Godt Levert Test: Varierte matkasser

Matkasse Test

Matkasser levert hjem på døren er den siste tiden blitt mer og mer populært, og det kommer stadig nye leverandører av denne tjenesten.

For mange er det en enkel og praktisk løsning – du slipper å finne ut av hva du skal ha til middag og du slipper å gå på butikken for å handle.

Matkassene leveres med akkurat den mengden du trenger av hver ingrediens som igjen bidrar til at du kaster mindre mat.

I tillegg kan en matkasse gi deg mulighet til å prøve noe du aldri ville kommet på selv, og er en fin måte å finne nye smaker og favoritter på kjøkkenet.

I vår gjennomgang av Godt Levert har vi gått grundig til verks, og gitt en total vurdering basert på blant annet kvalitet på råvarer, menyutvalg, leveringstidspunkter og kundetilfredshet.

Godt Levert: Kort Oppsummert

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Godt Levert

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Godt Levert Test
Antall personer: 2 / 4 / 6 Antall måltider: 3 - 5 Antall menyer: 6 Familievennlig: Ja Vegetarvennlig: Ja

Godt Levert har siden 2010 levert middagsretter til fornøyde kunder over hele landet.

Teamet bak Godt Levert består av 7 faglærte kokker som er opptatt av at du som forbruker skal spise sunt, og sørger derfor for gode og varierte råvarer.

Hver dag jobber de med å sette sammen de mest smakfulle og interessante matkassene, slik at du skal slippe å bruke tid på dette!

Godt Levert har også den unike tjenesten valgfri, som gir deg mulighet til å selv velge hvilke retter du vil ha. Enklere blir det rett og slett ikke!

Fordeler

  • Fokus på norske råvarer og god kvalitet.
  • Spennende og varierende meny.
  • Har tilleggsprodukter man kan legge til.
  • Har veldig fleksible matkasser.

Ulemper

  • Litt få måltider i enkelte av menyene.

Levering

Godt LEvert Levering

Godt Levert leverer matkasser til store deler av landet, og man kan enkelt benytte deres søkefunksjon for å se om de leverer til deg. Søkefunksjonen finner man enkelt frem til på nettsiden.

Standardtidspunktene for levering er mandager mellom 16:00 og 22:00 – mens det i andre områder også er mulighet for levering på søndager til samme tidspunkt.
I enkelte områder tilbys også formiddagslevering på mandager, fra klokken 10:00 til 14:00.

Optimalt sett skulle vi gjerne ønsket at standardtidspunktene for levering også inkluderte søndager, da mandag ofte er en travel dag for mange.

Dersom du ikke skulle være hjemme ved levering er dette forøvrig ikke et stort problem – sjåføren vil da kontakte deg, og dere kan komme frem til en god løsning sammen.

Selve emballasjen er en helt enkel pappeske, og du har muligheten til å levere denne tilbake til sjåføren ved neste anledning – og du unngår dermed at det fyller seg opp i søppelkassen i løpet av kort tid.

Menyen

Godt Levert tilbyr totalt 6 ulike matkasser som passer for de aller fleste.

I tillegg til disse 6 matkassene finnes det også såkalte tilleggskasser, hvor du kan legge til litt ekstra dersom du skulle ønske det. Da kan du legge til pizza, taco, frukt eller frokostartikler.
Godt Levert har i skrivende stund hele 64 frokostartikler å velge mellom!

I tillegg til disse kassene gir også Godt Levert deg muligheten til å tilpasse din egen meny, med tjenesten Valgfri!

Godt Levert har ikke egne menyer tilpasset de som har cøliaki eller laktoseintoleranse, men de sier selv at man kan velge retter selv eller velge Kokkekassen. Denne kassen inneholder rene råvarer som man kan bytte ut med gluten- og melkefrie alternativer.

1. Favorittkassen

Dette er, som navnet tilsier, den mest populære matkassen som tilbys hos Godt Levert, og den gir deg raske og enkle oppskrifter.

Rettene er inspirert fra alle verdenshjørner. Dette er sunne og smakfulle middager som passer for både store og små!

