Paymark Logo
Gå til søknad Annonsørlenke

Paymark Finans Anmeldelse: Les våre erfaringer

Paymark Finans

Inneholder annonsørlenker

Paymark Finans er en norsk aktør som tilbyr forbrukslån uten krav til sikkerhet. De fremhever viktigheten av fortrolig veiledning, samt en seriøs og personlig kredittvurdering ved behandling av søknader. Lånene fra Paymark Finans kan fås med en løpetid opp til 60 måneder. Vi vil her ta en nærmere titt på ulike anmeldelser av Paymark Finans, og hvordan låneprosessen foregår.

info

Denne artikkelen inngår i vår serie om beste forbrukslån til oppussing. Det stilles for øvrig ingen krav til hva lånet skal brukes til hos Paymark. Du står derfor fritt til å bruke midlene på andre prosjekter!

Paymark Finans Erfaringer: Nøkkelinformasjon

Paymark Logo

Nøkkelinformasjon om Paymark Finans

Representativt eksempel: Eff. rente 24,24%, 26300, o/5 år, kost. 17206, tot. 43506

Søk her Annonsørlenke
Beløp 10000 - 90000 NOK
Eff. rente 8.71 - 39.9%
Aldersgrense 21 år
Nedbetalingstid 12 - 60 mnd

Renter og gebyrer

 • Beløp: 10000 - 90000 NOK
 • Rente: 6.96 - 23.4%
 • Effektiv rente: 8.71 - 39.9%
 • Nedbetalingstid: 12 - 60 mnd
 • Etableringskostnad: 695 NOK
 • Administrasjonsavgift: 19 NOK
 • Rentefritt for nye kunder: Nei

Fordeler

 • Fleksibel nedbetalingstid.
 • Lavt administrasjongebyr.
 • Ingen krav til sikkerhet.
 • Passer for deg som trenger et mindre lån.

Betingelser

 • Aldersgrense: 21 år
 • Inntektskrav: 120000 NOK
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Krever norsk statsborgerskap: Ja
Søk her Annonsørlenke

Paymark Finans Anmeldelse: Dette er fordelene

 • Fleksibel nedbetalingstid. Paymark Finans har en fleksibel nedbetalingstid fra 12 til 60 måneder.
 • Ingen krav til sikkerhet. Det stilles ingen krav til sikkerhet på forbrukslånene hos Paymark Finans.
 • Lavt administrasjonsgebyr. Du betaler ingen adminstrasjonsgebyr på ditt lån.
 • Passer for deg som trenger mindre lån. Du kan låne inntil 90000 kroner. Lånet passer derfor til deg som kun trenger et mindre beløp.

Lånekalkulator for Paymark Finans

Lurer du på hva et forbrukslån vil komme til å koste deg i måneden? Med vår lånekalkulator får du et godt estimat!

Paymark Finans Forbrukslån: Lånekalkulator

kr
10000 kr 90000 kr
mnd
12 mnd 60 mnd
%
6.96% 23.4%

Verdiene i kalkulatoren kan avvike fra ditt lånetilbud.

Etableringskostnad
695 kroner
Administrasjonsavgift
19 kroner
Du må betale
Total lånekostnad blir
Gå til søknad Annonsørlenke

Representativt eksempel: Eff. rente 24,24%, 26300, o/5 år, kost. 17206, tot. 43506

Hvem er Paymark Finans?

info

Paymark Finans tilbyr forbrukslån på 10000 – 90000 kroner. Du kan velge en fleksibel nedbetalingstid på inntil 60 måneder og det er ingen krav til sikkerhet. Paymark Finans eies av anerkjente Thorn Finans Norge, som har bred og lang erfaring på det norske lånemarkedet

Paymark Finans er en lånetilbyder som tilbyr kontantlån uten krav til sikkerhet.

Deres visjon er å gi kundene en trygg og personlig service, og de lover en seriøs behandling av søknaden. Med det menes at de fokuserer på at du skal ha en trygg økonomi selv etter at du eventuelt har tilslag på lånesøknaden.

Paymark Finans tilbyr en fleksibel nedbetalingsavtale på opptil 60 måneder. På den måten står du friere til å velge den nedbetalingstiden som passer best for din økonomi.

Det er kun privatpersoner som kan søke om lån hos Paymark Finans, og det er ikke noe krav til hva du skal bruke pengene til. Det betyr at du kan låne penger om du kanskje skal pusse opp eller dekke inn for uforutsette utgifter.

