Husqvarna Automower 430X Test

Husqvarna Automower 430x test

Inneholder annonsørlenker

Robotgressklippere har lenge vært på markedet, men det er først i de siste årene at de har blitt populære hos den vanlige forbrukeren.

Det finnes nok mange årsaker til at denne type gressklipper har økt i popularitet, men mye av grunnen er nok rett og slett av prisene har sunket kraftig i løpet av de siste årene.

I tillegg til at en robotklipper vil føre til at du slipper å kaste bort tiden på å klippe plenen selv, er det svært lite vedlikehold som kreves – og man finner robotklippere som passer til alle typer gressplener.

Med en robotklipper kan du også sørge for at plenen til enhver tid klippes på lik høyde, som vil bidra til en friskere og penere gressplen.

I vår test av Husqvarna Automower 430X har vi gått grundig til verks, og vurdert klipperen basert på faktorer som ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Test av Husqvarna Automower 430X

Slik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Vår redaksjon jobber hardt for at du som forbruker skal få nyttig informasjon om de beste produktene på markedet.
Dersom du velger å handle gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere informative artikler og produkttester.

BESTE PREMIUMVALG - Husqvarna Automower 430X

4.7
badge
Husqvarna Automower 430X Test

Husqvarna Automower 430X er en av de mest avanserte robotklipperne til Husqvarna, og det er nok kun den svært avanserte 450X som overgår denne modellen når det kommer til funksjonalitet og ytelse.
Forskjellene mellom disse 2 modellene er forøvrig relativt liten, og i de aller fleste tilfeller vil man rett og slett ikke ha behov for den mest avanserte versjonen, 450X.

Automower 430X leveres med en lang rekke hendige og avanserte funksjoner, og du kan blant annet benytte deg av Automower Connect, som gir deg full kontroll over klipperen ved hjelp av smarttelefonen din.
Ulikt svært mange andre robotklippere er 430X også utstyrt med et innebygd GPS-system, som lager et kart over hagen for å sikre best mulig resultat.

De store og bredmønstrede dekkene sikrer en svært god kjøreevne, og klipperen takler skråninger på opptil 45%.

Dette er kort og godt et solid valg for deg ønsker det beste av det beste, og vil ha en plettfri gressplen til enhver tid.
Lavt støynivå!

Fordeler

  • Egen mobilapplikasjon.
  • Egen GPS-enhet.
  • Svært driftssikker.
  • 45% helning.
  • Mange funksjoner.
  • Lavt støynivå.
  • Kort oppladningstid.
  • Jevnt resultat selv på utfordrende underlag.

Ulemper

  • Støtter ikke ekstern oppdatering av programvare.

For å få en full oversikt over de beste robotklipperne vi har testet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!