Her kan du velge inntil 4 måltider for inntil 6 personer.

2. Fleksitarianerkassen

Godt Levert har utviklet en kasse for deg som ikke ønsker å spise for mye kjøtt.
Her får man mye grønnsaker i middagene, og den inneholder lite kjøtt, fisk og kylling.

Mange av rettene er også vegetarretter.

Husk at denne kassen kan tilpasses til å være helt vegetarisk, da du med Valgfri selv velger hvilke retter du får tilsendt.

Denne kassen leverer 3 måltider for inntil 4 personer per uke.

3. Roedekassen

Denne matkassen er utviklet i samarbeid med Roede, og passer derfor naturligvis perfekt dersom du går på Grete Roede-dietten.

Menyen er velbalansert, og har et høyt innhold av både protein, komplekse karbohydrater og grønnsaker!

Her får du inntil 4 måltider for inntil 4 personer.

4. Ekspresskassen

Ekspresskassen passer perfekt for deg som har en hektisk hverdag og som ønsker at det skal gå kjapt på kjøkkenet!

Samtlige av oppskriftene er både enkle og raske å lage, og råvarene leveres typisk ferdigkuttet.

Perfekt for deg som ønsker å spise sunt og godt selv om du har dårlig tid!

Her får du inntil 3 måltider for inntil 4 personer per uke.

5. Kokkekassen

Kokkekassen er for deg som liker å diske opp kulinariske retter på kjøkkenet. Her får du mer tidkrevende og kompliserte retter, men til gjengjeld sitter du igjen med en eksplosjon av smak.

Her er det bare å glede seg til smakfulle og spennende retter!

Med Kokkekassen får du inntil 3 måltider for inntil 4 personer.

6. Singelkassen

Singelkassen passer perfekt for deg som bor alene.

Det er ikke alltid så motiverende å lage mat alene, og singelkassen kan være den lille dytten du trenger for å få i deg skikkelig middag.

Her får du inntil 3 måltider per uke.

Råvarer

Godt Levert har fått mye skryt for at de leverer gode og friske råvarer, samtidig som de unngår halvfabrikat i stor grad.

Vi setter også stor pris på at Godt Levert har valgt å støtte den norske næringen ved å fokusere på norske råvarer – så langt det lar seg gjøre.

Uansett om det kommer til norske råvarer eller import så har de like store krav til kvaliteten, noe som gir trygghet til deg som forbruker.

Pris

Generelt sett er prisnivået hos Godt Levert på nivå med de andre leverandørene på markedet.

Det føres ofte ulike introduksjonskampanjer, så her gjelder det å følge med!

Godt Levert Erfaringer: Oppsummert

Vi synes at matkassene til Godt Levert er av bra kvalitet, og vi liker fleksibiliteten de tilbyr.

De 6 ulike matkassene tilbyr stor variasjon, og man kan enkelt endre middagsretter eller kasse underveis. Man kan også veldig enkelt legge til tilleggsprodukter.

Det vi liker aller best er allikevel tjenesten Valgfri, som altså gir deg muligheten til å sette sammen din egen meny – mer fleksibelt blir det ikke!

Personlig kunne vi tenkt oss flere måltider i de ulike kassene, men dette kan selvsagt tilpasses ved å legge til tilleggskasser.

Vi anbefaler at du sjekker ut vår test av matkasser for å få en full oversikt over de beste matkassene på markedet.

Godt Levert Test

Godt Levert

Bruk koden NYKUNDE2023, og få 20% rabatt!

Avatar

Hege Vestrum

Hege brenner for å gi leserne god informasjon, enten det er gjennom detaljerte produktvurderinger eller ved å gi gode interiørtips. På fritiden vier Hege mye tid til plantene sine, og man kan trygt si at hun har "grønne fingre". Hege trives godt med å oppgradere hjemmet, og har fått nyttig erfaring gjennom mange spennende DYI-prosjekter. Hege er samtidig en av våre ivrige researchere for ulike produkter tilknyttet hjem og hage.