Adams Matkasse Test

Matkasse Test

Inneholder annonsørlenker

Matkasser som leveres hjem på døren har den siste tiden blitt mer og mer populært, og det kommer stadig nye leverandører på markedet.

For mange er det en enkel og praktisk løsning – du unngår å bruke unødig tid for å finne ut hva du skal ha til middag, og det vil for mange oppleves som mye enklere å unngå usunn ferdigmat.

De aller fleste matkassene er også spesialtilpasset, slik at du kun mottar den mengden mat du faktisk trenger – som igjen vil bidra til at du kaster mindre mat.

I vår gjennomgang av Adams Matkasse har vi gått grundig til verks, og gitt en total vurdering basert på blant annet kvalitet på råvarer, menyutvalg, leveringstidspunkter og kundetilfredshet.

Test av Adams Matkasse

Adams Matkasse

4.7
Adams Matkasse Test

Beskrivelse: I mange år har Adams Matkasse levert ferske råvarer på døren til tusenvis av norske familier, og tilbakemeldinger fra kundene har gjennomgående vært svært positive.

Vi liker spesielt godt hvor enkelt gjengen bak Adams Matkasse har gjort det, og de nøye utvalgte kategoriene gjør at de ulike matkassene dekker de aller fleste behov.

Vi setter også stor pris på at Adams Matkasse har valgt å inkludere spesialtilpassede matkasser for både storfamilier, vegetarianere og allergikere.

Ulikt fra mange andre leverandører leverer Adams Matkasse til store deler av Norge, og i enkelte områder tilbys også formiddagslevering.

Kun norsk kjøtt, fugl og fisk!

Fordeler

  • Menyen er godt sammensatt.
  • Kun norsk kjøtt, fugl og fisk.
  • Tilbyr gluten- og laktosefrie menyer.
  • Egne vegetarkasser.
  • Tilleggskasser.

Ulemper

  • Man kan ikke tilpasse egen meny.
  • Enkelte menyer har for få måltider.

Vi anbefaler at du sjekker ut vår test av matkasser for å få en full oversikt over de beste matkassene på markedet!

Innholdet er publisert i samarbeid med GetFitness.