Komplett Bank Logo
Gå til søknad Annonsørlenke

Komplett Bank: Erfaringer og lånekalkulator

Komplett Bank Erfaringer

Inneholder annonsørlenker

Vurderer du å søke om et forbrukslån hos Komplett Bank, men lurer på om dette er en god bank? Vi tok en nærmere titt på Komplett Bank, hva de kan tilby og hva kundene har å si. Les hvilke erfaringer vi sitter igjen med! 

info

Denne artikkelen inngår i vår serie om beste forbrukslån til oppussing. Det stilles for øvrig ingen krav til hva lånet skal brukes til hos Komplett Bank. Du står derfor fritt til å bruke midlene på andre prosjekter!

Komplett Bank Erfaringer: Nøkkelinformasjon

Komplett Bank Logo

Nøkkelinformasjon om Komplett Bank

Låneeksempel: nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34 %, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks. effektiv rente 32,10 %

Søk her Annonsørlenke
Beløp 10000 - 500000 NOK
Eff. rente 6.36 - 22.31%
Aldersgrense 20 år
Nedbetalingstid 12 - 60 mnd

Renter og gebyrer

 • Beløp: 10000 - 500000 NOK
 • Rente: 6.5 - 19%
 • Effektiv rente: 6.36 - 22.31%
 • Nedbetalingstid: 12 - 60 mnd
 • Etableringskostnad: 490 NOK
 • Administrasjonsavgift: 35 NOK
 • Rentefritt for nye kunder: Nei

Fordeler

 • God låneramme.
 • Fleksibel nedbetalingstid.
 • Tilbud om betalingsforsikring.
 • Tilbyr refinansiering.

Betingelser

 • Aldersgrense: 20 år
 • Inntektskrav: 0 NOK
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Krever norsk statsborgerskap: Ja
Søk her Annonsørlenke

Komplett Bank Erfaring: Kort oppsummert

 • God låneramme. Hos Komplett Bank kan du låne fra 10000 til 500000 kroner.
 • Fleksibel nedbetalingstid. Nedbetalingstiden kan variere fra 12 til 60 måneder.
 • Mulighet for betalingsforsikring. Betalingsforsikringen vil gi deg en økonomisk trygghet dersom din inntekt uteblir en viss periode.
 • Tilbyr refinansiering. Hos Komplett Bank kan du samle dyr gjeld og små lån i ett enkelt lån.

Lånekalkulator for Komplett Bank

Komplett Bank: Lånekalkulator forbrukslån

kr
10000 kr 500000 kr
mnd
12 mnd 60 mnd
%
6.5% 19%

Verdiene i kalkulatoren kan avvike fra ditt lånetilbud.

Etableringskostnad
490 kroner
Administrasjonsavgift
35 kroner
Du må betale
Total lånekostnad blir
Gå til søknad Annonsørlenke

Låneeksempel: nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34 %, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks. effektiv rente 32,10 %

Hva er Komplett Bank?

info

Komplett Bank er en heldigital bank med rundt 325.000 kunder fordelt på Norge, Sverige, Finland og Tyskland. De tilbyr forbrukslån uten sikkerhet med en låneramme på 10000 til 500000 kroner.

Komplett Bank ble startet opp i 2014 og er en del av Komplett Group, som blant annet også står bak nettbutikkene Komplett.no, Komplett Mobil, Blush.no og Bildeler.no.

Banken oppgir at de fokuserer på forbruksfinansiering og sparekontoer med gunstige vilkår. I denne artikkelen tar vi for oss den delen som dreier seg om forbrukslån og refinansiering.

Komplett Bank har rundt 325.000 kunder, fordelt på markedene sine i Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Det norske hovedkontoret befinner seg på Lysaker, rett utenfor Oslo.

En heldigital bank

Komplett Bank er en heldigital bank. Det betyr at de ikke har tradisjonelle bankfilialer, der de tar imot fysiske besøk.

De opplyser at de ønsker å gi alle en mulighet til å ta tak i den økonomiske situasjonen sin, og det gjør de gjennom fleksible, effektive og kundevennlige løsninger.

Samtidig ønsker de å være en ansvarlig långiver. Videre hevder de at de har fire verdier som skal gjenspeile hvem de er og hvordan de jobber. De fire verdiene er: fleksibel, ambisiøs, kompetent og effektiv.

Komplett Bank lover at de er en samfunnsansvarlig bank, som hele tiden følger gjeldende lover og regler.

Fordeler med Komplett Bank

info

Komplett Bank tilbyr forbrukslån uten sikkerhet og refinansieringslån i størrelsen 10000 og 500000 kroner, med en fleksibel nedbetalingstid på mellom 12 og 60 måneder. Om ønskelig kan du også bestille betalingsforsikring fra Komplett Bank.

