Streamingtjenester for fotball: En enkel oversikt

Fotball

Inneholder annonsørlenker

Fotball er en av de mest populære idrettene i verden, og millioner av fans følger med på kamper fra forskjellige ligaer og turneringer.

Tradisjonelt har TV vært den primære kilden til å se på fotballkamper, men i dag finnes det flere alternative måter å få tilgang til fotballstrømmer på. Du kan raskt få med deg det viktigste innen fotballverdenen når du bruker en strømmetjeneste.

Streaming på bettingsider

En av disse alternativene er ved å bruke betting nettsteder som tilbyr live streaming av kamper.

Mange av disse nettstedene har rettigheter til både store ligaer og cuper, og gir seerne en mulighet til å se kampene direkte på nettet. Det er flere grunner til at folk velger å bruke betting nettsteder for å få tilgang til fotballstrømming.

For det første, er det en enkel og praktisk måte å se kampene på. Du trenger bare å logge deg på nettstedet, finne kampen du vil se, og starte strømmingen. Det er også en god måte å få tilgang til kamper som kanskje ikke er tilgjengelige på vanlige TV-kanaler.

Noen bettingsider tilbyr en kombinasjon av sportstipping og casinospill, som kan være en annen morsom form for underholdning. Du kan lese mye mer om streaming på norskebettingsider.com.

ESPN+

ESPN+ er en populær streamingtjeneste for fotball i USA og tilbyr live streaming av kamper fra flere ligaer, inkludert italiensk Serie A, Major League Soccer, English Football League og mer. Abonnementet koster $5,99 i måneden, og du kan også se replays av kampene og høydepunkter på et senere tidspunkt.

Viaplay

Viaplay tilbyr tilgang til kamper fra flere ligaer, inkludert Premier League, La Liga, Serie A og Ligue 1. De har også rettighetene til UEFA Champions League og Europa League. Her kan du også få tilgang til et hav av gode filmer og serier, og du kan selv velge å kjøpe sport med i pakken. Et slikt abonement koster 399 kroner i måneden.

FuboTV

FuboTV er en annen populær streamingtjeneste for fotball og tilbyr en rekke kanaler som sender live fotballkamper. Blant de inkluderte kanalene er beIN Sports, NBCSN, Fox Sports og ESPN. FuboTV har også en «Fan Zone»-funksjon som gir deg tilgang til kamper i 4K UHD-oppløsning og mulighet til å se flere kamper samtidig. Abonnementet koster $64,99 i måneden.

TV 2 Play

TV 2 Play er en annen norsk tjeneste som tilbyr strømming av ulike sportsarrangementer. Strømmetjenesten tilbyr tilgang til kamper fra Eliteserien i Norge og Danish Superliga, i tillegg til rettighetene til Premier League og Champions League i noen regioner. Abonnementet koster 449 kroner per måned, eller 3999 kroner per år.

Sling TV

Sling TV er et rimeligere alternativ til FuboTV og tilbyr også tilgang til flere kanaler som sender fotballkamper. Du kan velge mellom to pakker – Sling Blue og Sling Orange – som begge inkluderer ESPN, NBCSN og beIN Sports. Abonnementet koster $35 i måneden.

Peacock

Peacock er en streamingtjeneste fra NBCUniversal og tilbyr live fotballkamper fra Premier League. Du kan også se kampene i opptak og få tilgang til høydepunkter og analyser. Abonnementet koster $4,99 i måneden, eller du kan velge å se reklamefinansiert innhold gratis.

DAZN

DAZN er en populær streamingtjeneste for fotball i Europa og tilbyr live streaming av kamper fra flere ligaer, inkludert Premier League, La Liga og Serie A.

Abonnementet koster €9,99 i måneden, og du kan også se kamper i opptak og få tilgang til høydepunkter og analyser.