Klikklån logo
Gå til søknad Annonsørlenke

Klikklån Erfaringer: Lån til oppussing og prosjekter

Klikklån Skjermdump

Inneholder annonsørlenker

KlikkLån er en norsk låneleverandør som tilbyr kontantlån uten krav til sikkerhet. Lånene har en fleksibel nedbetalingstid på opptil 60 måneder, og selskapet uttaler selv at de legger vekt på ansvarlige forhold ved behandling av søknader. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hva KlikkLån tilbyr, og hvordan deres låneprosess fungerer.

info

Denne artikkelen inngår i vår serie om beste forbrukslån til oppussing. Det stilles for øvrig ingen krav til hva lånet skal brukes til hos KlikkLån. Du står derfor fritt til å bruke midlene på andre prosjekter!

Klikklån Erfaringer: Nøkkelinformasjon

Klikklån logo

Nøkkelinformasjon om Klikklån

Representativt eksempel: eff. rente 28,79%, 40 000,-, o/5 år, kostnad 31 208-, totalt 71 208,-

Søk her Annonsørlenke
Beløp 10000 - 70000 NOK
Eff. rente 11.49 - 39.9%
Aldersgrense 21 år
Nedbetalingstid 12 - 60 mnd

Renter og gebyrer

 • Beløp: 10000 - 70000 NOK
 • Rente: 9.48 - 23.4%
 • Effektiv rente: 11.49 - 39.9%
 • Nedbetalingstid: 12 - 60 mnd
 • Etableringskostnad: 695 NOK
 • Administrasjonsavgift: 0 NOK
 • Rentefritt for nye kunder: Nei

Fordeler

 • Fleksibel nedbetalingstid.
 • Ingen krav til sikkerhet.
 • Lavt administrasjonsgebyr.
 • Egnet for deg som trenger mindre lån.

Betingelser

 • Aldersgrense: 21 år
 • Inntektskrav: 120000 NOK
 • Godtar betalingsanmerkninger: Nei
 • Krever norsk statsborgerskap: Ja
Søk her Annonsørlenke

KlikkLån Erfaringer: Kort oppsummert

 • Fleksibel nedbetalingstid. KlikkLån tilbyr fleksibel nedbetalingstid fra 12 til 60 måneder.
 • Ingen krav til sikkerhet. Det stilles ingen krav til sikkerhet på forbrukslånene hos KlikkLån.
 • Lavt administrasjonsgebyr. Du må ikke betale noen ekstra administrasjonsavgift hos KlikkLån.
 • Passer for deg som trenger mindre lån. Du kan låne inntil 70000 kroner. KlikkLån passer derfor til deg som har behov for relativt små lån.

Lånekalkulator for KlikkLån

Lurer du på hva et forbrukslån vil komme til å koste deg i måneden? Med vår lånekalkulator får du et godt estimat!

KlikkLån Forbrukslån: Lånekalkulator

kr
10000 kr 70000 kr
mnd
12 mnd 60 mnd
%
9.48% 23.4%

Verdiene i kalkulatoren kan avvike fra ditt lånetilbud.

Etableringskostnad
695 kroner
Administrasjonsavgift
0 kroner
Du må betale
Total lånekostnad blir
Gå til søknad Annonsørlenke

Representativt eksempel: eff. rente 28,79%, 40 000,-, o/5 år, kostnad 31 208-, totalt 71 208,-

Hvem er KlikkLån?

info

KlikkLån tilbyr mindre lån til til privatpersoner, med en fleksibel nedbetalingstid på inntil 60 måneder. Lånebeløpene som tilbys er 10000 – 70000 NOK. Selskapet er heleid av Thorn Norge Finans AS, som har lang erfaring på det norske markedet.

KlikkLån er en norsk lånetilbyder som tilbyr kontantlån uten krav til sikkerhet.

KlikkLån har som mål å tilby ansvarlige låneprodukter til sine kunder, og ved behandling av søknader legger de derfor vekt på å sikre at du ikke ender opp i en økonomisk ustabil situasjon.

Lånene fra KlikkLån har en fleksibel nedbetalingstid på opptil 60 måneder, noe som gir deg muligheten til å tilpasse avdragene etter din egen økonomi.

