Black Friday 2023: Interiør, hjem og hage!

Black Friday 2021

Årets Black Week som avsluttes med Black Friday er her om kort tid, og det er derfor lurt å få en oversikt over hvilke kupp man få med seg før julestria. Det kan være rimelige ting og gjenstander til hjem og hage, men også masse spennende gaver til sine nære og kjære under juletreet på julaften.

På siden vår har vi samlet inn flere spennende tilbud fra våre leverandører, slik at du ikke skal kaste bort tiden med å lete på de digitale flatene.

Hva er Black Friday?

Black Friday har sin opprinnelse fra USA, og var en dag som primært skulle innlede juletiden. Dagen som ofte ender som fridag etter Thanksgiving, har for alvor også etablert seg i Norge. Fra noen få utsalg i 2010, har det for alvor blitt en handledag med knallgode tilbud over hele fjøla.

Black Friday er dagen for store prisfall og enorme tilbud til kundene. Det er bare å benke seg foran sin egen bærbare PC i stua og glede seg over pakker i posten etter noen få dager!

Før shoppingen: Sjekk ut disse testene!

Her hos Hjem og Hage har vi gjennomført en lang rekke produktomtaler og -tester. Vi anbefaler at du tar en titt på disse før du går i gang med handlingen!

Black Friday / Black Week 2023: Gode tilbud til hjemmet!

Neatsvor Logo

Neatsvor

Neatsvor er en robotstøvsuger som har blitt populær for sin presisjon og funksjonalitet. Har du lenge gått og ønsket en slik husholdnings-hjelp, så er denne nettsiden konkret og brukervennlig. Med vask og mopp blir jobben profesjonell og bedre enn man får til selv. En god investering for hverdagslige og større anledninger.

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Boblespa Logo

Boblespa

Boblespa er nettbutikken som leverer et av verdens mest solgte boblebad, Lay-Z Spa. Er ønsket å kunne sette seg ned i et varmt boblebad etter en lang treningsøkt eller kjenne elementene på en kald vinterdag, da er Lay-Z boblebadet perfekt for deg. Enkelt, fleksibelt og med konkurransedyktig pris. Sjekk ut dette valget på ukens viktigste dag, Black Friday!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Levoit Logo

Levoit

Som en av noen svært få leverandører innenfor luftfuktere i Norge, forhandler Levoit prisgitte produkter for et styrket inneklima. Luftfuktere har fått stor oppmerksomhet fordi de kan ha en god effekt på dem som sliter med hodepine og luftveisplager. Levoit har unike modeller med stor effekt. Gjør inneklimaet bedre ved å tilføre fuktighet i en jevn flyt!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Cosori Logo

Cosori 

En leverandør av airfryers, altså en luftfrityrkoker for matlaging. Den bruker de fysiske lovene til å omdanne energi til varme og omvendt. Man får en mer optimalisert måte å tilberede mat på, som også er strømbesparende. Cosori er et internasjonalt brand som leverer på de store markedene. Kjøp en Cosori til Black Friday og gå julestria i møte!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Klimaanlegg Logo

Klimaannlegg.no

Inneklima er tema som blir stadig viktigere i dag. Dyrere strømpriser og røffere klima gjør at man må trives innendørs. Klimaanlegg.no er en ren netthandel med smarte løsninger for hus og bolig. Pust friskere og optimaliser bedre gir overskudd på alle måter. Skreddersydde løsninger som du ikke kan gå glipp av.

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Airfryers.no logo

Airfryers

Med agentur på luftfrityrkokere av typen Cosori har Airfryers.no ekspertisen som trengs for kunder som vil ha en ny måte å tilberede måltider på. Det er ikke en oppgave denne maskinen ikke fikser, og gir en sunnere og mer økonomisk løsning. Dette kan bli det nye emnet rundt middagsbordet eller i lunsjen på jobb!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

X-Life

X-Life 

X-Life nettbutikken som inspirerer oss til et mer aktivt liv med styrke og spensthopp. Klær og sko fra kjente varemerker er bare en liten forsmak. Her har de et stort sortiment i styrke -og kondisjonstrenings-apparater. De har dedikert hele måneden til salg, våger du gå glipp av sjansene?

Klikk her for å gå til nettbutikken!

HiFi Klubben Logo

HifiKlubben

Det er flere ting som gjør at Hifiklubben bør legges en visitt. De gir oss skikkelige hjemmekino-opplevelser til ordentlige priser! Med stereo og lydanlegg av testvinnende kvalitet, er valget enkelt. Med fri frakt (over 200kr), 6 års medlemsgaranti og 60 dagers åpent kjøp, fyller de også på med Black Friday prisgaranti!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

JBL logo

JBL

JBL er en Harman-partner som fokuserer på lydkvalitet i hus, aktivitet og biler. Her finner man alt man trenger for å nyte god musikk eller en lydbok på en deilig tur i fjellet. Med et stort sortiment innenfor gaming, kan man gjøre spillopplevelsen enda bedre. Flotte gaver til barna og ikke minst foreldrene får man her. Med Black Friday tilbud er saken klar!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Gardenstore.no logo

Gardenstore

Gardenstore er hagebutikken for deg som vil styre og stelle i hagen. Og da mener vi ikke bare å plante frø, men også å lage koselige kroker på terrassen, lage en fontene med vann eller et drivhus med eksotiske grønnsaker. En delikat nettbutikk med de kjente merkene og de gode prisene!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Staypro

