 kommer med fem beroligende melodier som du kan starte fra foreldreenheten. Forhåpentligvis vil babyen din sovne uten problemer.

Imponerende kamera

En annen ting vi ser at forbrukerne er svært fornøyde med, er den ekstremt gode bildekvaliteten på videokameraet. Den oppgis til å være krystallklar. Når det blir mørkt, vil det infrarøde nattsynet automatisk aktiveres. På den måten vil du fortsatt kunne se det sovende barnet, selv når det er mørkt i rommet.

Skjermen på foreldreenheten er på 2,7″ og kombinert med den høye oppløsningen, vil du se barnet ditt klart og tydelig.

Er det én ting vi savner, så er det temperaturmåler. Det kan være greit å vite at sovemiljøet til barnet verken er for kaldt eller for varmt, men dette vil du altså ikke se med Philips Avent SCD835. Ønsker du det, kan vi anbefale å se på Neonate BC-8000DV, som har relativt like funksjoner, men i tillegg har temperaturfunksjon.

Oppsummert

Alt i alt er Philips Avent SCD835 en god babycall som har fått supre tilbakemeldinger fra forbrukerne. Takket være nattlysfunksjonen gir den deg godt bilde, selv når det er mørkt på soverommet. Kommer med 5 vuggeviser som kan startes fra foreldreenheten!

Fordeler

 • Krystallklart bilde.
 • Kan spille vuggesanger.
 • God lydkvalitet.
 • Fornøyde kunder.
 • Toveiskommunikasjon.

Ulemper

 • Batteritid kunne vært litt lengre.
 • Babyenhet er ikke trådløs.
 • Mangler temperaturmåler.

4. Neonate BC-6500D

Neonate BC-6500D

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Neonate BC-6500D
Innebygd kamera: Nei Rekkevidde lyd: Inntil 800 meter Temperatursensor: Ja Toveiskommunikasjon: Ja Batteritid: Inntil 24 timer

Denne modellen fra den norske produsenten Neonate er svært populær hos forbrukerne og kommer veldig godt ut i ulike tester. Mye på grunn av god lyd og en rekkevidde som er langt lenger enn det man egentlig trenger.

I motsetning til blant annet Neonate BC-800DV, er ikke Neonate BC-6500D utstyrt med kamera – men har likevel en LCD-skjerm som gir deg god informasjon.

Svært god rekkevidde

I følge produsenten skal Neonate BC-6500D ha en rekkevidde på hele 800 meter i fri sikt. Klikk.no testet denne babycallen og kom riktignok ikke til mer enn 700 meter, men det er likevel mer enn nok!

Skulle du komme utenfor rekkevidde, vil du få varsel i form av både lys og lyd, slik at du ikke risikerer å miste kontakt med barnet.

Lang batterilevetid og hurtiglading

BC-6500D har innebygget batteri både i baby- og foreldreenheten. Det er derimot ikke noe poeng med en batteridrevet babycall om batterilevetiden ikke lever opp til forventningene.

Neonate BC-6500D er verken best eller verst, med sine 24 timers batteritid. Står den i standby oppgir produsentene at den skal holde i opptil 70 timer. Når batteriet begynner å bli tomt, vil du få et varsel om dette. Vi setter i tillegg stor pris på at modellen kommer med hurtiglader, så ladingen kan gå kjapt.

Mulighet for å koble til flere enheter

Noe vi liker med Neonate BC-6500D er muligheten til å koble til tre babyenheter til foreldreenheten. På den måten kan du ha oversikten over tre barn ved hjelp av kun én foreldreenhet.

Foreldreenheten har i tillegg talk back-funksjon, som gjør at du kan snakke med barnet. Har du koblet til flere babyenheter, kan du velge hvilket barn du ønsker å kommunisere med.

Klikk.no påpeker at babycallen fra Neonate reagerer hvis det er andre babycaller i nærheten, og da spesielt om det er en av samme merke. Dette er noe som kan være lurt å ha i bakhodet.

