Kariann Skåland, Salgskonsulent. Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum.

KJØKKENET

– Drømmen vår var å få et solid, praktisk og funksjonelt kjøkken med god arbeidsplass. Det skal ikke bare være flott å se på, men fungere optimalt og forenkle hverdagen vår gjennom smarte og effektive løsninger, sier Kariann. Familien på fem har Premium-kjøkkenet Malt Eik Profil, med steinplate fra Nordicstone, integrert kjølehjørne, damp og stekeovn fra Miele og Quooker kokende vannkran. – Vi gikk for mange skuffer med demping og hjørneskap innredet med karuseller. Skuffene tåler høy vekt, og det integrerte kjølehjørnet rommer hele 1200 liter – perfekt for oss som er en stor familie, og som liker å handle maks en gang i uken, forteller Kariann. I naborommet ligger den kreative barløsningen, skapt med innredning fra Strai.

BADET

– Siden vi har innredning til både kjøkken og bad fra samme leverandør har huset fått en helhetlig stil, det er jeg veldig fornøyd med, sier Kariann. – Badet ble tilpasset slik vi ønsket det, og har blitt et lekkert rom med en lun atmosfære.

VASKEROMMET

Når vaskerommet skulle tegnes var skapplass og benkplass i fokus. – Med god benkplass er det lett brette klesvasken. Den store kummen har god plass til grillrister og større gryter, så vaskerommet har også blitt som et grovkjøkken for oss, sier Kariann.

GARDEROBEN

– Hos Strai kan man lage utrolig mange løsninger. Her er det bare fantasien som setter grenser, forteller hun. Garderoben har hun fått bygget inn i en nisje, som strekker seg helt opp til taket. – De store skuffene rommer enormt mye, og toppskuffen er perfekt for lagring av nøkler, paraplyer og andre småting, sier Kariann.

DETTE ER EN REDAKSJONELL ANNONSE