Zensum Logo
Gå til søknad Annonsørlenke

Zensum Erfaringer: Dette er kundenes dom

Zensum Låneagent

Inneholder annonsørlenker

Zensum er en låneagent som har vært aktiv på det norske markedet siden 2016. Gjennom Zensum kan du motta tilbud på refinansieringslån og forbrukslån fra flere långivere samtidig, og de har et sterkt fokus på ansvarlig utlån til privatpersoner.

Zensum ønsker å hjelpe kunder med å finne det beste lånet, og søknaden er både kostnadsfri og uforpliktende. Les videre for å se våre erfaringer med Zensum!

info

Denne artikkelen inngår i vår serie om beste forbrukslån til oppussing. Det stilles for øvrig ingen krav til hva lånet skal brukes til hos Zensum. Du står derfor fritt til å bruke midlene på andre prosjekter!

Låneagent

Zensum Erfaringer: Nøkkelinformasjon

Zensum Logo

Nøkkelinformasjon om Zensum

Eksempel: Effektiv rente 9,46%, 150.000 o/5 år. Kostnad: 37.140. Totalt: 187.140. 3 119 kr/måned (60 avbet.)

Søk her Annonsørlenke
Beløp 20000 - 600000 NOK
Eff. rente 5.25 - 29.9%
Aldersgrense 25 år
Nedbetalingstid 12 - 60 mnd

Renter og gebyrer

 • Beløp: 20000 - 600000 NOK
 • Rente: 4.9 - 24.9%
 • Effektiv rente: 5.25 - 29.9%
 • Nedbetalingstid: 12 - 60 mnd
 • Etableringskostnad: 1150 NOK
 • Administrasjonsavgift: 65 NOK
 • Rentefritt for nye kunder: Nei

Fordeler

 • Videreformidler søknaden til mange tilbydere.
 • Bedre grunnlag for å finne det beste lånet.
 • Godt etablert på det norske markedet.
 • Gode tilbakemeldinger fra kundene.
 • God fleksibilitet for lånebeløp.
 • Kan låne med sikkerhet i bolig.
 • Ingen krav til hva lånet brukes på.

Betingelser

 • Aldersgrense: 25 år
 • Inntektskrav: 200000 NOK
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Krever norsk statsborgerskap: Ja
Søk her Annonsørlenke

Zensum Erfaringer: Kort oppsummert

 • Videreformidler din søknad. Zensum vil videreformidle din søknad til flere ulike banker.
 • Godt grunnlag for å finne det beste lånet. Med Zensum kan du sammenligne tilbud fra flere tilbydere og finne det lånet som passer deg best.
 • Godt etablert på det norske markedet. Zensum er godt etablert på det norske markedet, og har vært i bransjen siden 2013.
 • Gode tilbakemeldinger. Via kjente forbrukerportaler har Zensum mottatt gode tilbakemeldinger.
 • Fleksibelt lånebeløp. Via Zensum kan du låne fra 20000 til 600000 kroner.
 • Tilbyr lån med og uten sikkerhet. Du kan sende inn en søknad om lån både med og uten sikkerhet.
 • Ingen krav til hva lånet brukes på. Det stilles ingen krav til hvordan du disponerer midlene fra lånet.

Zensum Lånekalkulator

Lurer du på hva et forbrukslån vil komme til å koste deg i måneden? Med vår lånekalkulator får du et godt estimat!

Lånekalkulator for forbrukslån

kr
20000 kr 600000 kr
mnd
12 mnd 60 mnd
%
4.9% 24.9%

Verdiene i kalkulatoren kan avvike fra ditt lånetilbud.

Etableringskostnad
1150 kroner
Administrasjonsavgift
65 kroner
Du må betale
Total lånekostnad blir
Gå til søknad Annonsørlenke

Eksempel: Effektiv rente 9,46%, 150.000 o/5 år. Kostnad: 37.140. Totalt: 187.140. 3 119 kr/måned (60 avbet.)

