Husqvarna Automower 315 Test

Robotklipper test

Inneholder annonsørlenker

Robotgressklippere har blitt mer og mer populært, spesielt i løpet av de siste årene.

Det finnes nok mange årsaker til at denne type gressklipper har økt i popularitet, men mye av grunnen er nok rett og slett av prisene har sunket kraftig den siste tiden.

I tillegg til at en robotklipper vil føre til at du slipper å kaste bort tiden på å klippe plenen selv, er det svært lite vedlikehold som kreves – og man finner robotklippere som passer til alle typer gressplener.

Med en robotklipper kan du også sørge for at plenen til enhver tid klippes på lik høyde, som vil bidra til en friskere og penere gressplen.

I vår test av Husqvarna Automower 315 har vi gått grundig til verks, og vurdert klipperen basert på faktorer som ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Test av Husqvarna Automower 315

Slik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Vår redaksjon jobber hardt for at du som forbruker skal få nyttig informasjon om de beste produktene på markedet.
Dersom du velger å handle gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere informative artikler og produkttester.

BEST I TEST - Husqvarna Automower 315

4.9
badge
Husqvarna Automower 315 Test

Husqvarna Automower 315 er en fantastisk robotklipper, som er designet for å håndtere gressplener opp til 1500 m².
Klipperen taklere bratte skråninger med glans, og kan klippe i skråninger med hele 40% helning.

Funksjonsmessig minner Automower 315 om de mer kostbare premiumklipperne, men Husqvarna har allikevel klart å opprettholde en overkommelig pris.
Automower 315 er blant annet utstyrt med smart-teknologi som automatisk tilpasser klippemønsteret basert på hvor raskt gresset vokser, og har som de mer kostbare utgavene også støtte for punktklipping.
Klipperen gjør det i tillegg svært godt selv i høyt gress, da den er utstyrt med en maksimal klippehøyde på hele 60 millimeter.
Tilsvarende er den minste klippehøyden du kan benytte 20 millimeter, som i praksis fører til at plenen kan holdes tilnærmet nyklipt hele sommeren.

Kan enkelt styres via en brukervennlig og funksjonsrik mobilapp!

Fordeler

  • Funksjonsrik mobilapplikasjon.
  • Svært driftssikker.
  • 40% helning.
  • Lavt støynivå.
  • Jevnt resultat.
  • Egnet til både lavt og høyt gress.

Ulemper

  • Kun Bluetooth-tilkobling.

For å få en full oversikt over de beste robotklipperne vi har testet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!