Dyson V11 Absolute Extra Test

Best i test støvsuger

Inneholder annonsørlenker

Med et hav av ulike støvsugere på markedet, er det ikke alltid like greit å bestemme seg for hvilket produkt man bør velge.

Prisene er svært variable, og spesifikasjonene er ikke alltid greie å forstå seg på.

Èn ting har forøvrig alle støvsugere til felles – de skal gjøre huset ditt rent, og det skal helst skje på en så behagelig og rask måte som mulig.

I vår test av Dyson V11 Absolute Extra har vi gått grundig til verks ved å sammenfatte en lang rekke tester og forbrukeromtaler, og gitt en total vurdering basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Er Dyson V11 Absolute Extra verdt den ekstra kostnaden?

Test av Dyson V11 Absolute Extra

Slik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Dyson V11 Absolute Extra

4.9
Dyson V11 Absolute Test

Produktnavn: V11 Absolute Extra
Beskrivelse: Fleksibilitet er stikkordet for Dyson V11 Absolute Extra.

Støvsugeren er både letthåndterlig og praktisk, og tar godt på de aller fleste overflater.

Med hele 7 ulike munnstykker kan du enkelt tilpasse støvsugeren til ditt behov, og den solide sugekraften gjør at du kan føle deg trygg på at det virkelig blir rent.

Støvsugeren er trådløs, og har en total brukstid på omkring 60 minutter.

Gjenværende batteritid kan til enhver tid leses av via den innebygde LCD-skjermen.

Unikt design!

Fordeler

 • Meget god sugekraft.
 • Trådløs.
 • 7 ulike munnstykker.
 • Innebygd LCD-display.
 • Trenger ikke støvsugerposer.

Ulemper

 • Kunne med fordel hatt noe lavere vekt.
 • Noe høyere pris enn mange andre støvsugere.

Detaljert

Til tross for at Dyson ikke er en spesielt anerkjent leverandør her i Norge, har de gjort det stort internasjonalt.
I flere europeiske land, deriblant England, er faktisk Dyson ansett som en av de beste støvsuger-leverandørene på markedet.

Vi var derfor spente i forkant av vurdering av Dyson V11 Absolute Extra.

Ytelse

V11 Absolute Extra er en oppdatering av forgjengeren, Dyson V10.

Nytt med denne modellen er blant annet at sugekraften er forsterket, samt at batteritiden er forlenget til omkring 60 minutter.
Vi i redaksjonen setter også pris på det nye LCD-displayet, som viser nyttig informasjon om blant annet batterinivå, nåværende modus og eventuelle feilmeldinger.

Det forsterkede batteriet har forøvrig gjort at V11 er noe tyngre enn forgjengeren, hvor totalvekten nå er i overkant av 3 kilo.

Til tross for at vekten til V11 Absolute Extra er noe høyere enn forgjengeren, har allikevel svært mange rapportert om at den er enkel å manøvrere – både på mykt og hardt underlag.

Uavhengig av om du bruker «High Torque»- eller «Soft Roller»munnstykket, oppleves det som enkelt å komme til på utilgjengelige steder, slik  som under møbler og lignende.

En annen fordel med denne støvsugeren er at Dyson har eliminert behovet for støvsugerposer, og støvoppsamleren har vært gjenstand for mye skryt da den er enkel å tømme.

Konklusjon

Kort og godt er Dyson V11 Absolute Extra en solid støvsuger som leveres med en lang rekke hendige funksjoner, og den forlengede batteritiden gjør at du kan utføre jobben i ditt eget tempo.

Ordinærprisen er forøvrig en god del høyere enn mange andre støvsugere, men dersom du er villig til å betale det lille ekstra for en effektiv og ytelsessterk støvsuger, er Dyson V11 Absolute Extra et godt kjøp!

Spesifikasjoner

 • Type: Stangstøvsuger.
 • Trådløs: Ja.
 • Støvkapasitet: 0.76 liter.
 • Støvoppsamling: Uten pose.
 • Støynivå: 84 dB.
 • Vekt: 3.05 kg.
 • Batteritid: 60 minutter.
 • Ladetid: 270 minutter.

For å få en full oversikt over de beste produktene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av støvsugere!