Hva er Zensum?

info

Zensum er en låneagent med lang erfaring i bransjen. Siden oppstarten har de behandlet over 700.000 lånesøknader. Per dags dato videreformidles din søknad til hele 15 ulike lånetilbydere, slik at du kan få de beste vilkårene på ditt lån. Zensum er helt gratis å bruke, og søknadsprosessen er helt uforpliktende.

Låneagenten Zensum har vært i bransjen helst siden 2013, da de lanserte sine tjenester i Sverige. Selskapet utvidet virksomheten til Norge i 2016, og har som mål å tilby den absolutt høyeste servicegraden til sine kunder.

Siden utvidelsen til Norge, har Zensum vokst til å bli en av de større og mer anerkjente låneagentene her til lands. Med over 150 dedikerte kundeservicemedarbeidere vil Zensum gjøre det de kan for å finne et lån som gir deg så gode vilkår som overhodet mulig.

God sammenligningstjeneste

Hos Zensum kan du sammenligne både refinansieringslån og forbrukslån fra flere långivere samtidig. Ved å sammenligne tilbud fra flere långivere kan du enkelt finne det lånet som passer best for deg og dine behov.

Per dags dato vil Zensum videreformidle til søknad til hele 15 lånetilbydere. Og ja, tjenesten er selvfølgelig helt gratis!

Via nettsidene til Zensum ser man at de tilbyr sammenligning av både boliglån, forbrukslån og refinansiering av forbrukslån. Om du allerede har tatt opp et lån til oppussing og ønsker å refinansiere for å spare penger, vil Zensum bidra med en oversikt over flere refinansieringsmuligheter.

Videre hevder Zensum selv at de har en ansvarlig utlånspolicy som vil sikre at du får et lån du faktisk har råd til å betale tilbake. Zensum benytter også Gjeldsregisteret og Eiendomsverdi for å kvalitetssikre søknadene før de sendes til bankene.

Kan forbrukslån via Zensum brukes til oppussing?

Du står helt fritt til å disponere midlene fra lånet slik du selv ønsker.

Et lån utbetalt via en søknad gjennom Zensum kan derfor helt fint benyttes til oppussing og andre prosjekter i hjemmet.

Er Zensum svindel?

Det er ingen grunn til å bekymre seg for at Zensum er svindel.

Zensum er en seriøs og anerkjent låneagent som behandler alle søknader konfidensielt. All data sendes via HTTPS (kryptert) for å sikre at informasjonen forblir konfidensiell.

Hvorfor velge Zensum?

info

Zensum videreformidler din lånesøknad til hele 15 samarbeidspartnere. På denne måten kan du enkelt sammenligne lånetilbud, og finne det tilbudet som passer deg best.

Du kan låne alt fra 20000 til hele 600000 kroner. Samtidig er den laveste effektive renten kun 5.25% – noe som absolutt er i det nedre sjiktet.

Har du behov for å låne penger til oppussing eller andre formål, men er usikker på hvilken låneagent du skal velge? Da kan Zensum være et godt valg for deg.

God fleksibilitet for lånebeløpet

En av de største fordelene med Zensum er at du kan låne alt fra 20000 til hele 600000 kroner. Her er det gode muligheter for å låne både store og små beløp, slik at du kan finne et lån som passer ditt behov og din økonomiske situasjon. Du kan naturligvis bruke lånet til det formålet du ønsker, slik som eksempelvis oppussing av boligen.

Zensum oppgir selv at de behandler søknadene ansvarlig, som naturligvis er en stor fordel. Det har lenge vært et problem at bankene tilbyr forbrukslån til personer som strengt talt ikke er rustet for å håndtere nedbetalingen. Med Zensum kan du være trygg på at søknaden behandles profesjonelt, og at du får gode råd fra de erfarne rådgiverne underveis.

Videreformidles til 15 partnere

Når du søker om lån via Zensum, videreformidles søknaden din til hele 15 partnere. Blant partnerne finner du blant annet Bank Norwegian, Santander Consumer Bank, Nordea og Instabank. Med mange partnere på laget gis du en større sjanse for å få et godt tilbud. Du kan naturligvis sammenligne tilbudene fra de ulike lånetilbyderne før du bestemmer deg!