Kontantlån, som Paymark Finans tilbyr, har ingen krav til sikkerhet eller garantist. Det er derfor viktig å huske at denne typen lån også vil være dyrere enn for eksempel et huslån, nettopp fordi banken løper en større risiko ved å låne ut penger uten å ha sikkerhet i bakhånd.

Selv om det ikke er krav til sikkerhet, vil det likevel stilles en del andre krav til deg som søker om lån. Dette fordi man vil unngå at du havner i økonomisk uføre og dermed ikke vil klare å betjene lånet.

En del av Thorn Norge Finans

Det er Thorn Norge Finans som eier Paymark Finans. Thorn startet opp i 1975, og var lenge kjent for utleie av hvitevarer. I dag tilbyr de finansiering og salg av hjemmeelektronikk, i tillegg til at de tilbyr lån, blant annet gjennom Paymark Finans.

Thorn Norge Finans har hovedkontor i Oslo.

Hvorfor velge Paymark Finans?

info

Paymark Finans tilbyr forbrukslån av relativ liten størrelse fra 10000 – 90000 kroner. Det kreves ingen sikkerhet, og man kan velge en fleksibel nedbetalingstid opptil 60 måneder.

Det finnes naturligvis både fordeler og ulemper ved å ta opp et lån hos Paymark Finans, og vi skal først se på de ulike fordelene.

Paymark Finans tilbyr lån til deg som trenger et mindre lån mellom 10000 og 90000 kroner. Du trenger ikke å stille med noen form for sikkerhet når du søker. Det betyr også at det ikke stilles krav til hva du bruker pengene til.

På sidene sine oppgir Paymark Finans at de har et stort fokus på deg som lånetaker. De lover å behandle hver søknad på en trygg og ansvarlig måte. Det vil altså si at du kun vil få innvilget lån dersom økonomien din er trygg og ikke står i fare for å komme i ulage.

Velger du å søke et lån hos Paymark Finans, kan du velge en fleksibel nedbetalingstid, som passer deg og din økonomi. Per nå kan du velge en løpetid på mellom 12 og 60 måneder. Skulle du få ekstra penger til overs, er det naturligvis ikke noe problem å betale ned lånet raskere, eller enda bedre – innfri det.

Kan lånet brukes til oppussing?

Paymark Finans stiller ingen krav til hvordan du disponerer pengene. Skulle hjemmet ditt ha behov for oppussing, kan du selvfølgelig bruke lånet til dette.

Siden du ikke kan låne mer enn 90000 er det selvfølgelig begrenset hvor stor oppussing du kan få til med disse midlene. Er det derimot behov for mindre renovering, kan et lån fra Paymark Finans være tilstrekkelig.

Hva er ulempene med Paymark Finans?

info

Paymark Finans opererer med en relativt høy effektiv rente på 8.71% – 39.9%. Du må i tillegg regne med å betale et forholdsvis høyt etableringsgebyr på 695 kroner.

Før du tar opp et forbrukslån, bør du også vite om ulempene ved det.

Siden Paymark Finans har et maksimalt lånebeløp på kun 90000 kroner, vil de være uaktuelle om du har behov for et større lån.

En annen ulempe er det relativt høye etableringsgebyret. I skrivende stund er det på 695 kroner, og er derfor skyhøyt i forhold til beløpet du låner.

Dessverre kommer forbrukslån uten sikkerhet gjerne med svært høy rente, og det er også tilfellet med Paymark Finans. Alt etter hvordan de vurderer søknaden din, kan du forvente en minimum effektiv rente på 8.71% og en maksimumsrente på 39.9%.

Du må derfor regne med å ha betalt mye i renter, i tillegg til selve lånesummen, den dagen lånet er fullt innfridd.

Hva er våre erfaringer med Paymark Finans

info

Tilbakemeldinger fra forbrukere på Nettavisen.no og Lånepenger.no viser at tilfredsheten er sånn midt på treet. Begge steder har Paymark Finans fått 3 av 5 stjerner (mars 2023)

For å gi deg en bedre oversikt over lånene som tilbys, har vi sett nærmere på hva forbrukere og eksperter har å si om Paymark Finans.