Her vil vi se nærmere på hvilke fordeler et kundeforhold hos Komplett Bank fører med seg.

God låneramme

Hos Komplett Bank kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet fra 10000 til 500000 kroner.

Selv om Komplett Bank ikke krever sikkerhet for lånet, er det likevel flere krav banken stiller til deg som søker. Dette for å sikre at du ikke låner mer enn du kan håndtere, og dette ansvaret tar Komplett Bank på alvor. Det betyr at de vil gjøre sitt for å sikre at du ikke havner i en økonomisk krise.

Derfor vil du ikke få låne penger, med mindre banken ser at du har det økonomiske godt på plass. Dette er noe vi ser på som svært positivt!

Man kan fort glemme at penger man låner også skal betales tilbake, og dermed kan gjøre et stort innhugg i budsjettet ditt. Derfor heier vi på banker som viser at de er ansvarlige på dette området.

Fleksibel nedbetalingstid

Et lån skal, som du vet, betales tilbake. Her har du som kunde til dels litt valgfrihet, ved at du kan velge mellom 12 og 60 måneders nedbetaling på lånet hos Komplett Bank. På den måten kan du se på økonomien din og se hvor mye du kan avse hver måned.

Vi ber deg bare huske at jo lengre nedbetaling du velger, jo høyere blir totalsummen på lånet. På den annen side, er det ikke noe i veien for å betale ned lånet raskere, om du plutselig skulle ha ekstra penger å avse en måned.

Hva gjelder renter, er ikke Komplett Bank av de verste på markedet, men det er også mulig å oppnå bedre renter enn hva de tilbyr. For tiden ligger den effektive renten på 6.36 – 22.31%.

Refinansiering av dyre smålån

Har du kommet i den situasjonen at du sitter med flere dyre smålån og kredittkortgjeld, kan det være lurt å refinansiere disse. Ved å gjøre det, baker du alle lånene inn i ett enkelt lån.

Her kan det være mye penger å spare, da du med all sannsynlighet vil oppnå en bedre rente, samt at du slipper å betale eventuelle gebyrer for mer enn ett lån.

Betalingsforsikring

Når du tar opp et lån hos Komplett Bank, bør du også vurdere å tegne en betalingsforsikring. Per i dag koster den 0,25 % av utestående beløp. Ved å tegne en betalingsforsikring vil du være dekket ved tilfeller av:

 • Ufrivillig arbeidsledig/permittering.
 • Tap av arbeidsførhet.
 • Dødsfall.
 • Sykehusinnleggelse.
 • Kritisk sykdom.

Det kan spesielt være lurt å vurdere en betalingsforsikring om du tar opp et relativt høyt lån. Da slipper du å sette deg selv eller andre i knipe om uhellet skulle være ute. Og det er vi jo aldri helt forsikret mot!

Kan et lån fra Komplett Bank brukes til oppussing?

Hvis du har fått innvilget et forbrukslån fra Komplett Bank, er det ingen føringer for hvordan du skal disponere pengene. Du kan derfor fint bruke dem til oppussing av hjemmet, hvis du ønsker det.

Det er viktig å huske at forbrukslån er langt dyrere enn for eksempel et boliglån med sikkerhet i boligen. Det er derfor viktig at du tenker deg nøye om før du tar opp et forbrukslån. Gå gjennom økonomien din og forsikre deg om at du har råd til å betale det månedlige avdraget på lånet!

Er Komplett Bank Svindel?

Du trenger ikke å bekymre deg for å bli svindlet av Komplett Bank. De er godt etablert på det norske markedet og opererer etter gjeldende lover og regler.

Ulemper med Komplett Bank

info

Komplett Bank har et relativt høyt etableringsgebyr. Det rapporteres også om lange svartider og mindre god kundeservice fra kundene.

Komplett Bank har et høyt etableringsgebyr som øker jo mer du låner. For det minste lånet på 10.000 kroner, må du ut med 490 kroner i etableringsgebyr. Deretter stiger det gradvis etter hvert som lånebeløpet øker, og for et lån fra 401.000-500.000 kroner må du ut med hele 1.990 kroner i etableringsgebyr.

En annen ulempe ved å sende søknad til kun én bank, er at du ikke vet om en annen bank kanskje kan gi deg bedre renter og vilkår. Du bør derfor tenke nøye gjennom lånetilbudet før du eventuelt aksepterer vilkårene.

En måte å effektivt innhente flere tilbud, er ved bruk av ulike sammenligningstjenester for forbruksfinansiering. Da kan du, ved hjelp av ett søknadsskjema, få en god bunke lånetilbud som du kan sammenligne. Når bankene vet at du benytter en låneagent, vet de også at konkurransen er hardere, og vil derfor yte enda mer for å vinne deg som kunde.