Via Zensum har du også muligheten til å låne både med og uten sikkerhet i din egen bolig. Om du har bolig og ønsker å låne mer, kan du bruke boligen som sikkerhet for lånet. Totalt sett kan det gi deg en lavere rente, og dermed en lavere totalkosnad på lånet.

Zensum tilbyr samtidig refinansiering av lån, som kan være en god løsning om du har flere lån med høye renter. Ved å refinansiere kan du samle alle lånene dine i ett eneste lån, og på denne måten oppnå bedre betingelser på lånet.

Med Zensums lange erfaring og over 700.000 behandlede søknader kan du føle deg trygg på at søknaden behandles profesjonelt. Vi liker også at man kan registere medlåntaker på flere av lånene, som kan være en fordel hvis du ønsker å dele på ansvaret for lånet.

Fornuftig rentesats

Det er også verdt å nevne at bankene som er representert via Zensum kan tilby en fornuftig rente på lånet, med en effektiv rente fra 5.25% til 29.9%. Sammenlignet med mange andre forbrukslån på markedet er den laveste renten via Zensum så absolutt i det nedre sjiktet.

Det gis også en viss fleksibibilitet med tanke på nedbetalingstiden. Per dags dato kan du velge å betale ned lånet innen 12 til 60 måneder.

Samtidig nevner via at Zensum ikke har noen innvirkning på hverken rente eller nedbetalingstid på ditt lån. Zensum vil videreformidle din søknad, hvor det så er opp til bankene å sette rentene på lånetilbudet.

Hvilke banker samarbeider Zensum med?

Per dags dato (mars 2023) samarbeider Zensum med disse lånetilbyderne.

 • Bank Norwegian.
 • Santander Consumer Bank.
 • Nordea.
 • Ikano Bank.
 • Express Bank.
 • Instabank.
 • Nordax Bank.
 • Bluestep Bank.
 • yA Bank.
 • TFBank.
 • re:member.
 • Resurs.
 • Avida.
 • Lea Bank.
 • Komplett Bank.

Hva er ulempene med Zensum?

info

Til tross for at Zensum videreformidler søknaden til mange lånetilbydere, vil ikke søknaden bli sendt til alle tilbyderne i Norge. Samtidig bemerker vi oss at den nedre aldersgrensen er litt høy.

Når du sender en søknad via Zensum er det noen faktorer du bør være oppmerksom på.

For det første er aldersgrensen litt høy. Du må være minst 25 år for at søknaden skal bli behandlet. Om du er yngre enn dette kan du dessverre ikke bruke Zensum som din låneagent.

En annen ulempe er at Zensum ikke videreformidler søknaden til absolutt alle banker på markedet. Per dags dato (mars 2023) samarbeider Zensum med 15 lånetilbydere. Om du ønsker å få din søknad vurdert hos banker som ikke er representert via Zensum, anbefaler vi at du sender en direkte søknad til disse bankene.

I praksis kommer man altså ikke helt vekk fra at man vil måtte forholde seg til flere søknader når man skal ta opp et forbrukslån. Likevel er det jo mye mer praktisk at Zensum formidler til 15 tilbydere – så kan du eventuelt spe på med et par søknader til bankene som eventuelt ikke er representert via Zensum!

Erfaringer med Zensum: Hva er kundenes dom?

info

Zensum har mottatt godt over 2000 anmeldelser via TrustPilot, og den gjennomsnittlige vurderingen er hele 4,9 / 5,0 stjerner. Særlig mye bedre blir det ikke!

På papiret fremstår Zensum som en svært god og profesjonell låneagent. Vi har tatt en nærmere titt på hva kundene har å si om selskapet!

Kundenes erfaringer

Vi har naturligvis kikket etter kundeanmeldelser på nett, og det er ingen tvil om at kundene er veldig fornøyde med Zensum.

Via anerkjente TrustPilot har Zensum en svært god vurdering, med hele 4,9 / 5,0 stjerner (mars 2023), basert på over 2000 anmeldelser. Her er noen av tilbakemeldingene fra kundene.