Kommer med nullstrålingsfunksjon

Vi ønsker å beskytte de små så mye vi kan, også når det gjelder stråling. En CE-merket babycall vil ikke avgi skadelige mengder med stråling.

Skulle du likevel være skeptisk, kan vi informere deg om at Neonate BC-6500D kommer med mulighet for nullstråling. Skulle du benytte denne funksjonen, er det viktig at du vet at du ikke vil få varsel om avstanden blir for stor eller babyenheten begynner å bli batteritom.

Vi ønsker likevel å presisere at modellen har såpass lav stråling i utgangspunktet, at det ikke er nødvendig å bruke denne funksjonen.

Mange funksjoner

Neonate BC-6500D kommer med mange gode funksjoner, slik som temperaturmåling, lydløsfunksjon, stemmeaktivering og mye mer.

Selve enheten veier lite og er derfor enkel å frakte med seg om dere skal på besøk eller på ferie. En solid og god babycall som kan gå i arv til andre barn.

Oppsummert

Neonate BC-6500D er en prisgunstig og god babycall. Du kan ikke følge barnet via video, men du får god informasjon via lyd og alarmer. Samtidig gis det mulighet for å koble til 3 babyenheter!

Fordeler

 • Kan koble til tre babyenheter.
 • Lang rekkevidde.
 • God batteritid.
 • Mulighet for hurtiglading.
 • Temperatursensor.

Ulemper

 • Leveres uten kamera.
 • Kan påvirkes av andre enheter i nærheten.

5. Motorola VM855 Connect

Motorola VM855 Connect

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Motorola VM855 Connect
Innebygd kamera: Ja Rekkevidde kamera: Inntil 300 meter Rekkevidde lyd: Inntil 300 meter Temperatursensor: Ja Nattsyn: Ja Toveiskommunikasjon: Ja

Motorola fortjener også en plass i testen vår, med sin VM855 Connect. Her får du en babycall i et stilig design som lar deg følge med på barnet fra andre rom i huset.

Foreldreenhet med LCD-skjerm

Foreldreenheten til Motorola VM855 Connect kommer med en LCD-skjerm på hele 5″. Det vil altså ikke være noe problem å se om babyen sover eller om han eller hun turner rundt.

Rekkevidden til foreldreenheten er på hele 300 meter i fri sikt. Inne i et hus, vil veggene naturlig nok begrense rekkevidden en del, men du vil likevel være godt dekket om du ikke bor i et kjempestort hus.

Skulle du miste kontakten med babyenheten, vil du få et varsel i form av en ganske så høy lyd. For én gangs skyld ønsker vi høye varsler varmt velkommen.

Bruk mobilen som foreldreenhet

Du kan også velge å bruke mobiltelefonen din som foreldreenhet. Det gjør du ved å laste ned appen «Hubble For Motorola Monitors». Dette må gjøres når du er koblet til samme Wifi-nettverk som babyenheten.

Deretter må du sette opp en konto, om du ikke har dette fra tidligere.

Koble til flere babyenheter

Vi setter pris på muligheten til å koble til flere babyenheter til én foreldreenhet. På den måten kan du overvåke flere barn samtidig, og det ved hjelp av kun én foreldreenhet, fremfor å sitte med én enhet per barn.

Toveiskommunikasjon og vuggeviser

Hvis du har behov for å snakke med barnet, eller kanskje synge en sang for å roe det, kan du gjøre det fra foreldreenheten. Er du koblet til flere barn, vil det bare være det aktuelle barnet som vil høre deg. På den måten slipper du å eventuelt vekke de andre barna.

Hvis du ikke føler at sangstemmen din er særlig beroligende, har denne babycallen fra Motorola en vuggesang-funksjon som du kan styre fra foreldreenheten.

Klart bilde og mulighet for zoom

Med foreldreenheten kan du både tilte, zoome og panorere babyenheten, så du får ønsket bilde av babyen din.