Våre erfaringer med Komplett Bank

info

Via Nettavisen fant vi en god kundetilfredshet på 4/5 stjerner. Hos Bytt.no var kundetilfredsheten kun 1,5/5 stjerner, mens hos TrustPilot var den på 1,6/5 stjerner. (mars 2023). Ekspertene hos Dinero har trillet terningen og landet på 3/6.

Vi har naturligvis tatt en titt på tilbakemeldingene fra både kundene og ekspertene. Hva ble deres erfaringer?

Ekspertenes dom

Vi har naturligvis også sett på hva ekspertene sier om Komplett Bank. Dinero er ansett som en seriøs nettside når man søker etter ekspertuttalelser.

På deres nettsider ser vi at de har gitt Komplett Bank kun 3 av 6 på terningen. På den positive siden trekker de blant annet frem den fleksible kredittrammen, samt den fleksible nedbetalingstiden.

På den negative siden trekkes det frem ugunstige rentesatser og høyt etableringsgebyr ved høye lån.

Kundenes erfaringer

Skal man få et helhetlig bilde av Komplett Bank, må man også se hva kundene deres sier. Vi har derfor tatt en nærmere titt på kundeanmeldelsene.

Hos Nettavisen har Komplett Bank oppnådd en god kundetilfredshet på 4/5 stjerner. Dette gjenspeiles ikke hos Bytt.no og Trustpilot. Der havnet de på henholdsvis 1,6 og 1,5 av 5 stjerner.

Vi har hentet et utvalg av kundeanmeldelsene som er gitt hos Bytt.no og TrustPilot. Det er viktig å påpeke at disse anmeldelsene gjelder Komplett Bank i sin helhet, og ikke kun den delen som dreier seg om forbrukslån.

Hovedsakelig ser man at de negative tilbakemeldingene går på selve kundeservicen. Det rapporteres om lange ventetider, og vi håper dette er noe Komplett Bank tar tak i.

Stian

«Har prøvd å nå de på mail og tlf men helt umulig å få svar. På tlf står man bare i kø i det uendelige.»

Jørgen

«Helt elendig kundeservice. Får ikke svar på det jeg forespør og ting blir bare lagt videre.»

Tim

«Ekstremt krevende å få svar på spørsmål. Gjelder både meldingstjenesten i nettbanken, e-post til kundeservice og tlf til kundeservice. Forsøkt å få kontakt flere ganger i mange uker. Ikke noe svar å oppdrive.»

Knut

«Det finnes ingen mail adresse. Meldingssystemet er bare å glemme da man aldri får svar. Heller får man aldri svar på telefon. Alt i alt totalt fraværende kundeservice. Dette er strykkarakter. Det finnes ingen forutsigbarhet eller trygghet i forhold til å få svar hvis man lurer på noe.»

Hvordan får man forbrukslån hos Komplett Bank?

info

For å få lån hos Komplett Bank må du være over 20 år og ha norsk statsborgerskap. Du vil heller ikke kunne få lån hvis du har registrerte betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker rettet mot deg.

Før du søker lån hos Komplett Bank er det visse krav du må oppfylle:

 • Du må ha fylt 20 år.
 • Du må være norsk statsborger.
 • Du kan ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Det settes for tiden ingen spesifikke krav til inntekt hos Komplett Bank.

Hvordan fungerer søknadsprosessen?

Det er ingenting spesielt som skiller seg ut med søknadsprosessen hos Komplett Bank.

For å søke et forbrukslån går du simpelthen inn på nettsiden til Komplett Bank. Her trykker du på fanen for lån, og du vil deretter bli sendt videre til søknadsskjemaet.

I søknadsskjemaet angir du hvor mye du vil låne, samtidig som du må registrere personalia som navn, fødselsnummer og lignende. Informasjon om din økonomiske situasjon må også registreres, slik som arbeidssituasjon, årsinntekt og boforhold.

Komplett Bank: Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Komplett Bank?

Komplett Bank er en heldigital bank som også forbruksfinansiering. De tilbyr både forbrukslån og refinansieringslån.

Hvor mye kan jeg låne hos Komplett Bank?

Du kan låne mellom 10000 og 500000 kroner hos Komplett Bank.

Kan jeg bruke et lån fra Komplett Bank til oppussing?

Komplett Bank stiller ingen krav til hva du bruker forbrukslånet til. Du kan derfor fint bruke det til oppussing eller andre prosjekter i hjemmet.

Kontaktinformasjon til Komplett Bank

Juridisk navnKomplett Bank ASA
Org. nummer998 997 801
BesøksadresseVollsveien 2, 1366 Lysaker
PostadresseVollsveien 2, 1366 Lysaker
Telefon21 00 74 50
E-postIkke oppgitt

Kilder