McCulloch ROB S600 Test

McCulloch ROB Test

Inneholder annonsørlenker

Robotgressklippere har vært på markedet i flere tiår, men det er først de siste årene at populariteten virkelig har tatt av.

Det finnes nok mange årsaker til at denne type gressklipper har økt i popularitet, men mye av grunnen er nok rett og slett av prisene har sunket kraftig i løpet av de siste årene.

I tillegg til at en robotklipper vil føre til at du slipper å kaste bort tiden på å klippe plenen selv, er det svært lite vedlikehold som kreves – og man finner robotklippere som passer til alle typer gressplener.

Med en robotklipper kan du også sørge for at plenen til enhver tid klippes på lik høyde, som vil bidra til en friskere og penere gressplen.

I vår test av McCulloch ROB S600 har vi gått grundig til verks, og vurdert klipperen basert på faktorer som ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Test av McCulloch ROB S600

Vår redaksjon jobber hardt for at du som forbruker skal få nyttig informasjon om de beste produktene på markedet.
Dersom du velger å handle gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere informative artikler og produkttester.

Slik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

McCulloch ROB S600

4.7
McCulloch Rob S600 Test

McCulloch ROB S600 er et rimelig budsjettvalg, med et maksimalt dekningsområde på totalt 600 kvadratmeter.

S600 minner svært mye om søskenmodellen, R600 – sett bort fra ytelsen i bratte skråninger, som rett og slett er overlegent på denne modellen.

McCulloch er også tro til konseptet når det kommer til brukervennlighet, og det oppfattes som svært enkelt både å programmere og vedlikeholde denne klipperen.
Til tross for at prisnivået er lavt, bærer ikke S600 preg av å være en billigmodell – og vi setter stor pris på hvor enkel og driftssikker denne modellen er.
ROB S600 har i tillegg fått mye skryt fra forbrukerne for å være svært stillegående, noe vi i redaksjonen også setter pris på.

Dette er enkelt og greit et fantastisk valg for deg som ønsker å holde budsjettet, og samtidig ha en god robotklipper som etterlater seg et pent og tilfredsstillende resultat!

Fordeler

  • Svært fornuftig pris.
  • Brukervennlig.
  • 35% helning.
  • Mobilapplikasjon.
  • God ytelse.
  • Driftssikker.
  • Lavt støynivå.

Ulemper

  • Ingen regnsensor.
  • Få ekstrafunksjoner.

For å få en full oversikt over de beste robotklipperne vi har testet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!