Lånene hos KlikkLån tilbys kun til privatpersoner, og kan være et alternativ om du ønsker å finansiere større innkjøp eller uforutsette utgifter.

Selskapet krever ikke at du stiller med sikkerhet for lånet. Sagt med andre ord – du trenger ikke å pantsatte eiendeler eller ha noen form for garantist for å få lånet godkjent. For å sikre at du ikke havner i en økonomisk ustabil situasjon stilles det for øvrig visse krav til deg som søker.

Eid av Thorn Norge Finans

KlikkLån er eid av Thorn Norge Finans AS. Thorn har vært en av landets største leverandører innen utleie av hvitevarer og finansiering av forbrukerelektronikk siden 1975.

Thorn Norge Finans AS har sitt hovedkontor i Oslo, og KlikkLån er deres finansieringsprodukt for de som ønsker relativt små lån uten krav til sikkerhet.

Hvorfor velge KlikkLån?

info

KlikkLån tilbyr fleksibel nedbetalingstid, og de stiller ingen krav til sikkerhet. Lånet passer for deg som trenger et relativt lite forbrukslån, da de tilbyr lån fra 10000 – 70000 NOK. KlikkLån har ingen administrasjonsavgift på sine lån.

Om du velger KlikkLån som din låneleverandør, er det et par fordeler som stikker seg frem. Det finnes også ulemper du bør kjenne til, men la oss ta fordelene først.

Hos KlikkLån kan du velge den nedbetalingstiden som passer for deg og din økonomi. I skrivende stund tilbys en nedbetalingstid fra 12 – 60 måneder, og du kan altså selv velge hvor lang nedbetalingstid du vil ha. Du kan naturligvis også innfri hele eller deler av lånet til enhver tid.

Videre oppgir KlikkLån selv at de har sterkt fokus på å behandle søknadene på en ansvarlig måte. I praksis vil de altså vurdere din økonomiske situasjon før de eventuelt utbetaler et lån.

Om du velger å søke om et lån via KlikkLån, stilles det ingen krav til sikkerhet. Samtidig er lånene spesielt egnet for deg som har behov for mindre lån fra 10000 – 70000 NOK.

Til sist nevner vi også at det ikke er noen administrasjonsgebyr hos KlikkLån.

Kan lånet brukes til oppussing?

Om du velger et lån fra KlikkLån står du helt fritt til å disponere midlene slik du selv ønsker. Lånet kan naturligvis også brukes til oppussing.

Trenger du lån til et stort oppussingsprosjekt kan midlene fra KlikkLån bli for lite. KlikkLån passer derfor til mindre oppussingsprosjekter i hjemmet.

Hva er ulempene med KlikkLån?

info

KlikkLån har en høy effektiv rente fra 11.49% til hele 39.9%. Etableringsgebyret er relativt høyt sett i forhold til lånebeløp, og enkelte har rapportert om at søknadsprosessen er noe uoversiktlig.

Når du skal ta opp et forbrukslån er det viktig å være klar over både fordeler og ulemper.

En av ulempe med KlikkLån er at den maksimale lånerammen er lavere enn hos mange andre tilbydere. KlikkLån vil derfor være uegnet for deg som trenger et beløp større enn 70000 NOK.

Vi bemerker oss samtidig at etableringsgebyret hos KlikkLån er relativt høyt sett i forhold til lånebeløpet. Per dags dato er etableringsgebyret på 695 NOK.

I tillegg kan den effektive renten potensielt bli svært høy hos KlikkLån. Den maksimale effektive renten er hele 39.9%, med en minimum effektiv rente på 11.49%. Med lang nedbetalingstid kan derfor lånene hos KlikkLån bli svært dyre.

Enkelte har også rapportert om at søknadsprosessen hos KlikkLån kan være uoversiktlig, noe som kan være en utfordring for noen lånesøkere.

Hva er våre erfaringer med KlikkLån?

info

KlikkLån har mottatt gode tilbakemeldinger fra forbrukerne via Nettavisen.no og Lånepenger.no. Vurderingen via forbrukerportalen Bytt.no er per dags dato 2,8 av 5,0 stjerner (mars 2023), mens ekspertene hos Dinero gir forbrukslånet fra KlikkLån terningkast 1 av 6.