Staypro 

Det sies at uten riktige redskap så får man ikke jobben gjort. Det er noe Staypro har satt fokus på. En hel rekke redskaper og verktøy til hus og hjem fins i katalogen deres. Enten det er for å pusse opp hjemme eller lage et flott uteareal. Opplevelsen av nettsiden vitner om at de også har tenkt profesjonalitet på nett. Sørg for å få med deg tilbudene til årets Black Friday!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

CDON

CDON har gått fra å være en cd-butikk på nett til å bli Nordens største markedsplass. De selger i dag utrolig mange artikler for det de kaller en great deal. Boltre deg foran skjermen for store priskutt på Black Friday!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Elon logo

Elon

Elon er en relativt ny aktør innenfor salg av hvitevarer og tilbehør. På kort tid har de etablert seg som det store alternativet når det gjelder smarte løsninger til hjemmet. Med egen Hjem og Hage avdeling, fullbyrder de oppdraget med å gi kundene valuta for pengene. Skaff deg en fordel når du skal handle inn til jul, velg Black Friday for enda flere tilbud og salg!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Dustin Home Logo

DustinHome

Dustin Group er et internasjonalt brand som har lang fartstid i Norge. Med gode løsninger for hus og hjem, kan alle få en bedre hverdag i sitt virke. Men her finner man også alt av elektronikk og data, og de har akkurat nå større utvalg av fotoutstyr. DustinHome er en helhetlig løsning for moderne hjem og hjemmekontor!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

ProShop

ProShop har tatt opp kampen om kundene, og det med brak og bram. Selv om de er små, så betyr det ikke at de ikke er gode. Med et selektivt utvalg datautstyr vil man finne mye spennende som gir deg valuta for pengene. For dem som vil bygge gaming-pc til dem som vil belyse vinterhagen for romantiske kvelder. Få med deg Black Friday rabattene allerede før 26 Nov!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

ComputerSalg Logo

ComputerSalg

ComputerSalg er en online Megastore med alt innen elektronikk. Men det stopper ikke der, for ComputerSalg har også kategorier for Sport, Lek, Fritid, VVS, bøker og skjønnhet for å nevne noe. Med over 50.000 positive omtaler på Trustpilot i Norden, så er dette er av dine førstevalg for årets Black Week og Black Friday!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Weber

Det er null stress å tenke på grill hele året! Og det fins vel ingen bedre valg enn grillutstyr fra Weber! Grill-eksperten for de store anledningene har alt du trenger, noe du kan dra nytte av nå rundt Black Friday. Med egen Hot-liste og oppskrifter med de deiligste retter, så er det bare å glede seg til sommeren! Imens kan man fundere på å sette opp «vinter-grillhus» på terrassen? Webers lidenskap for grillmat har eksistert i mange år!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Bakeren og kokken

Bakeren og Kokken

Med unnagjort Singles Weekend står Black Friday for døren, også hos Bakeren og Kokken! Denne flotte nettbutikken har alt innen utstyr og innredning til kjøkkenet! Gode priser, fri frakt over 500 kroner og masse tilbud er noe leserne kan dra nytte av. Med Bakeren og Kokken vil man få alt man trenger til kulinariske opplevelser!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Confident Living Logo

ConfidentLiving

ConfidentLiving har en stilren og vakker nettside. Man får lyst å synke ned i en deilig sofa med et magasin og en kopp te. Som eksperter på interiør og møblement, så vet de hva du kan trenge for ditt krypinn. Moderne design kombinert med flotte priser gjør dem til et førstevalg til Black Week og påfølgende svarte-fredag!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

KitchenTime Logo

KitchenTime

KitchenTime er nettbutikken som i 2010 gikk fra et lite foretak til å bli en gjeldende aktør for kjøkkenutstyr i Norden. De er opprinnelig konsulenter for e-handel, og vi ser enkelt at de vet hva de holder på med. Det er ikke en oppskrift som blir for vanskelig med utstyr fra KitchenTime, noe man kan ta del i på årets Black Friday!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

JollyRoom

JollyRoom

Med tittelen Nordens største e-handelsplattform for barneprodukter, så tar JollyRoom på seg en stor rolle. Og det er ikke uten grunn. Med 10 års erfaring på det norske online markedet, har nettbutikken blitt et førstevalg for mange. 11% rabatt og utvidet angrefrist helt ut til slutten av januar 2022, gjør at du kan finne bursdagsgaver og julegaver på årets Black Friday hos JollyRoom.

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Hugged Logo

Hugged

Salg av vektdyner har fått et oppsving de siste årene. Den har vist seg nyttig for de som sliter med plager. Enten det er søvnmangel eller uro i kroppen, så vil vekkdynen legge seg tett inntil kroppen på en behagelig måte. Har du ikke visst om dette før, kan du bruke Black Friday som en anledning til bedre søvnkvalitet!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Coolstuff Logo

CoolStuff

Det er i livet det er viktig å ha det moro. Med nettbutikken CoolStuff får man en totalleverandør av morsomme ting til morsomme anledninger. Her er det noe for alle og enhver, det er bare å bruke den lettvinte menyen. Coolstuff har kule adventskalendere også, kjøp den til Black Friday med garantert godpris!

Klikk her for å gå til nettbutikken!

Avatar

Bård Fjeldavli

Bård Fjeldavli har solid teknisk innsikt omkring temaene bolig og oppussing. Han er dedikert til å veilede leserne mot de beste valgene, spesielt når det gjelder ulike tjenester som leveres til hjemmet. Her nevner vi både strømleverandører, boligalarmer og ulike eiendomsmeglere. Bård har bakgrunn fra logistikk, og skilter med en bachelorgrad fra 2013 hvor han dykket dypt inn i emner som lager, transport og salg.
facebook-social twitter-social webpage-social