Babyenheten er i tillegg utstyrt med infrarødt nattsyn, så du også kan se babyen din når barnerommet er mørklagt. Noen hevder at bildekvaliteten ikke er den aller beste under dårlige lysforhold, men det er ikke av det verste på markedet og du vil fortsatt se om barnet sover eller ei. I godt lys er bildekvaliteten god.

Motorola VM855 Connect har temperaturmåler, så du kan følge med på romtemperaturen der barnet ditt ligger og sover.

Oppsummert

Motorola VM855 Connect er en babycall som gir deg de viktigste funksjonene. Et stort pluss for muligheten til å koble til flere babyenheter.

På den negative siden er babyenheten dessverre ikke trådløs og må kobles opp mot Wifi-nettverket i huset. Flere melder også om at batteritiden på kameraet ikke er spesielt god.

Fordeler

 • Innebygd kamera.
 • Kan kobles til flere babyenheter.
 • Kan bruke mobilen som foreldreenhet.
 • Temperatursensor.
 • Nattlys.

Ulemper

 • Babyenhet er ikke trådløs.
 • Dårlig batteritid på kameraet.
 • Enkelte melder om ustabil tilkobling.

Tips: Andre gode produkter til barna

Er du på utkikk etter andre praktiske produkter til barna? Her hos Hjem og Hage har vi gjennomgått flere ulike produkter som passer perfekt til de minste. For de aller minste anbefaler vi et babygym, mens de litt større barna kan kose seg med et lekekjøkken. Til sist har vi selvfølgelig trampoliner, som passer perfekt til både store og små.

Babycall: Nyttig informasjon før kjøp

Før du går til innkjøp av en babycall er det greit å vite litt om hva du bør se etter. Vi har satt sammen en liste med flere av de viktigste faktorene for en babycall!

Støynivå

Lydkvalitet: Det er selvsagt viktig at babycallen gir klar og tydelig lyd, slik at du lett kan høre om babyen gråter eller lager andre lyder.

Med god lydkvalitet får du rett og slett bedre oversikt over hva som foregår der hvor babyen er.

Som et absolutt minimum må enheten leveres med justerbar lyd, slik at du enkelt kan tilpasse lydnivået etter eget behov.

babycall rekkevidde

Rekkevidde: En annen viktig faktor du bør vurdere er rekkevidden til babycallen.

Noen enheter leveres med relativt kort rekkevidde, mens andre kan ha rekkevidde helt opptil 700 – 800 meter. Vær likevel oppmerksom på at rekkevidden som oppgis fra produsenten stort sett gjelder når det er helt fri sikt.

Om du kun skal bruke babycall når babyen er i naborommet kan du velge en enhet med relativt kort rekkevidde.

Har du et stort hus, eller tykke murvegger i huset, bør du kjøpe en babycall med lengre rekkevidde.

Batteri

Batteritid: Batteritiden på en babycall varierer mye fra produkt til produkt.

Ofte brukes jo babycall på natten, og det er derfor et absolutt minimum at babycallen har en batteritid på 10 – 12 timer.

For å forlenge batteritiden er det enkelte babycalls som automatisk går inn i standby-funksjon når det er helt stille på barnerommet. På denne måten vil det kun overføres data når det faktisk lages lyd fra barnerommet.

Foreldre-enheten bør også få beskjed når babycallen begynner å gi tom for strøm.

babycall kamera

Innebygd kamera: Innebygd kamera er en veldig nyttig funksjon på en babycall.

Med et kamera kan du se babyen din når den sover, noe som kan gi ekstra trygghet. Sørg for at kameraet gir god bildekvalitet, også i mørke rom.

Noen modeller har infrarødt nattsyn, slik at du kan se babyen tydelig selv i et mørklagt rom.

Det kan også være lurt å se etter en modell med panorerings-, tilt- og zoomfunksjoner, slik at du kan justere kameraets synsfelt.

Temperatur

Måling av temperatur: Babyer bør ikke sove i rom som er for varme eller for kalde. En babycall kan hjelpe deg til å holde oversikten over temperaturen.