For å få bedre oversikt over lånene som tilbys, har vi tatt en nærmere titt på hva kundene og ekspertene har å si om KlikkLån.

Kundenes erfaringer

Vi kan rapportere om relativt få kundeanmeldelser av KlikkLån som lånetilbyder.

Via Lånepenger.no finner vi 2 anmeldelser, som gir en gjennomsnittlig vurdering på 4 / 5 stjerner. Videre rapporterer Nettavisen.no om 36 kundeanmeldelser, med full pott på hele 5 / 5 stjerner.

Bytt.no har per dags dato 2 registrerte omtaler av KlikkLån, med en gjennomsnittlig vurdering på 2,8 / 5,0 stjerner. Hos TrustPilot finner vi ingen anmeldelser av selskapet.

Ekspertenes erfaringer

Vi finner få ekspertvurderinger av KlikkLån fra seriøse sider. Dinero skiller seg ut i mengden, og er kjent som en av de mer seriøse nettsidene om forbrukslån.

Vurderingen fra Dinero er nedslående. Her gis KlikkLån terningkast 1 av 6, hvor mye av fokuset er på den lave kredittrammen og den noe uoversiktlige søknadsprosessen.

Hvordan få lån hos KlikkLån?

info

For å få innvilget et lån hos KlikkLån må du være minst 21 år gammel. Du må samtidig ha fast inntekt på minst 120000 NOK. Betalingsanmerkninger godtas ikke, og du må være norsk statsborger.

For å få lån hos KlikkLån settes det visse krav til deg som søker, og du må naturligvis ha fylt ut en gyldig søknad via nettsiden til KlikkLån.

Disse kravene må du oppfylle

KlikkLån stiller naturligvis enkelte krav til deg som søker et lån.

Det er et absolutt krav at du er minst 21 år gammel, og du må ha norsk statsborgerskap. I tillegg må du ha en årlig inntekt på minst 120000 NOK.

Hos KlikkLån godtas ikke betalingsanmerkninger. Din søknad vil derfor bli avslått dersom du har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker mot deg.

Husk at det å ta opp lån er en stor beslutning, og det er viktig å tenke grundig gjennom om du har råd til å betale tilbake lånet før du godtar lånetilbudet!

Hvordan søker man om lån?

Det første du må gjøre er å gå til nettsiden til KlikkLån. Der fyller du inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, med all tilhørende nødvendig informasjon. Det er viktig at du gir nøyaktig og oppdatert informasjon, da det er avgjørende for lånesøknaden din.

Etter å ha sendt inn søknaden vil KlikkLån ta kontakt med deg for å bekrefte informasjonen, og eventuelt gi deg et lånetilbud. Du må deretter ta stilling til om du vil akseptere eller avslå tilbudet. Husk å sjekke alle vilkår og betingelser nøye før du tar en beslutning!

Om du aksepterer lånetilbudet, vil pengene bli utbetalt til din konto innenfor den tidsrammen som oppgis av KlikkLån.

Husk at det å ta opp lån er en stor beslutning. Det er viktig at du vurderer din økonomiske situasjon før du søker om lån!

Er KlikkLån trygt?

Ja, det er helt trygt å søke om et forbrukslån via KlikkLån.

Søknaden er uforpliktende, og all innsendt informasjon vil bli behandlet konfidensielt av teamet hos KlikkLån.

KlikkLån FAQ: Ofte Stilte Spørsmål

Hvem er KlikkLån?

KlikkLån ble etablert av anerkjente Thorn Norge Finans AS, som har vært på markedet helt siden 1975.

Hos KlikkLån fokuseres det primært på mindre lån, med fleksibel nedbetalingstid.

Kan jeg ta lån til oppussing hos KlikkLån?

Ja. Du står fritt til å disponere midlene slik du selv ønsker.

Kontaktinformasjon til Klikklån

Juridisk navnThorn Norge Finans AS
Org. nummer997536320
BesøksadresseInnspurten 13A 0663 Oslo
PostadresseInnspurten 13A 0663 Oslo
Telefon21610001
E-postinfo@thorn.no

Kilder