Bjørn:

«Veldig god oppfølging og bra lånetilbud og alt ble flyttet over mellom bankene uten att jeg måtte gjøre noe selv så jeg er fornøyd»

Roar:

«Hatt en god opplevelse med dere. Fikk raskt hjelp, og dere er flinke til å lytte og spørre om det er noe mer som jeg trengte hjelp til.»

Raymond:

«Veldig bra opplevelse, ikke masete, god oversikt, innvilgelse veldig raskt.»

Siv:

«Takknemlig, blir tatt godt vare på. Ønsker kunden det beste og støtter og gir lån selv om inntekt varierer. Tilbyr lavere rente og fast nedbetalingsplan med mulighet for raskere nedbetaling om ønskelig.»

Via Nettavisen.no har Zensum en vurdering på 3.5 / 5.0 stjerner, basert på 5 anmeldelser. Vurderingen er ikke like høy som hos TrustPilot, men til gjengjeld er det kun 5 registrerte anmeldelser.

Vi fant forøvrig ingen anmeldelser via den norske forbrukerportalen Bytt.no – faktisk ser det ut til at Zensum ikke er aktive via denne portalen.

Søknad om lån via Zensum: Slik går du frem

info

For å sende inn en søknad via Zensum må du være minst 25 år gammel. Din inntekt må minst være 200000 kroner, og din søknad vil ikke bli akseptert om du har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker mot deg.

For å søke et lån via Zensum er det visse krav som må oppfylles. Samtidig må du fylle ut en søknad via nettsiden til Zensum.

Disse kravene må du oppfylle

For at din søknad skal behandles må du være minst 25 år gammel. Du må også være norsk statsborger. I tillegg må du ha en årlig inntekt på minst 200000 kroner. Zensum vil heller ikke godta din søknad om du har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker mot deg.

Vær også oppmerksom på at lånetilbyderne som samarbeider med Zensum kan ha egne krav som må oppfylles. Disse kravene har Zensum full oversikt over, og du vil motta tilbud fra alle lånetilbydere hvor du oppfyller kravene.

Hvordan søker man om lån?

Din søknad om forbrukslån sendes inn via nettsiden til Zensum.

Det første du må gjøre er å fylle ut lånesøknaden med all nødvendig informasjon. Dette inkluderer blant annet persondata, inntekt, samt informasjon om eventuell eksisterende lån og gjeld.

Etter at du har fullført søknaden vil Zensum videreformidle den til en rekke banker og lånetilbydere. Du vil motta tilbud fra disse, og etter å ha sammenlignet de ulike tilbudene kan du ta stilling til om du ønsker å akseptere ett av lånetilbudene.

Om du velger å akseptere et lånetilbud vil pengene bli utbetalt til din konto. Søknadsprosessen er grundig og kan ta litt tid, men dette gjøres for å sikre at du får et lån som passer dine behov og økonomiske situasjon.

Zensum FAQ: Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Zensum?

Zensum er en låneagent med lang erfaring i bransjen. Siden oppstarten har de behandlet over 700.000 lånesøknader.

Per dags dato videreformidles din søknad til hele 15 ulike lånetilbydere, slik at du kan få de beste vilkårene på ditt lån.

Zensum er helt gratis å bruke, og søknadsprosessen er helt uforpliktende.

Hva er våre erfaringer med Zensum?

Zensum har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra forbrukerne, og tilbyr god fleksibilitet på sine lån.

Alt i alt er vi fornøyde med Zensum som låneagent!

Hva er en låneagent?

En låneagent betaler ikke ut lån, men videreformidler heller din søknad til lånetilbydere og banker.

På denne måten kan du motta flere lånetilbud samtidig, og velge det lånet som har de beste vilkårene.

Kan lån via Zensum brukes til oppussing?

Ja. Du kan helt fritt bruke lånet til oppussing av din bolig.

Kontaktinformasjon til Zensum

Juridisk navnZensum AS
Org. nummer917 983 348
BesøksadresseArbins gate 2, 0253 Oslo, Norge
PostadresseArbins gate 2, 0253 Oslo, Norge
Telefon23 96 52 00
E-postkundeservice@zensum.no

Kilder