I praksis fungerer det ved at enheten som plasseres på barnerommet har en innebygd temperatursensor. Denne sensoren sender så data videre til foreldre-enheten, eller eventuelt til appen om babycallen er appstyrt.

babycall toveiskommunikasjon

Toveiskommunikasjon: Mange babycalls leveres med det som kalles for toveiskommunikasjon. Det vil altså si at det ikke bare er du som kan høre babyen – babyen kan også høre deg!

Toveiskommunikasjon er veldig praktisk når du vil kunne trøste babyen når den våkner og er urolig, uten at du trenger å gå til rommet.

Et godt tips kan også være å spille av søvndyssende vuggesanger via toveiskommunikasjonen.

babycall nattsyn

Nattsyn: Om babycallen leveres med et kamera bør så absolutt kameraet ha nattsyn.

Ofte bruker man jo en babycall på natten. Da er det jo naturligvis ganske mørkt på soverommet.

Et kamera har lite nytte om du ikke kan se hva som faktisk skjer inne på rommet. Derfor er det praktisk med innebygd nattlys, som lar deg se babyen også i mørket.

pris

Pris: For de aller fleste er pris en viktig faktor.

Stort sett koster en babycall fra 500 kroner og oppover. De minst avanserte modellene uten kamera har gjerne en lavere prislapp.

Funksjonsrike babycalls med avanserte funksjoner som kamera, temperaturmåling og toveiskommunikasjon har gjerne en høyere prislapp.

Ofte stilte spørsmål om babycall

down-arrow Hvilken babycall er best i test?

I vår gjennomgang har vi valgt å kåre Neonate BC-8000DV til best i test.

Neonate BC-8000DV har en fornuftig prislapp, og vil oppfylle de aller fleste behov. Leveres med innebygd kamera!

down-arrow Kan jeg kjøpe babycall uten kamera?

Ja, det finnes babycalls på markedet uten kamera. Disse har ofte en lavere prislapp enn babycall med kamera.

Uten kamera vil du ikke få like god oversikt over hva babyen foretar seg, og hvordan det står til på soverommet. For mange kan det likevel være nok med en babycall uten kamera, da man alltid får lydoverføring med babycall.

down-arrow Hvordan fungerer en babycall?

En babycall fungerer ved at den overvåker lydene fra babyens rom. Når babyen lager lyd, overføres lyden til en mottaker som du har hos deg, slik at du kan høre om babyen gråter eller trenger oppmerksomhet.

Babycall med kamera vil kontinuerlig sende video-opptak til foreldre-enheten, eller eventuelt direkte til en mobilapp.

down-arrow Kan jeg styre babycall fra telefonen?

Ja, mange moderne babycalls kan styres fra en smarttelefon. Du kan laste ned en app som lar deg kontrollere funksjonene og motta varsler direkte på telefonen din.

down-arrow Hvor mye koster en babycall?

Prisen på en babycall varierer avhengig av merke og funksjoner. En babycall uten kamera kan koste rundt 300-500 kroner, mens en avansert modell med video kan koste over 2000 kroner.

down-arrow Hvor lang rekkevidde har en babycall?

Rekkevidden på en babycall avhenger av modellen og boligen hvor babycallen blir brukt.

Mange babycalls har en rekkevidde på omkring 50-100 meter, mens andre kan gi en rekkevidde på hele 700 meter. Rekkevidden som oppgis fra produsent er som regel ved optimale forhold, med fri sikt.

Husk at vegger, mur og andre elementer kan gi kortere rekkevidde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kristin Aksnes

Kristin Aksnes

Kristin har flere års erfaring som tekstforfatter og oversetter. I tillegg har hun lang erfaring fra både reiselivsbransjen og helsesektoren. Bak hver tekst Kristin skriver ligger det nøye research, slik at du som leser kan føle deg trygg på at du får god og riktig informasjon. Ellers har Kristin en egen evne til å finne smarte og kreative løsninger som forenkler hverdagen i hjemmet.
facebook-social instagram-social xplace-social