Kundenes erfaringer

I vår leting etter kundeanmeldelser av Paymark Finans, var det svært lite å finne. På Lånepenger.no var det kun to kunder som hadde lagt inn en omtale, og det ga et snitt på 3 av 5 stjerner. Nettavisen hadde litt flere anmeldelser (7 stykker) der snittet også var på 3 av 5 stjerner.

Dette gir kun en liten pekepinn og er et altfor lite grunnlag til å kunne danne seg et godt bilde av forbrukernes erfaringer.

Ekspertenes erfaringer

Dessverre var det også svært lite å finne av ekspertuttalelser hva gjelder Paymark Finans. Dinero.no bruker å være en god kilde til informasjon, men heller ikke de har tatt for seg Paymark Finans per dags dato.

Hvordan få lån hos Paymark Finans?

info

For å få innvilget lån hos Paymark Finans må du være minimum 21 år, norsk statsborger og ha bodd i Norge i minimum to år. I tillegg må du ha en inntekt på minimum 120000 kroner, og du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Det stilles visse krav til deg som søker om lån hos Paymark Finans. Et av dem er naturlig nok at du må ha sendt inn en gyldig søknad via nettsidene til Paymark Finans.

Disse kravene må du oppfylle

Skal du få innvilget et lån hos Paymark Finans, er det selvfølgelig en del krav du må oppfylle.

For å søke om lån må du være over 21 år, ha norsk statsborgerskap og du må ha bodd i Norge i minst 2 år.

Det er også et krav at du ikke har registrerte betalingsanmerkninger. Det betyr at søknaden din vil bli avslått hvis du har aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Paymark Finans krever også at du har en minimumsinntekt på 120000 kroner.

Det kan være fristende å ta opp et lån for å få litt ekstra penger på konto. Vi ønsker likevel å poengtere viktigheten av å tenke deg godt om før du tar opp et lån. Selv et lite lån kan få stor innvirkning på økonomien din.

Før du godtar lånetilbudet, bør du derfor sette deg ned og vurdere om du virkelig trenger lånet, og om du er sikker på at du klarer å betjene det. Å ta opp et lån bør aldri være en spontanhandling, men noe du gir litt tid.

Hvordan søker man om lån?

Det første du må gjøre er å gå til nettsiden til Paymark Finans. Der vil du kunne fylle inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, før du klikker deg videre til selve søknaden. Pass på å få med all nødvendig informasjon, da det kan være avgjørende for lånesøknaden din. I tillegg vil søknadsprosessen gå raskere om du ikke må ettersende informasjon.

Når søknaden er sendt vil du etter hvert bli kontaktet av Paymark Finans. De vil gjerne bekrefte informasjonen og deretter gi deg et lånetilbud om de har vurdert at du kan få et lån. Videre må du bestemme deg for om du vil takke ja til tilbudet eller ikke. Vær nøye med å lese godt gjennom vilkår og betingelser før du signerer!

Aksepterer du lånetilbudet, vil pengene bli utbetalt til kontoen din innenfor tidsrammen som Paymark Finans oppgir.

Igjen ønsker vi å minne deg på viktigheten av å tenke deg nøye om og få en full oversikt over den økonomiske situasjonen din, før du tar opp et lån!

Er Paymark Finans trygt?

Det er som regel svært trygt å ta opp et lån hos en norsk långiver. Likevel må vi nevne at det var svært vanskelig, om ikke umulig, å finne noen ekspertuttalelser.

Så hvorvidt du får god oppfølging og service, kan vi derfor dessverre ikke gi deg noe godt svar på.

Paymark Finans Anmeldelse: Ofte stilte spørsmål

Hvem er Paymark Finans?

Paymark Finans er en långiver som eies av veletablerte Thorn Finans, som har vært på markedet siden 1975. Deres fokus er mindre lån med fleksibel nedbetalingstid.

Kan jeg få lån til oppussing hos Paymark Finans?

Ja. Du kan bruke pengene til det du selv ønsker.

Hvor mye kan jeg låne hos Paymark Finans?

Du kan låne inntil 90000 kroner hos Paymark Finans.

Kontaktinformasjon til Paymark Finans

Juridisk navnThorn Norge Finans AS
Org. nummer997536320
BesøksadresseInnspurten 13A, 0663 OSLO
PostadresseInnspurten 13A, 0663 OSLO
Telefon21 61 00 25
E-postinfo@thorn.no

Kilder